Mi smo nezasitna nacija,ne znamo stati.
Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
gringo1 je napisao/la:kakav golllllllllllllllllllllllllllllll
medunjanina .......
ludiloooooooooooooooooooo
Uz zadnjoj sekundi je doni bod valadolidu...
Dajte da i mi vidimo gol ako moze.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Bravo care, odigrao sam čisti x na tu tekmu(još sam u igri za dobru lovu), bravo Harise samo tako nastavi.
Ma dok je usao u igru pogodio je stativu iz slobodnog,za par minuta matirao je Kamenog u svom stilu...
Evo vam snimak gola od gringa na RS pa nek ga neko stavi na Youtube...
http://rapidshare.com/files/301011358/M ... l.rar.html
Evo vam snimak gola od gringa na RS pa nek ga neko stavi na Youtube...
http://rapidshare.com/files/301011358/M ... l.rar.html
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
- neko_iz_mase
- Kontakt:
You want to download the following file:
http://rapidshare.com/files/301011358/M ... in_gol.rar | 14383 KB
Currently a lot of users are downloading files.

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
IZGLEDA DA od sada samo premioum korisnici mogu skidat sa rapidshare-a...šta god pokušam da skinem neće...neko_iz_mase je napisao/la:You want to download the following file:
Gdje je harisship?

- rob do bagro
- Kontakt:
sjajan gol nema sta
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
gledo sam uzivo utakmicu na satelitskom programu od sipuraka,skocio sam sa secije od srece kad ga je Hari zabio, ma izgleda da smo stvarno dobili mega kreativnog igraca... 
Nema veze ,,treba ga staviti umjesto,, Dzeke ili Vedadanoah je napisao/la:Gdje je harisship?![]()
Ili strogo pred sam kraj tekme,tad haman i zabija
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
sjajan gol stvarno , bravo harise legendo !!!
ima da portugalom behar probehara
ima da portugalom behar probehara
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- miralem444
- Kontakt:
bravo haree...ej ljudi znal ko mozel haris igrat zadnjeg veznog...da mi recite molim vas...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Koliko znam prirodna pozicija mu je ofanzivni vezni, sto znaci da je nesto kao Misimovic, ali nije rijetko zaigrao bas na toj poziciji zadnjeg veznog dok je igrao i za Alkmar a i sada u Valladolidu... Ne znam, samo mi ovo mirise na idealnu zamjenu za Muratovica, koji je nazalost vec u godine debelo usaomiralem444 je napisao/la:bravo haree...ej ljudi znal ko mozel haris igrat zadnjeg veznog...da mi recite molim vas...
- miralem444
- Kontakt:
Pirke_TM87 je napisao/la:Koliko znam prirodna pozicija mu je ofanzivni vezni, sto znaci da je nesto kao Misimovic, ali nije rijetko zaigrao bas na toj poziciji zadnjeg veznog dok je igrao i za Alkmar a i sada u Valladolidu... Ne znam, samo mi ovo mirise na idealnu zamjenu za Muratovica, koji je nazalost vec u godine debelo usaomiralem444 je napisao/la:bravo haree...ej ljudi znal ko mozel haris igrat zadnjeg veznog...da mi recite molim vas...:D:D
dada..i ja kontam ga umjesto muratovica....
umjesto murata sigurno !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- miralem444
- Kontakt:
svaka cast harisu..al misketa nemoze zamijenit da je zidan...rahimita takdje jadino muratovic....mislim najveca cirina glupost u zivotu bi bila da ubaci harisa mjesto misketa u prvih 11..ja mu to nikad nebih oprostio...miske je jedan i nezamjenjiv...
Ako iko bude mjenjao Muratovica to ce biti Bajramovic.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Izgleda da ga poziv Cire pogurao da jos vise radi i trenira, a evo i konstantno postize golove.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Ma nema sanse Misketa da zamjeni, taj covjek nas je toliko zaduzio svojim partijama u drzavnom dresu da bi bilo nelogicno i razmisljati o tome. Mislim da ce to biti Muratovic, jer je nase haman pa najjace oruzje skok igra a Medunjanin je izuzetno jak i visok igrac... Mada sam siguran da ce Muratovic opet biti starter, a Medunjanin u pocetku pocinjati kao zamjena... dok bi Rahimica po meni idealno mogao mjenjati Bajramovic na poziciji zadnjeg veznog... Ali to su samo misljenja i spekulacije, sve ostalo se nalazi u Cirinoj glavimiralem444 je napisao/la:svaka cast harisu..al misketa nemoze zamijenit da je zidan...rahimita takdje jadino muratovic....mislim najveca cirina glupost u zivotu bi bila da ubaci harisa mjesto misketa u prvih 11..ja mu to nikad nebih oprostio...miske je jedan i nezamjenjiv...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], DeeWa, GG3, Proximic, RacioEmocionalan i 49 gostiju.