Evil Genius II je napisao/la:vezni red odlican, sta vam je ljudi. tachtisidis za klasu bolju utakmicu igra nego li je to ddr radio u napulju. imao je pas ili dva pogresan ali ostatak utakmice je fakat odlican, brz sa pasovima i siguran tu u sredini. florenzi je masina a bradley, iako najslabiji od njih trojice, odradjuje sasvim solidan posao u defanzivi (napad necu komentarisati jer to nikada nije ni znao). jedino sto ne stima u svemu ovome je napad tj destro koji vec drugu utakmicu zaredom fula priliku za prilikom. igramo dobru utakmicu, imamo posjed lopte na svojoj strani i to lagano pretvaramo u prilike koje, nazalost, nismo uspjeli iskoristiti. za razliku od chieva gdje smo se mucili ovdje smo sasvim pristojni.
slazem se...na zalost samo u prvom poluvremenu je bilo ovako..
Danas smo izgubili jer smo provincijski klub..zasto??
Zato sto samo mi mozemo sebi dozvoliti da imamo 2 napadaca u roosteru....i onda kad se jedan od ta 2 povrijedi, mi moramo ostati na Destru citavu tekmu ,jer nemamo koga uvesti da ga zamjeni...
Nazalost moje sumnje u crni januar,se ostvaruju, izvuci cemo se mi iz ove krize sljedeci mjesec ali to ce biti kasno i ne dovoljno za 3 mjesto..
Lazio nam bjezi 10 bodova a liga sampiona 8..ispred nas su i Inter ,Fiorentina a mozda i Milan.. tesko da ce oni svi izgubiti bodove s kojima cemo mi u Evropu..
A to znaci,nema lige sampiona,nema para,nema dobrih kvalitetnih pojacanja i opet nam preostaje krpljenje pozicija u sastavu za sljedecu sezonu....zasto???
Zato sto smo amatreski, provincijski klub sa takvim mentalitetom,jer nam uvijek nedostaje dobar igrac na nekoj poziciji ili vise njih...danas-smo izgubili jer smo imali samo Destra kao napadaca...