NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Raul_64
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Raul_64 » 13 jan 2013, 18:11

Patriotse
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 jan 2013, 18:12

Za mene neko ne moze biti najbolji QB svih vremena ko ima negativan PO rekord. Manning skoro pa uvijek zakaze u PO-u i uvijek kada se bude vodila diskusija oko toga bice ono ALI...

Da se razumjemo za mene je trenutno najbolji QB svih vremena Montana, no ukoliko Brady u narednim godinama osvoji jos jedan SB, onda nece biti argumenata koji ce osporiti to da je on najbolji QB svih vremena.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 13 jan 2013, 18:14

nate je napisao/la:Ne vidim nikakvu anketu pa da pitam.Za koga se pretezito navija na ovom forumu?
Patriots, Giants, Bears.
Postovanje treba zaraditi.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 jan 2013, 18:15

Edin TM87 je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Dobise Ravensi...a mi sutra imamo ogromnu priliku i nadam se da necemo zahebati ni sefa ni stanicu.
Sto se tice Manninga mislim da konacno treba prestati prica o tome da je najbolji QB svih vremena.
Sta ima choke i SB prosle godine, Chase Blackburn, profesor matematike presijeca Bradya :lol: :lol: :lol: :lol:
Peyton moze sanjati da dođe do SB :mrgreen: (moramo se šaliti :mrgreen: )

I Peyton je imao učešća u porazu koliko i ostali dio ekipe (rekao bih da je bio kolektivni choke od strane Denvera :mrgreen: ), pogotovo Bailey, koji je prestar i pretrom bio sinoć :oops:

2 INT nisu malo u ovakvoj tekmi, a s druge strane pass rush Broncosa doslovno nije postojao, iako im je ST Ravensa dopustio 2 lagana TD opet su uspjeli prosuti tu prednost :roll:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 13 jan 2013, 18:25

amerosm je napisao/la:Za mene neko ne moze biti najbolji QB svih vremena ko ima negativan PO rekord. Manning skoro pa uvijek zakaze u PO-u i uvijek kada se bude vodila diskusija oko toga bice ono ALI...

Da se razumjemo za mene je trenutno najbolji QB svih vremena Montana, no ukoliko Brady u narednim godinama osvoji jos jedan SB, onda nece biti argumenata koji ce osporiti to da je on najbolji QB svih vremena.
To ti gledao Montana-u, pa znas da je bolji QB od Manninga?

Pusti se statistike i uporedjivanja nekog sa igracima koje smo iskreno mi svi vidjeli samo nekad na nekim highlights-ima, i o kojim odlucujemo samo po njihovim statistikama. Mi smo jedino kompetentni da dajemo neki sud o QB-ima koji igraju u zadnjih 15-ak godina, jer iskreno to je neka granica od kad se prati NFL u nasoj zemlji. Prvo preko satelita, prije nego nam je dosao neki pristojan internet (ADSL) u drzavu.

Ja prvi SB gledao preko DSF-a, Njemackog sportskog kanala neke 96-98 (vise se ni ne sjecam ko je igrao), koji se mogao gledati preko satelitske.
Postovanje treba zaraditi.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 13 jan 2013, 18:50

amerosm je napisao/la:Cestitike 49ersima na pobjedi...Veceras ocekujem pobjedu Falconsa, dok iskreno ne znam sta da mislim kada je nasa utakmica u pitanju. Nakon sto je postalo poznato da ce Texansi biti nas protivnik, odmah mi je kroz glavu pocele prolaziti utakmice sa Jetsima od prije dvije godine.

Ukoliko budemo igrali svoju igru mislim da smo blizi pobjedi, ali....
Kako LA Lakersi i NE Patriots idu u istu recenicu ? :D Kao da navijas za Real u fudbalu ,a Barrsu u kosarci ;)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 jan 2013, 18:57

Kobe Bryant je napisao/la:
Kako LA Lakersi i NE Patriots idu u istu recenicu ? :D Kao da navijas za Real u fudbalu ,a Barrsu u kosarci ;)
Ih kad sam mu ja to govorio, i to baš na tome primjeru Reala i Barce :lol:

Al' ima pravo svako navijati za koga hoće, a @amer je uz to dobar forumaš (i čovjek :D ) tako da to njemu tolerišem :mrgreen:
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 13 jan 2013, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 13 jan 2013, 19:01

Kobe Bryant je napisao/la:
glory-hunter

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 jan 2013, 19:10

@ kad_kako

nisam gledao Montanu, ali brojke govore da je on najbolji QB (pogotovo kada je post-season u pitanju), dok Brady-a dijele tri utakmice da ga skine sa trona. Naravno da se danasnji nacin igre dosta razlikuje od prijasnjeg, ali eto svako ima svoje misljenje po tom pitanju...Jedini ce uvijek tvrditi da je to Montana, jedni da je Brady, dok ce treci tvrditi da je to Manning. Ali priznaces da Manning ukoliko se ukljuci post-season ima najmanje argumenata.

@ kobe bryant

po tom pitanju sam vodio diskusiju i sa @rio-om, no mislim da po tom pitanju mijesate i kruske i jabuke. :D :D To su za mene dva razlicita sporta i dvije razlicite ekipe, i ja licno volim i jednu i drugu ekipu, a nisam iskreno u onom Americkom fazonu da moram navijati za sve ekipe iz jednog grada.

PS: A isto tako koliko znam Patriotsi nisu ekipa iz Bostona... ;) ;)

@ alemsa

ne bi navijao za HSV gdje ne znam hocu li dozivijeti da oni osvoje titulu da sam glory-hunter.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 13 jan 2013, 19:11

zar ne navijas za bayern?

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 13 jan 2013, 19:13

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Dobise Ravensi...a mi sutra imamo ogromnu priliku i nadam se da necemo zahebati ni sefa ni stanicu.
Sto se tice Manninga mislim da konacno treba prestati prica o tome da je najbolji QB svih vremena.
Sta ima choke i SB prosle godine, Chase Blackburn, profesor matematike presijeca Bradya :lol: :lol: :lol: :lol:
Peyton moze sanjati da dođe do SB :mrgreen: (moramo se šaliti :mrgreen: )

I Peyton je imao učešća u porazu koliko i ostali dio ekipe (rekao bih da je bio kolektivni choke od strane Denvera :mrgreen: ), pogotovo Bailey, koji je prestar i pretrom bio sinoć :oops:

2 INT nisu malo u ovakvoj tekmi, a s druge strane pass rush Broncosa doslovno nije postojao, iako im je ST Ravensa dopustio 2 lagana TD opet su uspjeli prosuti tu prednost :roll:
Kriv je samo za drugi INT, a vodio ih je citavu tekmu, nije on kriv sto su dopustili one gluposti sa Smithom i ono na kraju Baileya je pravio budalom Smith, opet ce biti MVP.

A veceras navijam za Hjuston samo zbog ovih hejtera.

Puno su 2 INT-a Bradya prosle sezone bila protiv Giantsa u SB :lol: A otkad Patsi nisu uzeli SB vise se ni sam ne sjecam...

kad_kako, on ti je necak Joe Montane :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 13 jan 2013, 19:14

Za Patse zboh Tomicine supruge :D
Thomas Müller - Fußballgott

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 13 jan 2013, 19:15

don_burza je napisao/la:Za Patse zboh Tomicine supruge :D
Pa i lani je bila supruga pa si ih hejt'o,

veceras svi uz Texanse, gazi citere!

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 13 jan 2013, 19:16

Ma ovaj sam sport poceo pratiti od onog famoznog SB kada su NE poderali sve do finala i onda u zadnjim sekundama TD NY G. ;) (probudio se slucajno i bilo na TV i pogledao i bas je bilo uzbudljivo, tek sam tad i naucio pravila)
, nisam pratio ovu temu pa onako te pitam, i onako moja aktivnost na ovome forumu je 90% NBA ;)

Sto se mene tice "moji" GB Pakersi izgubili , tako da cu eventualno jos pogledati SB .

GB navijam cisto iz anti globalistickih i anti cionistickih stvari ;) , posto vlasnik nije neki milijarder ili neka korporacija nego obicna sirotinja ;)

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 13 jan 2013, 19:25

Edin TM87 je napisao/la:

Nisam hater al ko dodje ninersima ima da ostane bez prsljenova ko drugi najveci QB svih vremena (after Joea ) :D
Thomas Müller - Fußballgott

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 13 jan 2013, 19:26

Edin TM87 je napisao/la:

Edine, nemoj se previše sekirati večeras
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 jan 2013, 19:28

INT Ryana...
Ali sta sada Wilson uradi odbrani Falconsa. :lol: :lol:

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 13 jan 2013, 19:37

Simpaticni ste svi, jeste majke mi. :lol:
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 jan 2013, 19:39

Edin TM87 je napisao/la: Kriv je samo za drugi INT, a vodio ih je citavu tekmu, nije on kriv sto su dopustili one gluposti sa Smithom i ono na kraju Baileya je pravio budalom Smith, opet ce biti MVP.

A veceras navijam za Hjuston samo zbog ovih hejtera.

Puno su 2 INT-a Bradya prosle sezone bila protiv Giantsa u SB :lol: A otkad Patsi nisu uzeli SB vise se ni sam ne sjecam...

kad_kako, on ti je necak Joe Montane :mrgreen:
Pa bolje je doći do SB (5 puta :mrgreen: ) nego izgubiti u prvoj tekmi u PO :mrgreen:

Možeš ti braniti Peytona (on je kad je u pitanju reg sezona, sigurno među najboljima ikada, možda i najbolji), al' zato njemu ovo nije prvi put da ovako nešto uradi u PO i jednostavno je drugi igrač u PO (što i njegov omjer u PO govori), zbog čega ne znam :roll:

Ja ne navijam za Patse zbog tih titula, već čisto što mi odgovara takav stil igre, isto kao i United, tako da me to kad su zadnji put osvojili ne zanima ni najmanje, jer ja ću navijati za njih bez obzira osvajali ili ne, jednostavno kad su u pitanju USA profi sportovi ( a i inače kad je u pitanju moje mišljenje o USA) Boston i okolica je meni najdraži dio te zemlje tako da to nema plaho veze sa Patsima ili njihovim titulama ;)

Nevidim kakvi hejteri su u pitanju, ja sigurno nikoga ovdje ne mrzim, ni tebe niti Peytona, ili Coltse, Broncose itd, jer uživam u svakoj tekmi bez obzira ko igra u njoj i nikad nisam nikoga mrzio što se tiče NFL-a, ali i sporta (kao i života) općenito :D
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 13 jan 2013, 19:43

Pa ja, volis ekipe koje varaju i za koje silje sudije.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []