e ovo nas zeza , sto mi nemamo ime, nemamo historiju , mali smo grad ... Ne treba puno upravu krivit jer ovako svaki igrac ce prije izabrati Sarajevo , Banja Luku ili Mostar nego Gradačac , oni se trude al' da bi doso neki dobar igrac koji ima ponude i od sarajeva , želje , borca itd zvijezda mora dati mnogo vise para ... Nadam se da cemo u narednim godinama steknut' dobru reputaciju koja ce privlaciti igrace
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
matijas pejic :" Imao sam ponudu Zvijezde iz Gradačca, a bilo je i opcija oko odlaska u inostranstvo, ali mi se nije puno čekalo. Velež sam izabrao zbog imena i tradicije. Ipak je Velež jedan od naših najboljih klubova, mislim da sam napravio dobar potez i očekujem dobre igre u dresu Veleža na proljeće."
e ovo nas zeza , sto mi nemamo ime, nemamo historiju , mali smo grad ... Ne treba puno upravu krivit jer ovako svaki igrac ce prije izabrati Sarajevo , Banja Luku ili Mostar nego Gradačac , oni se trude al' da bi doso neki dobar igrac koji ima ponude i od sarajeva , želje , borca itd zvijezda mora dati mnogo vise para ... Nadam se da cemo u narednim godinama steknut' dobru reputaciju koja ce privlaciti igrace
Tako je bilo i sa Bogicevicem kad je u zelju otiso, izjavio je slicno ko pejci¨zvijezda je bila najkorektnija aali zeljo je zeljo¨ i to je nesto sto se ne kupuje novce, za to trebaju godine i godine igranja PL pa da se igrac radije odluci za nas nego za nekog drugog, dotad cemo handrit zivce sa polovnjacimanexus7 je napisao/la:matijas pejic :" Imao sam ponudu Zvijezde iz Gradačca, a bilo je i opcija oko odlaska u inostranstvo, ali mi se nije puno čekalo. Velež sam izabrao zbog imena i tradicije. Ipak je Velež jedan od naših najboljih klubova, mislim da sam napravio dobar potez i očekujem dobre igre u dresu Veleža na proljeće."
trenutno nije tu vratio se u srbiju ali jos je moguce da se sa njim potpise kako sam ja cuoNah1d je napisao/la:Da ja vas pitam sta je sa onim madarom,jel jos tu?
http://www.transfermarkt.co.uk/en/tamas ... 69515.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: N5555, dana/u 13 jan 2013, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
kad dzafa nece da igra kod nas a na zalasku karijere onda ebiga
i sta bi za onu utakmicu protiv bosne .kako znam nikad nismo ovako rano igrali utakmice malo mi cudno
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- gradacac10
- Kontakt:
bas taj eldar pilavdzic zna igrat?
Vidjo sam ga po gradu od ljetos na stakama, ne zna hodat, a kamoli igrat... Ne znam ni otkud ovdje kod nas
Vidjo sam ga po gradu od ljetos na stakama, ne zna hodat, a kamoli igrat... Ne znam ni otkud ovdje kod nas
gradacac10 je napisao/la:bas taj eldar pilavdzic zna igrat?
Pa znao je igrat, u prijateljsko ili je u kupu nisam siguran, neko mu polomio nogegradacac10 je napisao/la:bas taj eldar pilavdzic zna igrat?
Gdje će neko na štakama znati igrati fudbal?gradacac10 je napisao/la:bas taj eldar pilavdzic zna igrat?
Smoke Weed Everyday!
Momak jesenas operisao koljeno i zato je na stakama hodao!Usput momak je fudbalski genijalac !gradacac10 je napisao/la:bas taj eldar pilavdzic zna igrat?
nije da zna igrat zna cak i pjevat pravo je muzicki obrazovangradacac10 je napisao/la:bas taj eldar pilavdzic zna igrat?
pilavdzic vec trci jest da radi odvojeno ali za 15-ak dana bi trebao u puni trenazni proces
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Znal onu: UDRI MEHO U RASLJEastra1922 je napisao/la:nije da zna igrat zna cak i pjevat pravo je muzicki obrazovangradacac10 je napisao/la:bas taj eldar pilavdzic zna igrat?
ma pjeva bela dva galubaKvota je napisao/la:Znal onu: UDRI MEHO U RASLJEastra1922 je napisao/la:nije da zna igrat zna cak i pjevat pravo je muzicki obrazovangradacac10 je napisao/la:bas taj eldar pilavdzic zna igrat?
Vidjo sam ga po gradu od ljetos na stakama, ne zna hodat, a kamoli igrat... Ne znam ni otkud ovdje kod nas![]()
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
sta sve ljudi ovdje nece pisat...FCL je napisao/la:gradacac10 je napisao/la:bas taj eldar pilavdzic zna igrat?
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
radil se sta na banja ilidzi????
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
- gradacac10
- Kontakt:
Jesil to ti Eldare?elf1 je napisao/la:sta sve ljudi ovdje nece pisat...FCL je napisao/la:gradacac10 je napisao/la:bas taj eldar pilavdzic zna igrat?
Pa moglo se primjetit da zna pjevat, za vrijeme terapije od nekoliko mjeseci, vise je dana pio alkohol nego sto je terapije primo, genijalac fudbalski
sve vi znate
jesam gradacac10

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Gradacac10 vjerovatno imas nekih nerijesenih racuna sa eldarom!
- gradacac10
- Kontakt:
Nikakvih racuna sa njim nisam imao, mnogo je mladji od mene, iznosim svoje vidjenje igraca PROFESIONALCA koji se opija a ne trenira i koga vi toliko hvalite...Kvota je napisao/la:Gradacac10 vjerovatno imas nekih nerijesenih racuna sa eldarom!
Dok nije operisan bio je igrac za pozavidjet!To sto popije pokoju mu je bila jedinstvena prilika jer nije trenirao a sad je kraj te avanture nadam se ako misli neso postici u svojoj karijeri!Muka je meni sto oni koji igraju ne odvajaju se od alkohola a bogami popiju vise nego ja u najboljim danimagradacac10 je napisao/la:Nikakvih racuna sa njim nisam imao, mnogo je mladji od mene, iznosim svoje vidjenje igraca PROFESIONALCA koji se opija a ne trenira i koga vi toliko hvalite...Kvota je napisao/la:Gradacac10 vjerovatno imas nekih nerijesenih racuna sa eldarom!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.