Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Cautinho
- Kontakt:
Evo,sada je 62 minuta i City izgleda dobro,tacnije sjajno.Svakako moramo pobjediti ovu utakmicu,jer je United obavio svoj posao protiv Liverpoola i teret je pao na City.Rani crveni karton i gol Milnera te kasnije Dzeke su otvorili put pobjedi na gostovanju kod Arsenala nakon 37 godina.Ja sam htio dobro sudjenje,ali izgleda da nista od toga,po mom misljenju ono nije za crveni,sto se tice penala,50-50....Zao mi je Arsenala,rano su pali,a sudija totalno unisti utakmicu.Milneru svaka cast na golcini,dosta je puta osporavan,a sad je dokazao nekim ljudima da je dobar igrac.Silva i Tevez su odlicni,tako i Dzeko.A sada,idem pogledati utakmicu do kraja.
Keep walking.
Nista drugo i nisam ocekivao.
Totalna dominacija Don Mancinija nad istrosenim Wengerom.
Zivi zid je usavrsio.
Koja klasa.
Milner i Silva najbolji danas.
Milner nedostatak kvaliteta nadopunjuje velikom trkom i zalaganjem.
Zivi zid je usavrsio.
Koja klasa.
Milner i Silva najbolji danas.
Milner nedostatak kvaliteta nadopunjuje velikom trkom i zalaganjem.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Kompaktni, brzi, jaki, DOMINANTNI... Meni djeluje da smo bez Yaye mnogo bolja ekipa... barem za sada
4-IN-A-ROW
- Cautinho
- Kontakt:
Opa,vjerujem li ja očima...emir_ je napisao/la:Kompaktni, brzi, jaki, DOMINANTNI... Meni djeluje da smo bez Yaye mnogo bolja ekipa... barem za sada
Ali post ti nije na mjestu,Yaya je ipak motor,mozda je Mancini promjenio taktiku u odnosu na ovu utakmicu,zelio je nesto jednostavnije i brze,da dodje do prilika i poluprilika,nije cekao pogresku obrane Arsenala,nego je sam isao na to da ih prave.Taktika odlicna,dobro se ekipa drzi bez Yaye.
Keep walking.
Penal je postojao! Dzeko rijetko kad simulira a sudija je bio blizu. Dzeko je tu trebao dati gol, sto je po pravilima automatski crveni.
Tevez nemoze da procepi i dalje mrcvari loptu, Sam pred golmanom i nemoze dati gola, Mario za 7 minuta imo sigurno 10 serviranih lopti sve i jednu izgubio
.
Kompany izgleda hoce malo da odmori pa pravi glup faul. valjda nece dobit vise utakmica zbog protesta.
Milner svakako igrac utakmice. Dzeko Garcia,Nastasic nesto bolji od ostalih
Tevez nemoze da procepi i dalje mrcvari loptu, Sam pred golmanom i nemoze dati gola, Mario za 7 minuta imo sigurno 10 serviranih lopti sve i jednu izgubio
Kompany izgleda hoce malo da odmori pa pravi glup faul. valjda nece dobit vise utakmica zbog protesta.
Milner svakako igrac utakmice. Dzeko Garcia,Nastasic nesto bolji od ostalih
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
City odigrao sasvim solidnu tekmu, prvo poluvrijeme izvrsno, Arsenal nije imao prilike ( sa igracem manje ili ne, nista nisu pokazali u tom periodu ). Drugo poluvrijeme nesto slabije, prepustili igru Arsenalu, koji ni tada nije pokazao nista vrijedno pomena. Dzeko dobar, trcao, nudio se, imao dosta kontatka sa loptom. Milner super odigrao, mozda i njegova najbolja tekma ove sezone. Silva, Tevez, Nastasic sasvim dobro. Izdvojio bi jos Garciu, po meni dobro odigrao i naprije i nazad, u skoku prejak igrac.
Penal na Dzeki cist, hrvacki zahvat, zadnji igrac, crveni karton opravdan.
Kompany-evo iskljucenje vise-manje opravdano, start sa dvije noge, da Jack nije skocio, Bog zna sta bi se desilo.
Penal na Dzeki cist, hrvacki zahvat, zadnji igrac, crveni karton opravdan.
Kompany-evo iskljucenje vise-manje opravdano, start sa dvije noge, da Jack nije skocio, Bog zna sta bi se desilo.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ja se iskreno nadam da se šališ i da si ironičan po pitanju Manćinija.M4kaveli je napisao/la:Nista drugo i nisam ocekivao.
Zivi zid je usavrsio.
Koja klasa.
Smoke Weed Everyday!
Napokon su se svi poceli dozivati svom mozgu i upotrebljavati ga...... Polako, sad ce pohvale stizati Donu sa svih strana za ono sto je danas pocinio Wengeru....... Svi ce uskoro poceti shvatati kakva je Mancini trenercina.....
A zato je trebalo dosta vremena, al' bolje ikad nego nikad.......
A zato je trebalo dosta vremena, al' bolje ikad nego nikad.......
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Manchester City je danas izgledao zrelo, dobro na terenu. Pametno su igrali. Međutim , s igračem više dugo vremena, a uz to još kad se zna da je City dosta kvalitetnija ekipa od Arsenala i ima bolje individualce i veću širinu u kadru, onda ova pobjeda ne iznenađuje i ne treba je previše dizat u nebesa.
Džeko je u dobroj formi, samo u pojedinim situacijama ne bi smio biti sebičan. Nekako je jedina opasnost kod njega da od silnog dokazivanja Manchiniju ne pregori. Sad ima samopouzdanja, krenuloa ga je opet, ali zato sad u pojedinim momentima ne da loptu nikom, pa se zaletio i penal da puca. Mora biti oprezan, da u svemu ne pregori. Da je on klasa, poznato je, samo mora biti pametan.
A do kraja će City ostati ozbiljan konkurent Unitedu.
Džeko je u dobroj formi, samo u pojedinim situacijama ne bi smio biti sebičan. Nekako je jedina opasnost kod njega da od silnog dokazivanja Manchiniju ne pregori. Sad ima samopouzdanja, krenuloa ga je opet, ali zato sad u pojedinim momentima ne da loptu nikom, pa se zaletio i penal da puca. Mora biti oprezan, da u svemu ne pregori. Da je on klasa, poznato je, samo mora biti pametan.
A do kraja će City ostati ozbiljan konkurent Unitedu.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- skolovaniprevarant
- Kontakt:
i ja se to isto nadamEvoMene je napisao/la:Ja se iskreno nadam da se šališ i da si ironičan po pitanju Manćinija.M4kaveli je napisao/la:Nista drugo i nisam ocekivao.
Zivi zid je usavrsio.
Koja klasa.
Pa normalno da sam ironican.
To ja @paju malo zafrkajem.
To ja @paju malo zafrkajem.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Hejteri ???
Na ovoj temi u ovom trenutku fale nam hejteri
Na ovoj temi u ovom trenutku fale nam hejteri
You'll never walk alone.
Dobra utakmica i mislim da bi City pobjedio i da je cijeli mec se igralo 11 vs 11.Penal za City je bio a ako se postuju striktno pravila i crveni je karton iako ja da sudim dao bih zuti.Ovo pravilo o startu sa dvije noge na loptu se primjenjuje samo na Kompanyju.Drugi put na istu foru dobi crveni.Za sada ovo fino djeluje bez Yaye.Iducu utakmicu se vraca i Kun i bit ce opcija u napadu.Dzeko i Milner najbolji.Garcia odradio dobro u defanzivi.United lagano ulazi u najtezi citaj najgusci raspored valjda ih West Ham izmori pa da za vikend pijetlovi uzmu koju bobu.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- SultanSulejman
- Kontakt:
Mnogo jaka slika

City dovodi sveštenika da smiri Balotelija
http://sportsport.ba/blabla/gradjani-do ... lija/96169" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/blabla/gradjani-do ... lija/96169" onclick="window.open(this.href);return false;
joj komedije kluba Allahu dragi 
- SultanSulejman
- Kontakt:
Neka dovedu i najboljeg psihijatra u Engleskoj.EBSCO je napisao/la:City dovodi sveštenika da smiri Balotelija![]()
![]()
![]()
![]()
-
Mirsad_LFC
- Kontakt:
walk on with HOPE in your heart
Protiv njega nemam nista i ne mrzim ga. Kome to Balotelli moze biti mrzak? AAALLLIII, City bez njega bolje igra. On nikako nije dobar za TIM.
Dzeko (trenutno najbolji napadac Cityja), Aguero i Tevez su i vise nego dovoljni. Mario je visak na platnoj listi, vec trecu godinu.
Dzeko (trenutno najbolji napadac Cityja), Aguero i Tevez su i vise nego dovoljni. Mario je visak na platnoj listi, vec trecu godinu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.