baš. imaju respektabilnu ekipu, vrhunskog stučnjaka na klupi i navijače koji će ih nositi do lige prvaka.viKK je napisao/la:Nemoj se zezat s tim , Olimpic već cilja da sljedeće sezone nastupa u Ligi PrvakaGoalgetter je napisao/la:Ovaj Hodzic iz Watforda u Olimpic, a spominjalo se o vanserijskom talentu kojeg su zeljeli Engleski Premierligasi..
Najbolje je biti lud
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Odlazi Safete.
sad su se čak preselili u veliku metropolu Goražde , gdje će moć održavat sve velike utakmice knock-out faze LPAeGon099 je napisao/la:baš. imaju respektabilnu ekipu, vrhunskog stučnjaka na klupi i navijače koji će ih nositi do lige prvaka.viKK je napisao/la:Nemoj se zezat s tim , Olimpic već cilja da sljedeće sezone nastupa u Ligi PrvakaGoalgetter je napisao/la:Ovaj Hodzic iz Watforda u Olimpic, a spominjalo se o vanserijskom talentu kojeg su zeljeli Engleski Premierligasi..
Najbolje je biti lud
Najbolje je biti lud
[/quote]
Nemoj se zezat s tim , Olimpic već cilja da sljedeće sezone nastupa u Ligi Prvaka
[/quote]
baš. imaju respektabilnu ekipu, vrhunskog stučnjaka na klupi i navijače koji će ih nositi do lige prvaka.
[/quote]
sad su se čak preselili u veliku metropolu Goražde , gdje će moć održavat sve velike utakmice knock-out faze LP
ajde dosta sa zajebancijom
[/quote]
Ne vidim cemu podsmijevanje Olimpicu. Ja njega vidim kao fudbalsku verziju KK Sparsi, jedan od najzdravijih fudbalskih kolektiva u BiH. Gracic vuce pametne poteze. Sa prelaskom u Gorazde nada se da ce dobiti ono sto nije imao do sada a to je publiku, i realno gledajuci znamo da je Olimpic proteklih sezona vise bodova kupio u gostima. A sjetite se samo utakmica rukometne reprezentacije u Gorazdu i prenestite to na utakmice Olimpica.
Nemoj se zezat s tim , Olimpic već cilja da sljedeće sezone nastupa u Ligi Prvaka
baš. imaju respektabilnu ekipu, vrhunskog stučnjaka na klupi i navijače koji će ih nositi do lige prvaka.
sad su se čak preselili u veliku metropolu Goražde , gdje će moć održavat sve velike utakmice knock-out faze LP
Ne vidim cemu podsmijevanje Olimpicu. Ja njega vidim kao fudbalsku verziju KK Sparsi, jedan od najzdravijih fudbalskih kolektiva u BiH. Gracic vuce pametne poteze. Sa prelaskom u Gorazde nada se da ce dobiti ono sto nije imao do sada a to je publiku, i realno gledajuci znamo da je Olimpic proteklih sezona vise bodova kupio u gostima. A sjetite se samo utakmica rukometne reprezentacije u Gorazdu i prenestite to na utakmice Olimpica.
- ASD
- Kontakt:
Seferovic danas ali i prosle utakmice ne moze da dodje ni blizu suta na gol.
Jovetic nemoze za 90 minuta da gola dadne i hoces da Seferovic za 13 minuta razbije Udinese jel?ASD je napisao/la:Seferovic danas ali i prosle utakmice ne moze da dodje ni blizu suta na gol.
Steta je stvarno sto Cocalic ne dobije poziv makar u ovoj prijateljskoj protiv Slovenaca, jer je sad u super formi ovaj njegov Macabi nezna za poraz zandnjih desetak tekmi. Ima tu jos igraca koji bi trebali dobiti sansu jer igraju na deficitarnim pozicijama za repku, imaju svu potrebnu dokumentaciju i standardni su u svojim timovima te su u najboljim igrackim godinama, tu mislim na Zeca i Mshmutovica jer nemamo treceg napadaca, Nadarevica i Viscu jer mogu igrati na obje krilne pozicije i donose na potrebnu brzinu, Buric i Fejzic jer su najbolji golmani u svojim ligama.Majstor10 je napisao/la:
Zaboravljen
Mogli su vala nekad isprobat i Mersudina Ahmetovića,nije baš Batistuta,ali godinama je treći izbor u napadu nekoliko Ruskih Premijerligaša
Evo na 2:50 gol protiv Cska
[youtube][/youtube]
Ne mora meni sad neko replicirati kako on i nije neki igrač,svjestan sam ja toga,ali s obzirom da mi imamo 2 vrhunska napadača i onda praznina,sve gore od goreg,mogao je i on komotno dobiti šansu.
Evo na 2:50 gol protiv Cska
[youtube][/youtube]
Ne mora meni sad neko replicirati kako on i nije neki igrač,svjestan sam ja toga,ali s obzirom da mi imamo 2 vrhunska napadača i onda praznina,sve gore od goreg,mogao je i on komotno dobiti šansu.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ovaj Haris Harba ubi u Hradecu,Mahmutovic je k'o nesto zabijao ali igraju katastrofalno i vrlo bi lako slijedece sezone mogli u drugu Cesku ligu,ljevakovic se jos vise izgubio.
Zec je napadac ima minutazu solidnu ali tanko golova.
Jedino bi Cocalic mogao da pravi konkurenciju Zahirovicu,Vranjesu,Zukanovicu.mada iskreno sve je to u nekih par grama prosjek.
Zec je napadac ima minutazu solidnu ali tanko golova.
Jedino bi Cocalic mogao da pravi konkurenciju Zahirovicu,Vranjesu,Zukanovicu.mada iskreno sve je to u nekih par grama prosjek.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- ASD
- Kontakt:
Gledao sam ga i proslu utakmicu, takodje nije uspio da sutne na gol.Sakuragi je napisao/la:Jovetic nemoze za 90 minuta da gola dadne i hoces da Seferovic za 13 minuta razbije Udinese jel?ASD je napisao/la:Seferovic danas ali i prosle utakmice ne moze da dodje ni blizu suta na gol.
Inace, sto se tice Jovetica, Di Natale sa 35 godina je daleko korisniji od njeg.
Ma ne mozemo mi komentarisati kvlaitet nekih igraca za repku dok ih Pape ne pozove i pruzi im priliku u prijateljskom susretu, a ovo sad protiv Slovenije je prava prilika za to. Npr. Vranjes (stariji) je dobio priliku protiv Mexica i napravio kiks i tako rjesijo sve dileme oko repke a isto tako Stevanovic, Zukanovic ili Vranjes (mladji) su dobro odigrali usvojim nastupima i zasluzili daljnje pozive.
- ASD
- Kontakt:
Vranjes mladji je daleko od igraca koji se pokazao u Repci.vendeta87 je napisao/la:Ma ne mozemo mi komentarisati kvlaitet nekih igraca za repku dok ih Pape ne pozove i pruzi im priliku u prijateljskom susretu, a ovo sad protiv Slovenije je prava prilika za to. Npr. Vranjes (stariji) je dobio priliku protiv Mexica i napravio kiks i tako rjesijo sve dileme oko repke a isto tako Stevanovic, Zukanovic ili Vranjes (mladji) su dobro odigrali usvojim nastupima i zasluzili daljnje pozive.
A sta to ja ne znam? Da li to mozda tvrdis da mu brat Dino nema pristup pomenutom account-u i samim time mogucnost da nesto napise, komentarise (samim time moze - u dogovoru s bratom - i uredjivati stranicu)? Znam ja vrlo dobro da ti imas nekakav "odnos" sa Alenom, da li preko youtube accounta, da li preko necega treceg, to mi je sada sekundarno.BenjooJutub je napisao/la:Ne pričaj ono što ne znaš_dreamer_ je napisao/la:U nasem savezu dosta toga smrdi i nejasno je, no degutantno mi je promatrati kako se sistematski pljuje svaki iole pozitivan korak ljudi prisutnih u savezu. Neobjasnjivo mi je da ovdje pojedini pljuju po jednom Begicu kojeg gura legenda Ivica (o njemu se naravno nikada nista nije ruzno napisalo - ne kazem naravno da treba), pa zar to nije najgora vrsta licemjerja?
Kako mozete tvrditi da se nista ne radi. Pa prije par sedmica izleti slika Bicakcica medju nasima, sto jasno daje do znanja da je momak nas i da je samo pitanje vremena dok se papirologija sredi. Alen Halilovic na svom oficijelnom profilu koji mu uredjuje brat tako ofirno daje do znanja za koga mu srce kuca, ali opet se ovdje kenja na veliko kako je on izgubljen radi nesposobnosti nasih ljudi.
Piric najavio da ce obici neke igrace, ali eto sada se sumnja da se to nije ni desilo jer on jerbo nije izasao pred medije i podnio izvjestaj o tome sta je s kojim igracem protabirio. Dakle, u nasim glavama isto kao da nije ni otisao. Pisam se ja na tu logiku
Odakle mi znamo sta se kuha iza zatvorenih vrata? To samo u nasem mahalskom sindromu ima da ocekujemo da ce savez do te mjere biti transparentan da nam svaki moguci korak, plan, pa i ideju u full verziji do u detalje prezentira.
Da se razumijemo, ja ovdje ne zelim nikoga da branim, ali ne mogu a da se ne osvrnem na ova neosnovana pljuvanja gdje se elementarne stvari zanemaruju. Taj Begic je na funkciji, koliko, par sedmica, je li? Eto, tu je u savezu neko vrijeme, ali tek nedavno je dobio odrijesene ruke i covjek se vec latio nekakvog posla. De hajmo malo zavezati taj nas nemirni jezik i dati mu fore pola godine da vidimo sta ce i kako ce uraditi.
Ne pricamo dakle o Pasalicu, Usanovicu, Jelicu i ostalim krpeljima koji su isisavali svu pozitivnu energiju, a vala i lovu, iz te organizacije, nego o covjeku koji je tu instaliran od ljudi koje cijenimo, o covjeku koji je tu jako kratko.
Zaista mi je zalosno citati ovoliko negativnih komentara, ali kad bolje promislim, januar je mjesec, tada depresija nagriza jace nego obicno, pa ona u svemu tome i nadjem neku logiku...
Toliko od mene
Poenta mog posta je bila ta da se radi o autenticnoj stranici ciju aktivnost mozemo uzeti kao mjerodavnu, a ne o nekoj koja se vodi od strane mene, tebe ili nekih 15tih ljudi odnosno fanova.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Sta mislite o njemu:
http://www.transfermarkt.de/de/mario-vr ... 39372.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/mario-vr ... 39372.html" onclick="window.open(this.href);return false;
3x bolji igrac od starijeg brata, cudi me da ga do sada nismo uspjeli pridobiti da igra za nas, jer je dobar u defanzivi i dobro proigrava saigrace, inace igra kao centralni vezni.xinxee je napisao/la:Sta mislite o njemu:
Šta je sa onim Jajalom, samo ga mi forumaši pominjemo, možda da insistiramo na njemu, kao na Zuki jednu godinu, pa se valjda udostoji Pape da ga pozove.
Vidim na transfermarktu da ima samo hrvatski pasoš, ne znam, da se obrati na njega pažnja, sigurno bi nam valjao.
Vidim na transfermarktu da ima samo hrvatski pasoš, ne znam, da se obrati na njega pažnja, sigurno bi nam valjao.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Rockefeller
- Kontakt:
Nadam se da ga ova statistika može prodati u prvu ligu.vendeta87 je napisao/la:3x bolji igrac od starijeg brata, cudi me da ga do sada nismo uspjeli pridobiti da igra za nas, jer je dobar u defanzivi i dobro proigrava saigrace, inace igra kao centralni vezni.xinxee je napisao/la:Sta mislite o njemu:
meni se cini da mu brat cak nastupa za juniorsku repku BiH..zizu1991 je napisao/la:Šta je sa onim Jajalom, samo ga mi forumaši pominjemo, možda da insistiramo na njemu, kao na Zuki jednu godinu, pa se valjda udostoji Pape da ga pozove.![]()
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Jest, brat mu je nastupao uvijek za našu U -17, U19, U-21, golman, Kristijan mu je ime ako se ne varam.
A mi mu želimo starijeg brata, Matu
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
jeste kristijan. kad mu brat igra za BiH znaci da nije sve izgubljeno ni za matuzizu1991 je napisao/la:Jest, brat mu je nastupao za našu U -17, U19, U-21, golman, Kristijan mu je ime ako se ne varam.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
- Rockefeller
- Kontakt:
Jes' moćno, nema šta, Mata.
Lulić-Pjanić-Mata-Stevanović, evo nas k'o Španija.
Lulić-Pjanić-Mata-Stevanović, evo nas k'o Španija.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, Google Adsense [Bot], hurem i 33 gosta.