NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Paraglajder
- Kontakt:
Re: NBA kviz :)

Koliko čiko sa slike ima ostvarenih pobjeda u 1215 "odtreniranih" utakmica, vodio je 3 tima, najuspješnije Hawkse.
YNWA
provjerio sam, 667 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Joj pitanja jbt!
Pa sta mislis zna li iko to odgovoriti bez googlea,a to vec nije cilj kviza....Dajte,postavljajte nesto lakse i realnije...
- Paraglajder
- Kontakt:
Balon je napisao/la:provjerio sam, 667
@nezalaganje, šta je ovdje teško boga ti, bitno je da znaš ko je čiko sa slike i provjeriš na Wikipediji koliko ima pobjeda... Baš teško.
Zadnja izmjena: Paraglajder, dana/u 13 jan 2013, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
YNWA
idemo slikama, one se nemogu googlat

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Bivši asistent Del Negra u Chicagu, Del Harris
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
tacnoFk_zeljo_1921 je napisao/la:Bivši asistent Del Negra u Chicagu, Del Harris
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Koji igrač je zatrazio svoj šampionski prsten da bude sacinjen od platine i zasto je to htio?
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Hakeem (zato što islam zabranjuje muškarcima da nose zlato).Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Koji igrač je zatrazio svoj šampionski prsten da bude sacinjen od platine i zasto je to htio?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Da da 
Koja je jedina ekipa koja je imala prvi pick na draftu, nakon što je prethodne sezone bila prvak NBA lige? Ko je bio taj pick i koje je to godine bilo?
Portland 1978
Thomspon
Thomspon
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Portland je bio prvak 1977. a Thompson je draftovan 1978., čitavu sezonu iza.Raul_64 je napisao/la:Portland 1978
Thomspon
Mislio sam da je iste godine ekipa postala prvak i birala prva na draftu (naravno, zahvaljujući nekom trade-u).
jose je napisao/la:Koja je jedina ekipa koja je imala prvi pick na draftu, nakon što je prethodne sezone bila prvak NBA lige? Ko je bio taj pick i koje je to godine bilo?
lakersi kad su uzeli worthya?
Aha.filip13 je napisao/la:jose je napisao/la:Koja je jedina ekipa koja je imala prvi pick na draftu, nakon što je prethodne sezone bila prvak NBA lige? Ko je bio taj pick i koje je to godine bilo?
lakersi kad su uzeli worthya?
više od 200 blokada i osv. lopti u jednoj sezoni?
Portland imao pik 78 , nakon sto je prethodne 77 bio prvak lige ? jbo me svak ako i sad kontamKoja je jedina ekipa koja je imala prvi pick na draftu, nakon što je prethodne sezone bila prvak NBA lige?
The dream ?filip13 je napisao/la:više od 200 blokada i osv. lopti u jednoj sezoni?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
jel vi to fakat sve znate napamet il kad postavljate pitanja ili odgovarate idete na neke statistike. ono nepojmljivo mi je da neko zna tacan broj tehnickih grešaka u jednoj sezoni, u tom stilu neka pitanja 
nema potpisa
Raul_64 je napisao/la:Portland imao pik 78 , nakon sto je prethodne 77 bio prvak lige ? jbo me svak ako i sad kontamKoja je jedina ekipa koja je imala prvi pick na draftu, nakon što je prethodne sezone bila prvak NBA lige?
The dream ?filip13 je napisao/la:više od 200 blokada i osv. lopti u jednoj sezoni?
jeste,hakeem
iste kalendarske godine bili prvaci i imali prvi pick drafta,valjda je na to mislio,osvojili titulu negdje krajem maja,draft je možda mjesec dana poslije toga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.