Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
O kojoj se utakmici radi, moze li malo opsirnije oko ovoga?Roterdam je napisao/la:a vidi ove slike...ko je glavni...a ista je tekma......a vidio sam i onu sliku...s utokom drot..
GATE 7 - Olympiacos, GATE 13 -Panatinaikos i navijači Galate su najbolji.bistrikboy je napisao/la:misim da ni jedna nasa grupa ne moze biti u konkurenciji "najbolji na svijetu"....
West Ham-ovi mogu biti u kategoriji za najbolje huligane na svijetu(a nisu ni tu prvi) ali što se tiče ostalih segmenata su prave karine.....Ali to je engleski stil....Koreo nema,bakljadu ne smiješ,pjesme po koja,nekog ludila nema(osim kad Celtic igra kod kuće LProbovi88 je napisao/la:jooj jest se ovaj nes com_ultras _Marseille ufuro jbt hvali navijace Marseja **** te ko da su oni Bogovi ccc stvarno si ih nafuro covjek bi reko to su.........meni su najbolji najvijaci West Ham-a bgm pogledajte film "Green Street Hooligans" ili nabavite igricu "HooligansStormOverEurope"
A čija je navijačka grupa Original 21?GoRaN je napisao/la:West Ham-ovi mogu biti u kategoriji za najbolje huligane na svijetu(a nisu ni tu prvi) ali što se tiče ostalih segmenata su prave karine.....Ali to je engleski stil....Koreo nema,bakljadu ne smiješ,pjesme po koja,nekog ludila nema(osim kad Celtic igra kod kuće LProbovi88 je napisao/la:jooj jest se ovaj nes com_ultras _Marseille ufuro jbt hvali navijace Marseja **** te ko da su oni Bogovi ccc stvarno si ih nafuro covjek bi reko to su.........meni su najbolji najvijaci West Ham-a bgm pogledajte film "Green Street Hooligans" ili nabavite igricu "HooligansStormOverEurope")....Mislim da su Original 21 malo zapostavljeni....rame uz rame su sa Gateovima(1,4,7,13)....Ali opet mi Balkanci smo najluđi....
![]()
![]()
Lovac je napisao/la:Sto se tice grcke a vjerovatno i cijelog svijeta, najbolji su panathinaikosovi navijaci popularni navijaci sa GATE13, mislim da sam negdje vec postavio jedan klip njihovog navijanja al evo opet cu stavit da ne trazite:
grci imaju najgluplju i najneorganiziraniju policiju u evropi a ne bih se slozio da su najjaci navijaci!!na toj utakmici zenske odbojke ako se nevaram je i pala mrtva glava pogodjen je momak raketom toliko o fanaticnim grcima...alan_cardec je napisao/la:Lovac je napisao/la:Sto se tice grcke a vjerovatno i cijelog svijeta, najbolji su panathinaikosovi navijaci popularni navijaci sa GATE13, mislim da sam negdje vec postavio jedan klip njihovog navijanja al evo opet cu stavit da ne trazite:
Nema Grci su fanaticiNegdje sam gledao klip sa utakmice ženskih odbojkaških ekipa Olimpiakosa i Panatinaikosa.To je nezamislivo bilo gdje drugo u svijetu.Atmosfera je samo takva.Bakljada,zastave,dvorana puna.Ukratko atmosfera koja se ne viđa na mnogim fudbalskim derbijima u Evropi.Grci su loodi
p.s.
Mislim da se ovaj klip o kojem govorim može naći na tribina.co.yu
Odlican je ovaj video, pola svijeta je opjevalo ovu pjesmu..Nesto najjace mi je malac na ogradi..Pazi tamo negdje oko 2:10 kako se zada lik, haha..Kao da je pao u totalni delirijum..Lovac je napisao/la:Sto se tice grcke a vjerovatno i cijelog svijeta, najbolji su panathinaikosovi navijaci popularni navijaci sa GATE13, mislim da sam negdje vec postavio jedan klip njihovog navijanja al evo opet cu stavit da ne trazite:
Bez ljutnje,ali mislim da nisi u pravu uopšte.Čiji su navijači po tebi najjači?Po toj tvojoj logici onda se ni Galatasarajovi navijači ne mogu nazvat fanaticima jer su svojevremeno u Istanbulu nasmrt izboli dvojicu navijača Lidsa,ni Riverovi,ni Bokini navijači nisu fanatici jer se kod njih gine matene na svakom derbiju.Gdje se još u svijetu može vidjeti slika da dvorana gori od atmosfere,a igra se ženska odbojkaFabricio je napisao/la:grci imaju najgluplju i najneorganiziraniju policiju u evropi a ne bih se slozio da su najjaci navijaci!!na toj utakmici zenske odbojke ako se nevaram je i pala mrtva glava pogodjen je momak raketom toliko o fanaticnim grcima...alan_cardec je napisao/la:Lovac je napisao/la:Sto se tice grcke a vjerovatno i cijelog svijeta, najbolji su panathinaikosovi navijaci popularni navijaci sa GATE13, mislim da sam negdje vec postavio jedan klip njihovog navijanja al evo opet cu stavit da ne trazite:
Nema Grci su fanaticiNegdje sam gledao klip sa utakmice ženskih odbojkaških ekipa Olimpiakosa i Panatinaikosa.To je nezamislivo bilo gdje drugo u svijetu.Atmosfera je samo takva.Bakljada,zastave,dvorana puna.Ukratko atmosfera koja se ne viđa na mnogim fudbalskim derbijima u Evropi.Grci su loodi
p.s.
Mislim da se ovaj klip o kojem govorim može naći na tribina.co.yu
bbb jači od Grka i Turaka :?:Ne provaljuj se svega tiD.Paraga je napisao/la:Po meni nisu ni Grci niti Turci najbolji sto se tice atmosfere, jest da zna biti odlicno kad igraju na svom terenu, ali cesto se i neosjete kad igraju na strani po Evropi, plus nikad nijedna njihova grupa nije imala onako jako navijanje ko sto je imao BBB na Emirates-u i sada na White Harte Lane gdje su im se cak **** Englezi divili. Respect.
Ko da nisam gledo video-a s ti gostovanja Olympiakosa cak sam i bio na derbiju Atine prije 7 godina pa sam se sam uvjerio sta je to sve, ali opet ponavljam da BBB uvjek odrade bolja gostovanja u Evropi pa ti to volio ili ne briga me. Boysi idu s autobusom pola **** sedmice do Londona i cak tada razbiju tamo Engleze, a ti tvoji Grci se setaju do Londona na gostovanje(Chelsea prosle sezone) pa neznaju ostaviti onakav dojam ko sto je BBB. A to sto ponizavas Engleze pokaziva koliko znas o navijackoj sceni, kad su Englezi harali Evropom i njihove grupe poput ICF-a, Bushwackersa, Soul Crew-a, Red Army, Headhunters, Service Crew, B. Zulus(neocekivam da ih uopste poznajes ali eto) itd. kurcili svugdje ti cigani Grci i Turci su bili **** a ti najvjerovatnije hodao u pelenama. Cak ti u Grckoj nisu najbolja skupina, kad odu na gostovanje u Kadikoy u sred Istanbula i pocnu se kurciti ko Gate 13, onda dodji pa pricaj.alan_cardec je napisao/la: bbb jači od Grka i Turaka :?:Ne provaljuj se svega tiPa ti sigurno onda nisi gledao gostovanja Olympiacosa godinama unazad.Samo ću ti navesti primjer dva gostovanja prošle sezone u l.š. (Werder i Lazio).Pronađi negdje snimak te dvije tekme pa onda reci da su bbb bolji.Ima još primjera.Npr. dvije utakmice koje su odigrane prije dvadesetak dana Werder- Panathinaikos i Benfica -Galata.Čuj Englezi im se divili
TS TS TS
boysi su kao najbolji,a nema ih nigdje ni u derbiju sa Hajdukom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.