pa zato sam i rekao da su mi podjednako smece, jer su ista go*naanonimni je napisao/la:oni rade jedni protiv drugihBosniacum Lilium je napisao/la:meni su oslobodjenje i avaz podjednako smeceHZ_ilidzaa je napisao/la:Ako citas novine sem avaza primjetit ces textove u kojima se upozorava na minoriziranje bosnjastva.Danas sramota u drustvu sramota reci mashallah , merhaba , babo.Oslobodjenje puca neku pricu protiv Avaza, a oni rade nesto slicno. Otpustaju novinare onih stranaka koje oni ne podrzavaju. Provjereno znam ! A Avaz je davno presao sve crte
Ne kontam sto bi to bilo sramota. Pa i srpski rijecnik ima puno vise turcizama od bosanskog jezika
Automobili, motori...
Moderator/ica: insider
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Automobili, motori...
ma ja ih svakako i ne čitam, pa me ne zanimaju tolikoBosniacum Lilium je napisao/la: pa zato sam i rekao da su mi podjednako smece, jer su ista go*na
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
POWER!!!
POWER!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sta je najbolje uvest' do 2000, 2500 €. Nema veze tip auta, znaci kupe, sedan, kombi, bilo sta sto ovdje ima izuzetno visoku cijenu. Meni samo pada na pamet BMW 318 e46 

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
- Marsal
- Kontakt:
Mislim da ako imaš sreće možeš nac kakvog Passata za 2500 hiljade eura i bit dobar na njemu ovdje 1500 - 2000 maraka...Bosniacum Lilium je napisao/la:sta je najbolje uvest' do 2000, 2500 €. Nema veze tip auta, znaci kupe, sedan, kombi, bilo sta sto ovdje ima izuzetno visoku cijenu. Meni samo pada na pamet BMW 318 e46
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ha ya. Koliko se ono moze uvesti auta na jedno ime u toku 1 godine
http://www.****/artikal/1214958/renau ... e-3-0-dci/" onclick="window.open(this.href);return false; Cijena 19000 KM
najvjerovatnije da ce sad stari uzet tamo ovakvog espace, isto panorama krov, ista boja, sve isto. Presao oko 200k. Cijena 2500 € Smijesno ocm
Bicu dobar negdje 10 milja.
ili npr. ovo
http://www.****/artikal/1449133/merce ... 9-11-2013/" onclick="window.open(this.href);return false;
ovakvi u njemackoj u ovakvom stanju 4000-4500 €
Cijena 25000 KM
http://www.****/artikal/1214958/renau ... e-3-0-dci/" onclick="window.open(this.href);return false; Cijena 19000 KM
najvjerovatnije da ce sad stari uzet tamo ovakvog espace, isto panorama krov, ista boja, sve isto. Presao oko 200k. Cijena 2500 € Smijesno ocm
ili npr. ovo
http://www.****/artikal/1449133/merce ... 9-11-2013/" onclick="window.open(this.href);return false;
ovakvi u njemackoj u ovakvom stanju 4000-4500 €
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Znaci Espace ako uzmes, bolje da si taj novac bacio u obliznju rijeku, na isto ti dodje.
...Život za Široki...
- _forzamilan_
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
AhaŠB_Fidelis je napisao/la:Znaci Espace ako uzmes, bolje da si taj novac bacio u obliznju rijeku, na isto ti dodje.

moja skromna zelja
limuzina do 12k KM ? polovno ofc. za gradsku voznju???
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
eno imas na piku BMW 318d za 12000 KM ki bombone 
Audi A3 2003 starija ili 2004 ako nadjes onu malo noviju varijantu, ali striktno trazi ocuvane primjeresoxx je napisao/la:limuzina do 12k KM ? polovno ofc. za gradsku voznju???

ili malo skuplje

Ja bih uzeo S3

Snaga!
Jel se samo ja u ovoj drzavi ne palim na auta il ima jos ko?
Npr:meni se svi cude kad im kazem da me je stari molio da mi uzme motor a ja nisam htio il kad pricaju drugi o autima ja djelujem ko da sam na Marsu,meni je to glupost
Npr:meni se svi cude kad im kazem da me je stari molio da mi uzme motor a ja nisam htio il kad pricaju drugi o autima ja djelujem ko da sam na Marsu,meni je to glupost
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Senaide, idi rokni se brate 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nego raja ima li se gdje ugradit HHO sistem u BiH
"auto na vodu" skoro pa bukvalno 
Pa jbg nije to neka loziona na auto vec je vise stvar potrebe.Jednostavno ne bih mogao da zamislim zivot bez auta i smucanje po gradskom prevozu ili tako.Naravno sve u umerenim kolicinama,treba nekada protegnuti i noge,istrcati se a ne svaki dan sa fotelje u auto pa na stolicu u kaficu.Otelo je napisao/la:Jel se samo ja u ovoj drzavi ne palim na auta il ima jos ko?
Nisam neki preterani fanatik u auta,ali volim kada je sredjen i lepo izgleda,npr.ja ne bih mogao da zamislim svoj auto a da nije GTI,da nema Xenone i da nema jos te neke elemente sportskog auta.A opet ne volim da jurnjam sa njim,vec iskljucivo opustena varijantica a u zavisnosti od toga da li jos neko ima u autu zavisi i muzika.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.