I jos jednom, PUexbabilon je napisao/la:Lijepokokuz je napisao/la:ima, Humphries je game-time decision, a Wallace, koji zna igrat nekad na Mirzinoj poziciji je OUT (znači 100% ne igra)exbabilon je napisao/la:Jel ima ijedan igrac koji igra Mirzinu poziciju da je upitan za veceras il da sigurno nece igrat ?![]()
Termin nije tako kritican tako da se moze pogledat i do kraja, pa i ne docekali da udje pu pu pu.
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Tom Lorenzo @TomLorenzo
Humphries and Stackhouse are both available tonight. #Nets
Tom Lorenzo @TomLorenzo
Mirza is available for the Nets tonight.
Svi ce igrati osim Wallace...
Humphries and Stackhouse are both available tonight. #Nets
Tom Lorenzo @TomLorenzo
Mirza is available for the Nets tonight.
Svi ce igrati osim Wallace...
-
risingforce
- Kontakt:
ma nece igrat ni pola utakmice Humpamoniman je napisao/la:Svi ce igrati osim Wallace... sto znaci i Humphries ce igrati...
Evans je starter na 4. Vjerovatno ce Mirzi i Humphriesu dati manje minutaze zbog prehlade/povrede...
Ma haj, ako nista, rano je tekma
ali se opet nadam da ce dobiti neku minutazu
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Uživajte 
Ovdje ce biti Live stream a i evo imate PRE-MATCH : http://www.thefirstrow.eu/watch/128385/ ... ba-tv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovdje ce biti Live stream a i evo imate PRE-MATCH : http://www.thefirstrow.eu/watch/128385/ ... ba-tv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Adibhf88, AeGon099, endem_, Ezio7, kinder_jaje, storm_raider i 35 gostiju.
Dobro vece, i ugodno vece....Mirza prehladjen? otkud na klupi? Onda u igri barem 10 minuta...imam osjecaj da ce im Indiana zadati mnogo muke.
Dobro vece, i ugodno vece....Mirza prehladjen? otkud na klupi? Onda u igri barem 10 minuta...imam osjecaj da ce im Indiana zadati mnogo muke.
Kindže, kindže...
Ocekujem malo koseva i slabu minutazu Mirze. Ono sto je vaznije je da dize procente suta ma koliko vremena proveo u igri.
Sad mu je trica 31% - kad bi je na kraju sezone digao na 38% ja bi bio prezadovoljan. ( i nekih 7 k. u prosjeku)
Sad mu je trica 31% - kad bi je na kraju sezone digao na 38% ja bi bio prezadovoljan. ( i nekih 7 k. u prosjeku)
-
RajKoothrappali
- Kontakt:
Dobro veče! Hoće l' ko šta popit'? 
isto brate, bolje je PJ-u da mu da 15+ min. , hocu da imam razlog za zijevanje na ispituMrWhite je napisao/la:Sutra ispit, ali Mirza igra....
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Adibhf88, AeGon099, barcelona-dijamant, BegAx, BenjooJutub, EdenHazard, elansa, Ezio7, hamzaTM87, kinder_jaje, MrWhite, Patrice_Evra_3, PerryFred, risingforce, samocelik, skoJaa, Ultra05, Vedad87, VolimRadnicki, xinxee, Zekoo i 62 gostiju.
raste raste
raste raste
- EdenHazard
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Adibhf88, AeGon099, barcelona-dijamant, BegAx, BenjooJutub, EdenHazard, elansa, Ezio7, hamzaTM87, hare_king, JTS, kinder_jaje, MrWhite, RajKoothrappali, risingforce, samocelik, skoJaa, Ultra05, Vedad87, VolimRadnicki, Zekoo i 59 gostiju.
Ajmo ulaz 2 KM
Ajmo ulaz 2 KM
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
ima vise, moje ime se nevidi kada sam logovan (da neznate kada veliki brat gledaAdibhf88 je napisao/la:Trenutno korisnika/ca: Adibhf88, AeGon099, endem_, Ezio7, kinder_jaje, storm_raider i 35 gostiju.
MrWhite i miki_92 ja sutra moram se ustati u 6:30 da idem na posao, a u prosjku u ovom periodu radim 10-11 sati
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Jel ima kakav link dobarxinxee je napisao/la:Trenutno korisnika/ca: Adibhf88, AeGon099, barcelona-dijamant, BegAx, BenjooJutub, EdenHazard, elansa, Ezio7, hamzaTM87, kinder_jaje, MrWhite, Patrice_Evra_3, PerryFred, risingforce, samocelik, skoJaa, Ultra05, Vedad87, VolimRadnicki, xinxee, Zekoo i 62 gostiju.
raste raste
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
U 1 je ispit, naspavacu se.....dosta 15 minuta i 10 koseva...miki_92 je napisao/la:isto brate, bolje je PJ-u da mu da 15+ min. , hocu da imam razlog za zijevanje na ispituMrWhite je napisao/la:Sutra ispit, ali Mirza igra....
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Indiana ce ih spustit na nekih 85 koseva. Necu gledat tekmu, ali eto bacam prognozu.
http://www.thefirstrow.eu/watch/128385/ ... ba-tv.html" onclick="window.open(this.href);return false; tu ce za nekih 5-10 min. poceti prenos<3 LiMes <3 je napisao/la:Jel ima kakav link dobarxinxee je napisao/la:Trenutno korisnika/ca: Adibhf88, AeGon099, barcelona-dijamant, BegAx, BenjooJutub, EdenHazard, elansa, Ezio7, hamzaTM87, kinder_jaje, MrWhite, Patrice_Evra_3, PerryFred, risingforce, samocelik, skoJaa, Ultra05, Vedad87, VolimRadnicki, xinxee, Zekoo i 62 gostiju.
raste raste
Zadnja izmjena: xinxee, dana/u 14 jan 2013, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
- EdenHazard
- Kontakt:
evo ga baca trice
http://88.80.11.29/58970/watch-indiana- ... oklyn-nets" onclick="window.open(this.href);return false;
poslije cemo se dogovorit oko placanja linka
http://88.80.11.29/58970/watch-indiana- ... oklyn-nets" onclick="window.open(this.href);return false;
poslije cemo se dogovorit oko placanja linka
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.