Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Hump..8 poena,5 skokova 
Stoji samo na 16% i sumnjam da je online uopste...amarildobule je napisao/la:evo sopcast
sop://broker.sopcast.com:3912/131589" onclick="window.open(this.href);return false;
Sreca pa je Ojler mlad umro...
-
barcelona-dijamant
- Kontakt:
evo ga time-out vrijeme jee
- vedofeelgood
- Kontakt:
hvala drugamarildobule je napisao/la:evo sopcast
sop://broker.sopcast.com:3912/131589" onclick="window.open(this.href);return false;
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
ma tesko ce on dobiti priliku veceras , utakmica ce biti egal mozda koju sekundu dobije ono u fazonu samo da tricu opali al eto nadam se da gresimexbabilon je napisao/la:Prva zavrsila, mene kao nekog ko ne prati NBA intenzivno raduje sto je vec 8 igraca dobilo priliku, tako da u toj nekoj rotaciji logicno je da i Mirza dobije svoje minute, kad-tad. Nema nas veceras kao onu noc...
Nasao i na JCS +6 tnx u svakom slucajuIbisevic82 je napisao/la:Ima na NBA TV ako imas.propuh je napisao/la:Jel ima na satu neki kanal da prenosi, neda mi se sa streamom hebavat
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ovaj Soap kasni 40tak sec te stalno ledi nešto
crno se piše Indiani 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Nadam se i ja, samo 4 igraca jos nisu usla u igru...polako, dosta i 5 minutabob je napisao/la:ma tesko ce on dobiti priliku veceras , utakmica ce biti egal mozda koju sekundu dobije ono u fazonu samo da tricu opali al eto nadam se da gresimexbabilon je napisao/la:Prva zavrsila, mene kao nekog ko ne prati NBA intenzivno raduje sto je vec 8 igraca dobilo priliku, tako da u toj nekoj rotaciji logicno je da i Mirza dobije svoje minute, kad-tad. Nema nas veceras kao onu noc...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
pisite kad udjeeeee
nije mi jasno šta se je*ete oko linkova, najbolji linkovi su na firstrow ..
http://www.thefirstrow.eu/watch/163133/ ... acers.html
http://www.thefirstrow.eu/watch/163133/ ... acers.html
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
http://www.thefirstrow.eu/watch/128385/ ... ba-tv.html" onclick="window.open(this.href);return false; meni ovaj nesteka 
-
amarildobule
- Kontakt:
Ja gledam bez problema drug.Zekoo je napisao/la:Ovaj Soap kasni 40tak sec te stalno ledi nešto
Mozda nije ni on jos 100 % spreman pa ne zeli trener da ga forsira. Ali svakako ga nisam ocekivao prije Humpa, a buduci da ovaj igra dobro, mozemo biti sretni ako Mirza dobije 10 minuta veceras.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- EdenHazard
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ACMAmar, Adibhf88, AeGon099, AjsKjub, Amagelos, amarildobule, amoniman, armin, barcelona-dijamant, BegAx, BenjooJutub, Brezovac, EdenHazard, Edol, el-fighter, endem_, gazda664, hackerinho, Ibisevic82, Invincibles, kinder_jaje, kokuz, mirza41, neurofunk, NG1, Paraglajder, risingforce, sajo10, sejo12, skoJaa, Sohu, soxx, Tracy3McGrady, Vedad87, VolimRadnicki, xinxee, Yucca, Zekoo, Zgembo Adislić i 82 gostiju.

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
bojim se da ako Netsi ne odu na +15, nista od Mirze vcrs_dreamer_ je napisao/la:Mozda nije ni on jos 100 % spreman pa ne zeli trener da ga forsira. Ali svakako ga nisam ocekivao prije Humpa, a buduci da ovaj igra dobro, mozemo biti sretni ako Mirza dobije 10 minuta veceras.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
ma eto njega kad bude trebalo cuvat rezultat..nish vi ne brinite 
-
risingforce
- Kontakt:
pa nije ni Hump, ni Deron, ni Stackhouse 100 % fit pa igraju, ocekujem 10-ak min za Mirzu_dreamer_ je napisao/la:Mozda nije ni on jos 100 % spreman pa ne zeli trener da ga forsira. Ali svakako ga nisam ocekivao prije Humpa, a buduci da ovaj igra dobro, mozemo biti sretni ako Mirza dobije 10 minuta veceras.
zbog cega ja ostaje budan, ako do polovice 3/4 ne udze odoh spavat
ali stvarno ova NBA je katastrofa, samo kada se sjetim ere jordana, magica, ...
ali stvarno ova NBA je katastrofa, samo kada se sjetim ere jordana, magica, ...
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Mirza je zadnja opcija i kod ovog papka!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.