hajro je napisao/la:14.01 u 5.35
V.TROICKI - R.STEPANEK 1
1.55
izgledi 9/10
Glavni razlog je da se Radek morao povući iz Sydneya turnir zbog butina ozljede mišića. U opće mišića ozljede su vrlo komplicirani ozljede i nikad ne znate s njima, mogao biti ok u tjedan dana, ali ... Ovaj meč će se odigrati u ponedjeljak, pa čak i manje vremena da se oporavi za Radek. Radek je dao intervju jučer da je on definitivno želi igrati, bez obzira što, ali on nema očekivanja, a on samo ćemo vidjeti što će se dogoditi. Također mislim da Troicki unatoč stvarno loše prošle sezone i nije dobro trenutna forma je najbolji na vanjski tvrdi i ima najbolje šanse za pobjedu protiv Radeka. Dakle, po mom mišljenju, izgledi su vrlo dobri, situacija je prilično jasna
J.TIPSAREVIĆ - L.HEWITT
over 40.5
Lleyton se dobro pripremio za Australian Open, kao i uvijek, ali vjerujem da izgledi za njega su malo kratki, tako da mislim da je najbolja opcija je da odaberete O / U liniju. O 38.5g linija je bila zadana ali vidim da su je pomjerili . Hewitt će definitivno podići svoju igru, čak i više nego u predsezoni, na drugoj strani Tipsarević je na vrhu svog potencijala i unatoč zglob ozljede, ja očekujem veliku bitku.
I dva jednostavna para sa AO:
Almagro, Nicolas-Johnson, Steve 1
1,15
Donskoy, Evgenij-Ungur, Adrian 1
1,40
Ovdje bi prolaznost bila 10/10 -ako ne bi bilo sta mutno.
Verdasco - Goffin. Goffinu je tvrda podloga najdraža, mada je najbolje rezultate na GS-ovima ostvario na RG-u, a tada je "ukrao" set i velikom Rogeru. Na WB-u je ispao od Fisha, a istjerao je tada favorizovanog Tomića. Verdasco je poznat po tome što zna "slabije" ući u meč i sigurno da mu Belgijanac može uzeti (barem) set. Inače, margina je postavljena na 38.5 i po meni bi ovo trebalo proći. Srednji ulog je u pitanju, jer sam kombinovao sa sljedeća 2 para. ovaj sam prepisao.
Ostala jos ova dva. Troicki i Tipsa over.
Dan odlican.