Jedini klubovi koji mu mogu dati platu iz Citya su Wolfsburg i Bayern. Da bi mogao zavrsiti u BVB-u to stoji, ali siguran sam da neće .zgmiky je napisao/la:pratio sam objave na ovom forumu i razmišljanja oko mogućeg dolaska Edina Džeke u Dortmund...
Edin je 99% naš na ljeto i od iduće sezone će zaigrati u svetom nam dresu, tko hoće neka se slobodno smije, ali to je već dogovoreno vidjeti će te...on je izjavio neki dan da ne bi imao ništa protiv povratka u Njemačku a to nije slučajno, priprema se teren lagano, plus to Edin je u jako dobrim odnosima sa našim her doctorom i on želi vidjeti dijamanta u žuto-crnom dresu...dakle želja je obostrana, a kao što ste već govorili problem je plaća koju on ima u Cityju, to naravno neće dobiti kod nas, no dio te plaće će preuzeti City ili kako već će se dogovoriti no vidjeti će te Edin je BVB-ovac od ljeta, kopiram ovo na ljeto da vidite da sam bio u pravu
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Al' opet mislim da ako ne završi u BVB-u onda neće uopće u Bundeski. 
Nece vjerovatno u Bundesligu. U Bayernu nece sigurno pod onim uslovima od ljetos, a Bayernu i ne treba igrac koji bi poremetio kompletan platni balans igrackog kadra. Bayern je bio spreman ljetos platiti odstetu gradjanima, ali niko nije lud u upravi Bavaraca da mu daje platu vecu nego sto daje Riberyu.alacious je napisao/la:Al' opet mislim da ako ne završi u BVB-u onda neće uopće u Bundeski.
Sumnjam da ce ga iko u BuLi platiti onoliko koliko ga placa Seik, a i ne treba da ga plati
Zar misliš da u najboljoj ekipi Evrope rade šupoglavci?proFCB je napisao/la:To kolika je prednost toliki je i nedostatak. Sta ukoliko za godinu dana Sahin povrati svoju staru formu i kada ga BvB htjedne kupiti on ne htjedne ostati na Signal Iduna parku?
U ovom slučaju taman da misli tako postupiti(a neće
Ugovor na ljeto 2014 je već zapisan,
odluka je na BvB-u, njima i samo njima.
Ne treba ni Turčina kuditi za odlazak,
tada tih 10 mil. i nije bila tako bezazlena cifra za BvB.
ps:Obnavljanje ugovora igračima je doista dokaz za nešto veliko!
Edit:
Pošto miješam Watzkea i Zorca, ko je ovo?

- tyler durden
- Kontakt:
Glumac.
Pise ti fino , christoph Waltz .
Pise ti fino , christoph Waltz .
Uff sto se castimo...nece ovo na dobro.Klare je napisao/la: Zar misliš da u najboljoj ekipi Evrope rade šupoglavci?![]()
Upravo tako...jos ako je tacan podatak o 6 miliona onda je ovo zicer.Klare je napisao/la:Ugovor na ljeto 2014 je već zapisan,
odluka je na BvB-u, njima i samo njima.
Meni se ne svidja situacija u defanzivi...cetvrtog stopera,drugog beka(obje strane) nemamo.
adnan24 je napisao/la:
Meni se ne svidja situacija u defanzivi...cetvrtog stopera,drugog beka(obje strane) nemamo.
Owomoyela?
E nije, nego pukovnik Landa.tyler durden je napisao/la:christoph Waltz .
A mislio sam ih dočekati uhvaćene u zamku,
pošto je u onog njihovog tintara od sličnog materijala.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Opcije za Nurijevu poziciju

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
svaka čast Nurku, drago mi je da se vratio ali ja ne bih žrtvovao našeg Mannija a ni Kubu jer su obojica veliki fighteri i ginu za BVB i ne bi bilo fer izbaciti ih sad na klupu jer se gospodin odlučio vratiti. Manni je toliko batina pobrao dok se ovaj šetao po Madridu i pokušavao nešto u Liverpoolu, Kuba je mogao isto tako otići imao je ponuda ali odlučio je ostati jer ima mozga i trudi se, napredovao je jako i prema tome jesam za Nurka, drag mi je ali samo kao zamjena ukoliko jedan od ove dvojice nije u stanju igrati...ne može se samo tako preći preko svega pa tko god on bio!rio_Ferdy88 je napisao/la:Opcije za Nurijevu poziciju![]()
Evo ako koga interesuje koliko naši igrači vrijede na tržištu. Najskuplji je Gotze čija je vrijednost porasla sa 30 na 42 mil eura
, zatim slijede Lewandowski s 28 mil, Reus 27 te Hummels sa 24 mil eura tržišne vrijednosti.

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Imat' 20 godina,a trzisna vrijednost 42 mil € ...Semir bvb je napisao/la:Evo ako koga interesuje koliko naši igrači vrijede na tržištu. Najskuplji je Gotze čija je vrijednost porasla sa 30 na 42 mil eura![]()
, zatim slijede Lewandowski s 28 mil, Reus 27 te Hummels sa 24 mil eura tržišne vrijednosti.
Kapa do poda!
#miasanmia
-
Pale_Companion
- Kontakt:
malo jest prenupahana cijena za Gotzea ali kad mogu kojekakvi bilemzi vrijedit masu love onda to i ovaj mladi dragulj zaslužuje 
Agieren statt reagieren
Trzsina vrijednost Götze-a nije realna s obzirom na njegov talenat i godine i cinjenicu da Englezi za panjeve daju slicnu sumu novca. Samo cu reci Liverpool...Pale_Companion je napisao/la:malo jest prenupahana cijena za Gotzea ali kad mogu kojekakvi bilemzi vrijedit masu love onda to i ovaj mladi dragulj zaslužuje
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Goconja ocekivano najskuplji nas igrac,samo sto bih iza njega stavio Reusa i Hummy-a a ne Lewu al eto...
Hummy-u vec duze vrijeme stoji ova cifra ako se dobro sjecam,dok se cini mi se Kubi digla cijena i Schmelletu mislim!
Koliko se i kakvi igraci placaju Goetze-u je ova cijena i mala,s obzirom kakvim se ciframa ljudi gadjaju
Hummy-u vec duze vrijeme stoji ova cifra ako se dobro sjecam,dok se cini mi se Kubi digla cijena i Schmelletu mislim!
Koliko se i kakvi igraci placaju Goetze-u je ova cijena i mala,s obzirom kakvim se ciframa ljudi gadjaju
-
schwarcgelbfantom
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
žuta braćo uživajte
žuta braćo uživajte
smopiBVB je napisao/la: Koliko se i kakvi igraci placaju Goetze-u je ova cijena i mala,s obzirom kakvim se ciframa ljudi gadjaju
A opet,mislim da kad bi neko htio da ga dovede(ne mislim da ga niko neće,već trenutno je jasno da on ostaje
"Također mi se sviđa atmosfera na stadionima. Navijači su nam zaista sjajni i kada se radi o gostovanjima najteže je igrati na Signal Iduna Parku. Osjetim vibracije u prsima sa tribina. Zaista je nevjerovatno" - Mensur Mujdža.
Kakvih tuhliba ima po 40 - 50 mil. (Pastore, Witsel, Carrol...) Gotze bi trebao vrijediti i više. Ali ovo je zasad sasvim dovoljno obzirom na njegove godine i potencijal koji posjeduje. Cijena će svakako rasti iz sezone u sezonu.
Ako Bog da za 2-3 godine njegov novi ugovor mora pratit' i tržišnu cijenu tako da mu moramo dati brat bratu 6-7 mil k'o od šale. A vjerujem da ćemo to biti u stanju, jer redovnim učešćem u LP dobivamo nevjerovatne mogućnosti o kojima smo do prije 3-4 sezone samo sanjali. Dovoljan pokazatelj za to je da su nam svi igrači osim Lewandoswkog dugotrajno vezani sa svježe potpisanim masnim ugovorima. 

Spomenuti će se klubovi sudariti predstojeće subote u prvom kolu proljetnog dijela Bundeslige, a iz Werdera su poduzeli korake potrebne kako bi utakmica prošla u mirnom i korektnom ozračju. Huligani kojima je zabranjen dolazak pripadaju radikalnim desničarskim organizacijama i na stadionima uglavnom šire mržnju.
- Jedan od najvećih ciljeva Werdera je iskorijeniti sa stadiona nasilje, te rasističke i ekstremističke ideje. Iz tog razloga smo, u suradnji s policijom, osmorici navijača Borussije, koji su jasno povezani s desničarskim radikalima, zabranili ulazak na naš stadion - objasnio je direktor kluba iz Bremena Klaus-Dieter Fischer.
Kakvih tuhliba ima po 40 - 50 mil. (Pastore, Witsel, Carrol...) Gotze bi trebao vrijediti i više. Ali ovo je zasad sasvim dovoljno obzirom na njegove godine i potencijal koji posjeduje. Cijena će svakako rasti iz sezone u sezonu.

Spomenuti će se klubovi sudariti predstojeće subote u prvom kolu proljetnog dijela Bundeslige, a iz Werdera su poduzeli korake potrebne kako bi utakmica prošla u mirnom i korektnom ozračju. Huligani kojima je zabranjen dolazak pripadaju radikalnim desničarskim organizacijama i na stadionima uglavnom šire mržnju.
- Jedan od najvećih ciljeva Werdera je iskorijeniti sa stadiona nasilje, te rasističke i ekstremističke ideje. Iz tog razloga smo, u suradnji s policijom, osmorici navijača Borussije, koji su jasno povezani s desničarskim radikalima, zabranili ulazak na naš stadion - objasnio je direktor kluba iz Bremena Klaus-Dieter Fischer.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Bravo Mensuurreeeee!
@Sema
Slazem se s tvojom konstatacijom,redovnim ucestvovanjem u LP(a to ne bi trebalo doci u pitanje) i prolazak sto dalje,dobri rezultati u BL,donosit ce kesh,sponzori (sad bi svi htjeli BvB
),najbolji navijaci na svijetu,najbolja uprava i trener....garantuju nam da cemo svojim igracima moci davati dostojne plate i da nece imati razloga da idu!Vec se to vidi,produzenje sa svim igracima(skoro svim) i vidljivo njihovo zadovoljstvo i ljubav prema klubu znaci da imamo dovoljno kesha za sve(naravno u granicama),i mozemo samo napredovati!Grabimo prema sve boljem stanju u klubu,i financiskom i psiholoskom jer je atmosfera koliko mozemo vidjeti odlicna!
Echte Liebe BvB
@Sema
Slazem se s tvojom konstatacijom,redovnim ucestvovanjem u LP(a to ne bi trebalo doci u pitanje) i prolazak sto dalje,dobri rezultati u BL,donosit ce kesh,sponzori (sad bi svi htjeli BvB
Echte Liebe BvB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.