NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Izgleda je Gronk završio sezonu. Ubiše ga ove povrijede u PO već drugu godinu zaredom..
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Steta, peh momak, najbolji TE daleko u NFL.Rodman je napisao/la:Izgleda je Gronk završio sezonu. Ubiše ga ove povrijede u PO već drugu godinu zaredom..
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ajde sada Brady, primakli su se Texansi
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
TD Texans
38:28, ajde Brady baci koji INT da bude zanimljivo
(ništa lićno Patsi
)
38:28, ajde Brady baci koji INT da bude zanimljivo
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- Sportfanatik
- Kontakt:
Zasluženo 41-28
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Na kraju ubjedljiva pobjeda, ali ipak nisam zadovoljan prikazanim...ST su danas bili katastrofa i to se mora podhitno popraviti do naredne Nedjelje i utakmice sa Ravensima. Pa oni su svojim glupostima poklonili 13 poena Texansima.
Nazalost izgubili smo Gronkowskog, no nadam se da ce Woodhead biti spreman za Ravense. Jedno je sigurno Brady ne smije naredne sedmice ponoviti utakmicu kao protekle godine.
Nazalost izgubili smo Gronkowskog, no nadam se da ce Woodhead biti spreman za Ravense. Jedno je sigurno Brady ne smije naredne sedmice ponoviti utakmicu kao protekle godine.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Znaći rematch protiv Ravensa. Biće interesantno.

- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Bez Gronka za ostatak playoffsa... 
Igrali smo bez njega i vec dio sezone. Istina bice nam bez njega tesko protiv Ravensa, ali tu su ostali igraci koji ga moraju kvalitetno zamjeniti. Nadam se da ce Woodhead biti spreman za duel sa Ravensima.valterboy je napisao/la:Bez Gronka za ostatak playoffsa...
Bolje je da BB i Brady znaju odmah da nece biti Gronka tako da mogu razradjivati drugi game-plan za Ravense, nego da je odluka 50-50.
Istina. Vareen me je lijepo iznenadio ove sezone, nadam se da ga koriste i dalje, kao i Ridleya. Prosle sezone nisu koristili run game i to je nas kostalo na kraju.amerosm je napisao/la:Igrali smo bez njega i vec dio sezone. Istina bice nam bez njega tesko protiv Ravensa, ali tu su ostali igraci koji ga moraju kvalitetno zamjeniti. Nadam se da ce Woodhead biti spreman za duel sa Ravensima.valterboy je napisao/la:Bez Gronka za ostatak playoffsa...
Bolje je da BB i Brady znaju odmah da nece biti Gronka tako da mogu razradjivati drugi game-plan za Ravense, nego da je odluka 50-50.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Odlicna utakmica Atlanta - Seattle. Kontao sam da nakon prvog poluvremena i 20-0, da Seattle nema sanse, ali se vratise odlicno. I onda Atlanta na kraju ipak do pobjede uz odlicna 2 pasa Rayana.
Onaj zadnji drive Falcons-a za field goal i pobjedu, samo pokazuje koliko je sinoc Denver se zajebao sto nije igrao svoj zadnji drive na 30 i nesto sekundi do kraja uz 2 time outa. To mi jos nije jasno.
Onaj zadnji drive Falcons-a za field goal i pobjedu, samo pokazuje koliko je sinoc Denver se zajebao sto nije igrao svoj zadnji drive na 30 i nesto sekundi do kraja uz 2 time outa. To mi jos nije jasno.
Postovanje treba zaraditi.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Bit ce tesko protiv Ravensa, odlicna je to ekipa. Nadam se pobjedi, imamo tjedan dana za pripremu
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zanimljiv članak o tragediji u kojoj je i Lewis imao udjela, možda i najveća mrlja na njegovom rezimeu
http://www.usatoday.com/story/sports/nf ... 0/1566198/

http://www.usatoday.com/story/sports/nf ... 0/1566198/
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- randy_moss
- Kontakt:
Volim vidjeti kako mrznja izbija iz nekih forumasa.
Cheateri, sudije, Spygate, no huddle, Brady nema muda, Brady dobar jer ima YAC receivere..
Samo dajte, mi i dalje pobjedjujemo.
Cheateri, sudije, Spygate, no huddle, Brady nema muda, Brady dobar jer ima YAC receivere..
Samo dajte, mi i dalje pobjedjujemo.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nista do kraja sam za Baltimore 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
2009 WILD CARD - Baltimore 33 - 14 Patriots
2011 AFC Championship Baltimore 20 - 23 Patriots
2013 AFC Championship Baltimore ? - ? Patriots
Jel ikako moze bolje? Idemooooo
2011 AFC Championship Baltimore 20 - 23 Patriots
2013 AFC Championship Baltimore ? - ? Patriots
Jel ikako moze bolje? Idemooooo
- Sportfanatik
- Kontakt:
Baltimore je opasna ekipa, obrana protiv njih mora biti na nivou maksimalnom, sinoć je obrana imala svojih žutih minuta ali je u globalu bila dobra. Napad bi isto trebao dobro funkcionirati, BB će iskemijati nešto
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Nadam se da ce Woodhead i Jones biti spremni za Ravense i naravno Brady ne smije ponoviti proslogodisnju predstavu protiv istog protivnika, a takodjer se nadam da ce BB tokom ove sedmice raditi sa ST-om koji je sinoc bio katastrofalan.
Watt je jucer prije utakmice pljuno na logo Patriotsa na sredini terena...Ne daj Boze da je situacija bila obrnuta i da je neko to uradio iz Patriotsa. No meni iskreno ne smeta, nek on pljuje po logu, a mi cemo odgovor dati na terenu.
@ sportfanatik
u regularnom dijelu sezone smo pokazali da mozemo i vise nego dobro igrati protiv Ravensa, ali glupe sudije i tada nas kriminalni scondary su nas kostali pobjede. Naravno ovo je sasvim druga utakmica i moramo u istu uci maksimalno koncentrisani.
Watt je jucer prije utakmice pljuno na logo Patriotsa na sredini terena...Ne daj Boze da je situacija bila obrnuta i da je neko to uradio iz Patriotsa. No meni iskreno ne smeta, nek on pljuje po logu, a mi cemo odgovor dati na terenu.
@ sportfanatik
u regularnom dijelu sezone smo pokazali da mozemo i vise nego dobro igrati protiv Ravensa, ali glupe sudije i tada nas kriminalni scondary su nas kostali pobjede. Naravno ovo je sasvim druga utakmica i moramo u istu uci maksimalno koncentrisani.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Sviđa mi se kako je ekipa sinoć imala odgovor na sve, bili su izuzetno motivirani i složni. Brady je produžena trenerova ruka na terenu, on mnogo znači za ovu ekipu, nije im samo glavni QB. Mladi igrači ga u svakom interwievu hvale, pomaže im u prilagodbi, čini igrače boljima.
Nadam se da će uspjeti osvojiti Super Bowl ove sezone, kako bi isprao gorak okus od lani
Nadam se da će uspjeti osvojiti Super Bowl ove sezone, kako bi isprao gorak okus od lani
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.