Nemam nista protiv njega, ali neka se uozbilji, upropastit ce sebe, a i klubu skodi.. Nadam se da ce pokazat najbolje sto znaKvota je napisao/la:Dok nije operisan bio je igrac za pozavidjet!To sto popije pokoju mu je bila jedinstvena prilika jer nije trenirao a sad je kraj te avanture nadam se ako misli neso postici u svojoj karijeri!Muka je meni sto oni koji igraju ne odvajaju se od alkohola a bogami popiju vise nego ja u najboljim danimagradacac10 je napisao/la:Nikakvih racuna sa njim nisam imao, mnogo je mladji od mene, iznosim svoje vidjenje igraca PROFESIONALCA koji se opija a ne trenira i koga vi toliko hvalite...Kvota je napisao/la:Gradacac10 vjerovatno imas nekih nerijesenih racuna sa eldarom!!
NK Zvijezda Gradačac
- gradacac10
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Jesil to ti Eldare? 
Pa moglo se primjetit da zna pjevat, za vrijeme terapije od nekoliko mjeseci, vise je dana pio alkohol nego sto je terapije primo, genijalac fudbalski
[/quote]
Ovo si upravu jos se lik snima za youtuba joj koji seljak.... Prije nekoliko dana je dosao i rekao jednom mom prijatelju kao nemozes ti sjedit u lokalu gdje ja sjedim. Joj ja bi mu usta razvalio da je meni tako ucinio, hocu reci da je se previse udomacio... a velike pare su u njega ulozene nije operacija 2km....
Pa moglo se primjetit da zna pjevat, za vrijeme terapije od nekoliko mjeseci, vise je dana pio alkohol nego sto je terapije primo, genijalac fudbalski
Ovo si upravu jos se lik snima za youtuba joj koji seljak.... Prije nekoliko dana je dosao i rekao jednom mom prijatelju kao nemozes ti sjedit u lokalu gdje ja sjedim. Joj ja bi mu usta razvalio da je meni tako ucinio, hocu reci da je se previse udomacio... a velike pare su u njega ulozene nije operacija 2km....
jbt nisam znao da je eldar tako heben ima ga i na youtub,kafane neke samo za njega...svaka cast skidam kapu tako i treba 
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

Sa Eldarom o svemu pomalo
Kalesijski nogometaš u redovima NK “Zvijezda” Gradačac nije se na igrao u protekloj polu sezoni. Baš kada je zadobio povjerenje tadašnjeg šefa stručnog štaba, Zorana Kuntića uslijedila je nezgodna povreda križnih ligamenata. Ubrzo poslije Eldar je i operisan i od tada se oporavlja u Gradačcu na Banji "Ilidža". Sa Eldarom smo razgovarali o njegovom oporavku, pripremama, a bilo je tu i neobaveznih tema koje možete pročitati u nastavku.
Eldare, prvo i ono najbitnije, kako protiče vaš oporavak?
"Hvala Bogu, sve ide po planu. Baš sam prije nekoliko dana bio na kontroli i snimak je pokazao da sve protiče kako treba."
Znači, ubrzo nam se vraćaš na teren?
"Nažalost, ne tako brzo. Sada je prvenstveno u cilju da se što prije opravim i što prije počnem sa intenzivnim treninzima sa ostatkom ekipe. Sada trenutno treniram individualno. Trčim po mekanoj podlozi, još je rano za tvrdu. Moj povratak na teren možete očekivati krajem prvenstva , tačnije oko 10-og kola. Možda malo ranije."
Kako vi vidite ovu najlošiju polu sezonu Zvijezde od kada se takmiči u Premijer ligi?
"Ja sam i ranije isticao da mi ne zaslužujemo biti u donjem domu lige. Ekipa poput Zvijezde to nikako ne zaslužuje. Sastavljeni smo od vrsnih pojedinaca, ali smo loše otvorili prvenstvo.
Šta onda očekuješ od nastavka prvenstva?
"Još je rano govoriti kakvi ćemo biti na proljeće, ali jedno je sigurno, nećemo biti gori. Dosta je igrača napustilo ekipu, a sada je tu i novi šef. Ali svako očekujem mnogo bolji plasman. Mislim da su sada neke druge okolnosti u i oko kluba".
Ono što brine mnoge navijače jeste status premijerligaša.
"Uvjeravam vas da nemate razloga za brigu, Zvijezda neće ispasti."
Navijači su me zamolili da vas pitam malo i o privatno životu.
Kako vam se sviđa život u Gradačcu?
"U Gradačcu je odlično. Mali grad sa dobrim ljudima i osjećam se veoma ugodno otkad tu boravim".
Čime se baviš u slobodno vrijeme?
"U posljednje vrijeme puno čitam knjige tu su i povremeni izlasci s društvom na kafice itd..."
Vidjeli smo da odlično pjevaš, da li se neko u vašoj porodici bavi muzikom?
"Moj stari također dobro pjeva, ali ja sam mnogo “bolji" ,rekao je kroz smjeh Pilavdžić te je dodao: "Također moj amidža je bio bubnjar u jednoj izvornoj grupi "Kalesijski dijamanti". Od tuda i moja ljubav prema muzici."
Da se vratimo malo fudbalu. Kako vam je u Zvijezdi?
"Pa ne mogu reći da mi je loše, nažalost ova povreda me odvukla od terena. Jedva čekam da se ovo sve završi i da pokažem ono zbog čega sam doveden u klub. Da pomažem ekipi".
S kim se najbolje slažete u klubu?
"Almir Halilović definitivno. Mi se poznajemo još iz vremena kad samo igrali za Slobodu. Ja sam tada bio junior koji je čekao priliku da se dokaže."
Prije negoli ste došli u Gradačac povezivali su vas sa Duisburgom?
"Da istina je ali sam došao u Zvijezdu i nisam se pokajao. Nadam se da ću dobrim igrama ponovo skrenuti pažnju na sebe. Želim igrati u jednoj od liga petice"
I za kraj ko je vaš fudbalski uzor?
"Moj fudbalski uzor je Ronaldo ali onaj stari. Mada je to bio i moj prvi trener, Nevzet Hasnabašić . Od njega sam dosta naučio. On je inače prvi trener Vedada Ibiševića. Ne mogu zaboravit i Denisa Sadikovića i Sakiba Malkočevića i oni su dosta utjecali moj razvoj."
senad husic se pridruzio ostatku ekipe,danas je trenirao.u cetvrtak utakmica nk zvijezna -fk bosna u tramosnici se igra oko pola 2.valjda bude negdje zvanicno vrijeme pocetka utakmice
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Bojim se da je ovo mozda prerano za jednu tekmu iz razloga sto se sad mogu lakse povrijediti jer ipak su noge malo oslabile !!!astra1922 je napisao/la:senad husic se pridruzio ostatku ekipe,danas je trenirao.u cetvrtak utakmica nk zvijezna -fk bosna u tramosnici se igra oko pola 2.valjda bude negdje zvanicno vrijeme pocetka utakmice
mislim da su svi fudbaleri dobili plan priprema .morali su raditi preko pauze.a znas da je desetak igraca ranije pocelo pripreme.sta mislis kako ce bosnini igraci koji tek sutra pocinju pripremeKvota je napisao/la:Bojim se da je ovo mozda prerano za jednu tekmu iz razloga sto se sad mogu lakse povrijediti jer ipak su noge malo oslabile !!!astra1922 je napisao/la:senad husic se pridruzio ostatku ekipe,danas je trenirao.u cetvrtak utakmica nk zvijezna -fk bosna u tramosnici se igra oko pola 2.valjda bude negdje zvanicno vrijeme pocetka utakmice
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Je li stigao Pavle Susic?
http://www.transfermarkt.co.uk/en/draze ... 19870.html" onclick="window.open(this.href);return false;
i ovaj trenira sa zvijezdom
mislim da vise ne treniraemir_dj je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/draze ... 19870.html
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
bivsi igrac omladinca,nije za zvijezde...emir_dj je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/draze ... 19870.html
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
danas nije trenirao mislim da nije vise kod nasbondich je napisao/la:bivsi igrac omladinca,nije za zvijezde...emir_dj je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/draze ... 19870.html
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
kad vec prijeastra1922 je napisao/la:danas nije trenirao mislim da nije vise kod nasbondich je napisao/la:bivsi igrac omladinca,nije za zvijezde...emir_dj je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/draze ... 19870.html
ma odovic to izgleda po kratkom postupku
ono sto sam ja vidio na treninzima vidi se brate ko zna lopte igrati i najveci laik moze vidjeti ko nije za nas i vjerovatno je i odovic tako uradio.mali ordagic ce biti veliko pojacanje kao i perica i mus
ono sto sam ja vidio na treninzima vidi se brate ko zna lopte igrati i najveci laik moze vidjeti ko nije za nas i vjerovatno je i odovic tako uradio.mali ordagic ce biti veliko pojacanje kao i perica i mus
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
sta je sa susićaastra1922 je napisao/la:ma odovic to izgleda po kratkom postupku
Primijetio sam na jednoj slici Buljubašića bivšeg juniora Zvijezde, tu samo trenira ili je došao na probu ? 
susic je trebao juce doci i nije vjerovatno ce danas. a buljubasic vjerovatno na probi posto je sa ekipom od prvog dana
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Husić produžio vjernost Zvijezdi
Husić Senad produžio je vjernost našem Klubu. Dosadašnji lijevi bek danas je potpisao ugovor kojim se obavezuje da će biti član NK "Zvijezda - Gradačac" do ljeta 2016. godine. Vjerujemo da će Husić Senad biti na razini igara koje je pružao u dosadašnjem periodu, te da će svojim sportskim kvalitetima i maksimalnim zalaganjem dati puni doprinos u prevazilaženju rezultatske krize u ovoj sezoni.
Husić Senad produžio je vjernost našem Klubu. Dosadašnji lijevi bek danas je potpisao ugovor kojim se obavezuje da će biti član NK "Zvijezda - Gradačac" do ljeta 2016. godine. Vjerujemo da će Husić Senad biti na razini igara koje je pružao u dosadašnjem periodu, te da će svojim sportskim kvalitetima i maksimalnim zalaganjem dati puni doprinos u prevazilaženju rezultatske krize u ovoj sezoni.
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Kontrolna utakmica
Prva kontrolna utakmica našeg Kluba biće odigrana 17.01.2013. godine (četvrtak) na pomoćnom terenu NK "Zvijezda" protiv FK "Bosna" Mionica. Utakmica će početi u 14.30 časova.
Prva kontrolna utakmica našeg Kluba biće odigrana 17.01.2013. godine (četvrtak) na pomoćnom terenu NK "Zvijezda" protiv FK "Bosna" Mionica. Utakmica će početi u 14.30 časova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.