NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Ma nek svi budu na nivou i prolaz je osiguran

- SaltCityAttack
- Kontakt:
jeusl se ovo Alem i Edin udruzili ?.. nesto ih nema halooo pacici pa i Bearsi su ispali i ja sam tu hajde vamo sa rajom da pratimo ovo do samog kraja 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Wow, koji vikend sa NFL-om 
Ovo je fakat bila poslastica za ljubitelje ovog sporta. Pogotovo tekme iz Arlante i Denvera. Tekma u Denveru je obilovala uzbuđenjima i bila je puna svih asprkata igre da je sigurno mogu svrstati među naj-tekme koje sa ikada gledo. Tome vjerovatno pridonosi malo i činjenica da je moja ekipa pobijedila
I nekako mi se prevoše između redova ovdje provlači teza da je Baltimore bio sretan. Sreća jeste sastavni dio ove igre, ali ja ne vidim da je preksinoć bila odlučujući faktor.
Ko što sam se nado, i što sam ovdje ranije pominjo, Ravensi su iskoristili tekmu protiv Coltsa za zadobijanje momentuma i samopouzdanja koje je bilo poljuljano usljed nekoliko važnih povrjeda i loših rezultata.
U susret protiv Broncosa su ušli sa mentalnim sklopom koji su imali u početku sezone i zato su imali povjerenje u sebe da izvedu velike playeve u odlučujućim momentima.
Ne bih reko da je sreća to što Smith cijelu tekmu izmuči Baileya, pa ga onda u važnom trenutku i nadskoči za TD, što Boldin snagom odnese CB-ove, Rice istrči 130 jardi... To je jednostavno hladna egzekucija u trenucima kada je to potrebno i koju izvode ekipe koje jašu na talasu samopouzdanja i vjere u uspjeh.
Više sreće su imali Broncosi jer su zabili 2 prilično jeftina TD-a na returnove, a Ravensi su tu morali pokazati mentalnu čvrstinu i ne pokleknuti, nego se dalje boriti i izboriti.
Toliko o hvalospjevima koje sam moro ispisati jer mi se čini da neki previše potcjenjuju ovu veliku pobjedu Ravensa.
Ovo je fakat bila poslastica za ljubitelje ovog sporta. Pogotovo tekme iz Arlante i Denvera. Tekma u Denveru je obilovala uzbuđenjima i bila je puna svih asprkata igre da je sigurno mogu svrstati među naj-tekme koje sa ikada gledo. Tome vjerovatno pridonosi malo i činjenica da je moja ekipa pobijedila
I nekako mi se prevoše između redova ovdje provlači teza da je Baltimore bio sretan. Sreća jeste sastavni dio ove igre, ali ja ne vidim da je preksinoć bila odlučujući faktor.
Ko što sam se nado, i što sam ovdje ranije pominjo, Ravensi su iskoristili tekmu protiv Coltsa za zadobijanje momentuma i samopouzdanja koje je bilo poljuljano usljed nekoliko važnih povrjeda i loših rezultata.
U susret protiv Broncosa su ušli sa mentalnim sklopom koji su imali u početku sezone i zato su imali povjerenje u sebe da izvedu velike playeve u odlučujućim momentima.
Ne bih reko da je sreća to što Smith cijelu tekmu izmuči Baileya, pa ga onda u važnom trenutku i nadskoči za TD, što Boldin snagom odnese CB-ove, Rice istrči 130 jardi... To je jednostavno hladna egzekucija u trenucima kada je to potrebno i koju izvode ekipe koje jašu na talasu samopouzdanja i vjere u uspjeh.
Više sreće su imali Broncosi jer su zabili 2 prilično jeftina TD-a na returnove, a Ravensi su tu morali pokazati mentalnu čvrstinu i ne pokleknuti, nego se dalje boriti i izboriti.
Toliko o hvalospjevima koje sam moro ispisati jer mi se čini da neki previše potcjenjuju ovu veliku pobjedu Ravensa.
Zadnja izmjena: Taktičar, dana/u 14 jan 2013, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
"Float like a butterfly, sting like a bee"
Ali nije sve tako sjajno kod Ravensa. Problemi sa povrjedama su ipak ostavili traga i vuku se očito. Lewis i Suggs jesu tu i to je veliki moralni podsticaj, i obojica su bili veoma dobri protiv Broncosa, ali ne i dominantni ko što su to često bili ranije. A i secondary nije skroz na potrebnom nivou. Nadoknađuje se to donekle sa željom i voljom koju sam pominjo, ali protiv Patriotsa će svi tehničko-praktični detalji morati biti podignuti na još viši nivo jer i Patriotsi su uvjerljivom pobjedom nad Houstonom dobio još više na samopouzdanju. U ovaj meč će oni ući kao favoriti, ali moram nastaviti vjerovati da su Ravensi ove sezone The Team of Destiny 
Najviše su me impresionirali 49'ersi. Baš su demonstrirali snagu protiv jednog od favorita za SB. Sumnajm da im Arlanta može parirati uprkos prednosti domaćeg terena. Žao mi je što neće igrati protiv Seahawksa koji su protiv Arlante pokazali svoj radničko-ratnički karakter, ali su marginale bile na strani Falconsa.
Patriotsi su bili očito bolji od Texansa i zasluženo su opet u konferencijskom finalu. Ali pravo iskušenje im tek predstoji
Patriotsi su bili očito bolji od Texansa i zasluženo su opet u konferencijskom finalu. Ali pravo iskušenje im tek predstoji
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sto je to brate Baltimore bio sretan po cemu?.. jest po edinovoj logici hhahahhaa... pa bolan ovi su sretnici napravili 2 return TD, Manning im grijesio 3 lopte izgubio pa zar ih samo sreca kakva nebi mogla spasiti nakon onoga?.. znaci da su dobili dobili bi tako sretno, jer Falcco je bio odlican ovu tekmu nadmasio sam sebe i jednostavno pronalazio svoje recivere, sto se nemoze reci za Manninga..ad ojaca Denveru divizija mogu se necemu i nadati, ali dok onako se zagrijava sa Kanzasom,Raidersima i nesto slabim Chargersima nego inace to ce u playoffu da se osjetiTaktičar je napisao/la:Wow, koji vikend sa NFL-om
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
http://www.nfl.com/videos/nfl-am/0ap200 ... B-standing
Trebamo jos uzivati par godina, jer kada odu Brady, Manning i Brees u penziju ode NFL u qurac sa QB-om zarobljenim u tijelu RB-a.
Trebamo jos uzivati par godina, jer kada odu Brady, Manning i Brees u penziju ode NFL u qurac sa QB-om zarobljenim u tijelu RB-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Dado peglas yebli te Bearsi tvoji 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa trazis se online nigdje te nemaEdin TM87 je napisao/la:Dado peglas yebli te Bearsi tvoji
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Sportfanatik
- Kontakt:
Namjeravam se zadrzati ovdje jos nekoliko godina. Uzivam igrati, natjecati se i bito dio ovog kluba. Tom Brady
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Speaking on an episode of “NFL Monday Q ... d shirts.”
Neznaju dusmani vise sta ce od muke...A takodjer veliko hvala Ayanbadejo-u sto je BB-u olaksao posao kada je motivacija u pitanju svojim izjavama na Twitteru.
Neznaju dusmani vise sta ce od muke...A takodjer veliko hvala Ayanbadejo-u sto je BB-u olaksao posao kada je motivacija u pitanju svojim izjavama na Twitteru.
- bear grylls
- Kontakt:
Nista pogresno nije reko svi su zasticeni QBevi a ovi elitni posebno nista novo a ni lose.amerosm je napisao/la:Speaking on an episode of “NFL Monday Q ... d shirts.”
Cuj nema me, pa preksinoc za vrijeme tekmi pis'o, necu dan noc visit ovdje...SaltCityAttack je napisao/la:pa trazis se online nigdje te nemaEdin TM87 je napisao/la:Dado peglas yebli te Bearsi tvoji.. narod te po fb trrazi a ti se nekud vucas .. dodji ovdje s ljudima sad prati ovo do kraja
Normalno da pratim, kad sam pratio prosle sezone kad mi je tim bio 2-14 pratit cu i sad.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ayanbadejo kako sam ga pozelio gledati u Bearsima
... meni je bio top one godine kad smo bili super bowl ekipa.. steta sto nije ostao 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
OC Broncosa je novi trener Chargersa...
The Broncos OC has agreed to a deal to be San Diego's head coach, Albert Breer reports. The contract will be signed today.
- bear grylls
- Kontakt:
Ne znam kakav je trener jeli ono sa tebowom bilo do odbrane a ove godine do genijalnosti manninga al vidjecemo mora da ih je impresionirao na intervju.amerosm je napisao/la:OC Broncosa je novi trener Chargersa...
The Broncos OC has agreed to a deal to be San Diego's head coach, Albert Breer reports. The contract will be signed today.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ne znam jel itko objavio:
Atlanta-San Francisco u nedjelju u 21
Mi igramo u 00:30
Atlanta-San Francisco u nedjelju u 21
Mi igramo u 00:30
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
**** gola odma' da ti kazem.bear grylls je napisao/la:Ne znam kakav je trener jeli ono sa tebowom bilo do odbrane a ove godine do genijalnosti manninga al vidjecemo mora da ih je impresionirao na intervju.amerosm je napisao/la:OC Broncosa je novi trener Chargersa...
- bear grylls
- Kontakt:
**** gola odma' da ti kazem.[/quote]
Vidjecemo nikad ne znas ne treba chargesima puno samo oba taclea i lijevi guard
. Al ako je od kyle ortona i tebowa napravio QBeve stali ce da uradi sa rivesom 
Vidjecemo nikad ne znas ne treba chargesima puno samo oba taclea i lijevi guard
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Odličan rezime najvažnijih trenutaka proteklog vikedna
http://www.grantland.com/story/_/id/884 ... onal-games
http://www.grantland.com/story/_/id/884 ... onal-games
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.