Madjarska-Australija(+23,5) h2 1,85
Meni ovo djeluje kao poklon,da su ne znam koliko losi mislim da prolazi,covece imat prednost ovoliku

Ako ko zna sta vise o ovoj tekmi nek pise
edit 43:13

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
vedofeelgood je napisao/la:nije namjestio APOEL nikako![]()
igraju likovi nadoknadu 17 minuta i u 19-oj minuti nadoknade daju gol
Madjarska ako hoce moze ih dobiti 25 razlike bez problema , ali slijedeci mec im je veoma vazan protiv Hrvatske pa ce vjerovatno odmarati glavne igrace , ali ce se sigurno ti sa klupe htjeti dokazati . Ja bih to preskociomerdo21 je napisao/la:Ne razumijem se u rukomet ali evo slucajno naleti na jednu tekmu![]()
Meni ovo djeluje kao poklon,da su ne znam koliko losi mislim da prolazi,covece imat prednost ovoliku![]()
nisam neki ekspert za rukomet ali meni kao pametnija solucija izgleda over na australijumerdo21 je napisao/la:Ne razumijem se u rukomet ali evo slucajno naleti na jednu tekmu![]()
Meni ovo djeluje kao poklon,da su ne znam koliko losi mislim da prolazi,covece imat prednost ovoliku![]()
Protiv Hrvatske su izgubili 23 razlike ja mislim,znači skontaj eto,Mađarska je slabija od Hrvatske,ali možda Australija odigra lošije...Meni je bio zicer protiv Hrvatske da Hrvati daju manje od 40.5 golova...merdo21 je napisao/la:Ne razumijem se u rukomet ali evo slucajno naleti na jednu tekmu![]()
nisam al ko da jesamvedofeelgood je napisao/la:jes to mene poslušo sa onom analizom od jutros ?![]()
Apollon Limassol - APOEL FC
TIP : 2 @ 1.55
4/5 ova dva dana za sad
Hehe, ma vidim spominju ga danas a kvota 22 reko uplatiti cu 1 euro cisto da mi ne bude kasnije krivo, ali nista od prelaza.Citizen-X je napisao/la:treba l' ti muštikla da ti lakše idemasteRofPoker je napisao/la:Uplacena kvota 22 na ove Grke domacine.![]()
jedino smrdi istomin - a tebi sretno kako god zasluzio si ko coek.Hass je napisao/la:Hlavackova-Vekic P.P 1 2.00
McHale-Putintseva 1 1.50
Istomin-Sijsling 1 1.40
Wozniacki-Lisicki 1 1.50
Shvedova-A.Beck 1 1.50
Kvota:10.08
Ulog: 5,00
Ev.dobitak: 50,40 KM
Sretno svijema![]()
![]()
Hvala Citizen xCitizen-X je napisao/la:jedino smrdi istomin - a tebi sretno kako god zasluzio si ko coek.Hass je napisao/la:Hlavackova-Vekic P.P 1 2.00
McHale-Putintseva 1 1.50
Istomin-Sijsling 1 1.40
Wozniacki-Lisicki 1 1.50
Shvedova-A.Beck 1 1.50
Kvota:10.08
Ulog: 5,00
Ev.dobitak: 50,40 KM
Sretno svijema![]()
![]()
svi ostali tipovi su moj +1
trebalo bi proći, monaco i radnicki sigurno a portugalci ja sam igrao oba daju pa nek ga daju po dva puta svakifalcao12 je napisao/la:Alžir (+9,5) - Hrvatska 2 1.80![]()
Monaco - Laval 1 1.50![]()
Radnički (-9,5) - MTZ Skopje 1 1.85![]()
Beira mar - Estoril 3.5 Više 3.6![]()
hrvatska prosla jedvaaa
šta mislite o ova ostala tri para?
Kerkira vs Asteras ( pik x ) @1.55 ili manje golova @1.45pintol_TM87 je napisao/la:Makabi tel aviv vs Hapoel BS ( 3+ ) @1.6[
bravo pintolpintol_TM87 je napisao/la:Kerkira vs Asteras ( pik x ) @1.55 ili manje golova @1.45pintol_TM87 je napisao/la:Makabi tel aviv vs Hapoel BS ( 3+ ) @1.6[
14/22
znaci prepisem na listic parove i trknem do klade zacas,i sjebem se i Nowitzki uplatim vise,tek sad vidjo kad sam dosoAgresivnoDjubre je napisao/la:Nowitzki -18.5+ MANJE
Dragic -13.5+ MANJE
Scola -14.5+ VISE
LeBron -26.5+ VISE
Westbrook -23.5+ VISE
Kvota : 21,67
Uplata : 5,00 KM
Dobitak : 108,35 KM
haha Ma hajde mozda i bude vise.merdo21 je napisao/la:
znaci prepisem na listic parove i trknem do klade zacas,i sjebem se i Nowitzki uplatim vise,tek sad vidjo kad sam doso
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.