Fakat Janko igra predobro otkako se oženio.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Ma Troicki bi i od mene izgubio.
Tri grama mozga na ATP Touru u vidu Viktora = gubitak dobijenog meča. Što se tiče Tipsarevića, bio je odličan. Drugi set su (skoro) svi halalili osim njega, a on se na kraju vrati i uze Lleytona. To je i prelomilo meč. Žao mi je Hewitta, prosto iz razloga što zaslužuje barem 2. rundu, al' protiv objektivno boljeg od sebe nije mogao bolje.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
bravo ana, expresno. tacno sat! 2,1! steta za viktora, nadao sam se perfektnom teniskom danu. sta ces, i ovako je daleko od loseg (5 od 6). gledao sam sve meceve osim njegovog (nije bilo prenosa, valjda teren nije pokriven kamerama a kako je odigrao i bolje)! idem na zasluzen spavanjac! sutra bojana (ali i fed, marej, cilic ... )
- VolimLiverpool
- Kontakt:
-
samosarajvo
- Kontakt:
Nije ovaj tenis bez Rafe isti...i ne gleda mi se majke mi.Bas kad njega nema u zrijebu nije to to, ali jednostavno nije
Ali vratice se on i opet osvajati aBd! A taj dan cu da proslavim samo tako
Ali vratice se on i opet osvajati aBd! A taj dan cu da proslavim samo tako
- BluesForever
- Kontakt:
Kada Federer igra i sa kim.?
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Zadnja izmjena: IloveN, dana/u 15 jan 2013, 22:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Kakav set između Monfilsa i Dolgopolova.
Definitivno najbolji set na turniru. Uživam ih gledati na djelu, pogotovo Ukrajinca kada ne čini greške i napravi sebi svojstven(e) potez(e).
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Haas je mogao i morao ovo završiti ranije, a ovako se opraštamo od njega. Napravio je break u 5. setu i servirao za 5:2, da bi svoj servis game izgubio sa nulom.
Bilo je nekoliko lijepih poena, Jarko je odlično pogađao backhand dijagonale, nadigravao se i na kraju (mada nisam gledao posljednja 2 gamea) ipak zasluženo slaio. No, ne mogu se oteti utisku da je Haas ovo morao uzeti. U četvrtom i petom setu je skoro svaki servis game Finca bio na povuci-potegni.
Murray, Federer, Del Potro, Tsonga, Gasquet, Čilić, Rosol, Seppi, Kohlschreiber bez većih problema u narednu rundu.
Iznenađenje je napravio Kavčić koji je bez izgubljenog seta oduvao Belluccija.
Murray, Federer, Del Potro, Tsonga, Gasquet, Čilić, Rosol, Seppi, Kohlschreiber bez većih problema u narednu rundu.
Iznenađenje je napravio Kavčić koji je bez izgubljenog seta oduvao Belluccija.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- vedofeelgood
- Kontakt:
Monfils is back !
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Kakav mec izmedju Monfilsa i Dolgopolova.
C'mon Monfils
C'mon Monfils
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
i bojana prosla. znaci 6 (od 7) u 2. kolu 
prosli su- No1e, janko, ana, jeca, bojana (bit ce vjerovatno top50 nakon ozija) i vesna (bit ce top100 nakon ozija) a ispao je samo nesrecni viktor.
od hr tenisaca su prosli- cilic, dodig i mala dona (bit ce i ona top100 a tek joj je 16) a ispali su lucicka, dr ivo i marticka. 3 od 6 ide dalje.
slovenci- 1 od 4 ide dalje u 2. kolo. kavcic prosao a hercogova, zemlja i aljaz ispali!
to je to za ex ju predstavnike.
prosli su- No1e, janko, ana, jeca, bojana (bit ce vjerovatno top50 nakon ozija) i vesna (bit ce top100 nakon ozija) a ispao je samo nesrecni viktor.
od hr tenisaca su prosli- cilic, dodig i mala dona (bit ce i ona top100 a tek joj je 16) a ispali su lucicka, dr ivo i marticka. 3 od 6 ide dalje.
slovenci- 1 od 4 ide dalje u 2. kolo. kavcic prosao a hercogova, zemlja i aljaz ispali!
to je to za ex ju predstavnike.
Zadnja izmjena: No1e, dana/u 15 jan 2013, 13:05, ukupno mijenjano 3 puta.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Vekić dosta lagano u 2.kolo protiv Hlavačkove. U 2.kolu je čeka Wozniacki
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Moj favorit DelPo lagano u drugoj rundi 
Lijepo bome od ansih 3/$..ebo lucic..
dodig protiv nieminena, bit ce gusto..donna protiv wozniacki - bit ce zanimljivo
dodig protiv nieminena, bit ce gusto..donna protiv wozniacki - bit ce zanimljivo
Monfils odigrao odlicno, iako se glupirao kao i uvijek.
Haas-Nieminen odlican mec, steta sto je Tommy taj koji je ispao.
Favoriti ubjedljivi i bez problema.
Inace podloga u dnevnom terminu je uzasno spora.
Haas-Nieminen odlican mec, steta sto je Tommy taj koji je ispao.
Favoriti ubjedljivi i bez problema.
Inace podloga u dnevnom terminu je uzasno spora.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Nikad pravog tenisera neće biti od onog crnog Dolgopolova.
Čovjek ima sve predispozicije da bude prvak, od talenta do mogućnosti izvođenja svih mogućih udaraca koje bi jedan teniser mogao poželjeti. Međutim, nema ono osnovno - glavu. Većinom igra preopušteno, bez razmišljanja, a to, uz manjak koncentracije i katkad samopouzdanja, prouzrokuje silne greške i blackoute koji ga skupo koštaju. Nažalost, njemu su već 24 godine, vrijeme mu polako curi za nešto krupnije uspjehe. Definitivno mora početi raditi na psihičkoj spremi.
Također, žao mi je što Tommy ispade, ali sam je kriv jer nije iskoristio svoje prilike. Nieminen mu se uspješno odupro, spasio sve što je mogao, te kasnije zasluženo slavio prolazak u narednu rundu takmičenja.
Što se tiče Rogera, odlično da je isprašio Pairea na početku turnira. Ovo mu je bio prvi zvanični meč u 2013. godini i bilo je iznimno važno da ga odigra dobro. On je to dakako uradio i vjerujem da mu Davydenko u sljedećoj rundi neće predstavljati problem (barem historija tako kaže
). Ipak, opreza nikad dosta i zato Fedex treba ozbiljno shvatiti Rusa jer je ovaj imao odličan pre-season period. 
Također, žao mi je što Tommy ispade, ali sam je kriv jer nije iskoristio svoje prilike. Nieminen mu se uspješno odupro, spasio sve što je mogao, te kasnije zasluženo slavio prolazak u narednu rundu takmičenja.
Što se tiče Rogera, odlično da je isprašio Pairea na početku turnira. Ovo mu je bio prvi zvanični meč u 2013. godini i bilo je iznimno važno da ga odigra dobro. On je to dakako uradio i vjerujem da mu Davydenko u sljedećoj rundi neće predstavljati problem (barem historija tako kaže
Ono što sam ja uspio vidjeti izgleda moćnoTMmanija2012 je napisao/la:Moj favorit DelPo lagano u drugoj rundi
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Del Potro će ići u finale
Nije me iznenadilo ispadanje Haasa,Finac je Finac
Zanimljivo je bilo vidjeti Monfilsa na terenu,zaista.
Drago mi je što je danska kraljica prošla dalje.Serena nije dopustila gem protivnici,baš kao i Šarapova preksinoć.
Federer i Murray rutinski.
Bez nekih većih iznenađenja s obzirom da je Date Krum uvijek maksimalno motivisana pa je zato izbacila petrovu.Errani je ispala od Suarez-Navaro ali za mene to nije neka senzacija.
Anonimus(kinja) Kumkhum je izbacila Arvidsson i zeznula me za 135KM
Nije me iznenadilo ispadanje Haasa,Finac je Finac
Zanimljivo je bilo vidjeti Monfilsa na terenu,zaista.
Drago mi je što je danska kraljica prošla dalje.Serena nije dopustila gem protivnici,baš kao i Šarapova preksinoć.
Federer i Murray rutinski.
Bez nekih većih iznenađenja s obzirom da je Date Krum uvijek maksimalno motivisana pa je zato izbacila petrovu.Errani je ispala od Suarez-Navaro ali za mene to nije neka senzacija.
Anonimus(kinja) Kumkhum je izbacila Arvidsson i zeznula me za 135KM
You'll never walk alone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.