Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
live na sienu 2.70 hm predobro 

Chris Paul (bruised kneecap) has been ruled out for Monday's game and there is a "good chance" that he'll also sit out on Tuesday.
Evo ga.. ne igra 100%. trebao bi cvanciku ubacit griffin brat bratu.. proslu je 30
Evo ga.. ne igra 100%. trebao bi cvanciku ubacit griffin brat bratu.. proslu je 30

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Sumnjiv je ovaj Monaco
A nešto previše trpate na Cousinsa,meni to više liči na under,potpuno je nepredvidiv igrač,al' eto.

A nešto previše trpate na Cousinsa,meni to više liči na under,potpuno je nepredvidiv igrač,al' eto.
You'll never walk alone.
garnett over
gasol over
james over
griffin under (ako ne bude paul igrao)
crawford over (ako ne bude paul igrao)
dallas under
thunder 2
to bi bile neke preporuke za veceras ali nisam jos sastavio tikete, ima vremena za toga
gasol over
james over
griffin under (ako ne bude paul igrao)
crawford over (ako ne bude paul igrao)
dallas under
thunder 2
to bi bile neke preporuke za veceras ali nisam jos sastavio tikete, ima vremena za toga

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Mogao bi Davis vcrs igrat pa bi odmah manje sanse bile na "affalov" over 

gleda li tko ovaj monaco???
kako igraju, stvaraju li sanse?
kako igraju, stvaraju li sanse?

Ma nepredvidljivo je igrat igrace,ali sva statistika govori da ide u over,vise zabija u gostima,dvije utakmice vs. Washington ima prosjek 20.5 poena,nadam se da ce opravdat statisticke pokazateljesoxx je napisao/la:Mogao bi Davis vcrs igrat pa bi odmah manje sanse bile na "affalov" over

OKC i Miami koliko su sigurni ?
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne vjerujem da će biti spreman. Čekaće još sa njegovim povratkom, tako barem stoji u ovom što sam ja pročitao.soxx je napisao/la:Mogao bi Davis vcrs igrat pa bi odmah manje sanse bile na "affalov" over

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
thunder bi trebao 99% proci a heat se izbjegava u sirokom luku, mogu ih dobiti 20+ a mogu isto tako izgubitiPupi04 je napisao/la:Ma nepredvidljivo je igrat igrace,ali sva statistika govori da ide u over,vise zabija u gostima,dvije utakmice vs. Washington ima prosjek 20.5 poena,nadam se da ce opravdat statisticke pokazateljesoxx je napisao/la:Mogao bi Davis vcrs igrat pa bi odmah manje sanse bile na "affalov" over![]()
OKC i Miami koliko su sigurni ?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Evolution87
- Kontakt:
ev' ga monaco 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
igraju dobro, bolji su...ovi su zasluženo tamo gdje jesu, nemaš brigefalcao12 je napisao/la:gleda li tko ovaj monaco???
kako igraju, stvaraju li sanse?![]()
reko i ovi odmah zabiju za 1-1

Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 14 jan 2013, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
Evo sta pise na twitteruMonolog je napisao/la:Ne vjerujem da će biti spreman. Čekaće još sa njegovim povratkom, tako barem stoji u ovom što sam ja pročitao.soxx je napisao/la:Mogao bi Davis vcrs igrat pa bi odmah manje sanse bile na "affalov" over
"It's undecided if @iambigbaby11 or @ETwaun55 will play tonight" davis je ova bigbaby

inace oklahoma me jedno zajeb*la kad sam mislio da je 100% sigurica..
protiv oslabljenog washingtona a thunderi u full sastavu.. i naravno ispusili na kraju
tak da nikad nemasigurica

Le mans-Lyon 2. cetvrtina 2-20 jel to sad moguce!?
I Monaco-Laval evo 1-1 ma sve oslo u krc
I Monaco-Laval evo 1-1 ma sve oslo u krc
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Pupi04 je napisao/la:OKC i Miami koliko su sigurni ?
Miami je prosjecan na gostovanjima ove sezone 8-8
Pobjede protiv ekipa sa zapada u gostima imaju: Houston, Phoenix, Denver, Dallas i Sacramento.
Izgubili od Clippersa, Memphisa i Portlanda.
Jazzeri imaju kuci samo tri poraza i to od jacih ekipa, Clippersi, Memphis i Warriorsi.
Totalno nepredvidiva ut. da je nekakav hendikep na domace +5,5

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
zgmiky je napisao/la:igraju dobro, bolji su...ovi su zasluženo tamo gdje jesu, nemaš brigefalcao12 je napisao/la:gleda li tko ovaj monaco???
kako igraju, stvaraju li sanse?![]()
reko i ovi odmah zabiju za 1-1
pa kakav su to gol dobili? jel subasic sjebo :S
Ma jean igrač Monaca asistirao ovome, kome je ostalo samo da zakuca loptu u mrežu s 10ak metara. Ostali mi Radničk i Monaco i košto gledam nešto će sj..ebat.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
I meni istoinsider je napisao/la:Ma jean igrač Monaca asistirao ovome, kome je ostalo samo da zakuca loptu u mrežu s 10ak metara. Ostali mi Radničk i Monaco i košto gledam nešto će sj..ebat.

Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
pozitiva samo i sve prolaziinsider je napisao/la:Ma jean igrač Monaca asistirao ovome, kome je ostalo samo da zakuca loptu u mrežu s 10ak metara. Ostali mi Radničk i Monaco i košto gledam nešto će sj..ebat.

insider je napisao/la:Ma jean igrač Monaca asistirao ovome, kome je ostalo samo da zakuca loptu u mrežu s 10ak metara. Ostali mi Radničk i Monaco i košto gledam nešto će sj..ebat.
ma monaco nikad nije siguran...al mislim ovo im je prilika za prvo mjesto ako laval ne pobjede nemaju sta trazit :S
a radnicki..nepratim bas kosarku al na sugestije drugih sam stavio taj hendikep -9,5
Znam da su nepredvidljivi,ali osjecaj mi govori da ce uzet laganu pobjedu.dr.van nostrand je napisao/la:Pupi04 je napisao/la:OKC i Miami koliko su sigurni ?
Miami je prosjecan na gostovanjima ove sezone 8-8
Pobjede protiv ekipa sa zapada u gostima imaju: Houston, Phoenix, Denver, Dallas i Sacramento.
Izgubili od Clippersa, Memphisa i Portlanda.
Jazzeri imaju kuci samo tri poraza i to od jacih ekipa, Clippersi, Memphis i Warriorsi.
Totalno nepredvidiva ut. da je nekakav hendikep na domace +5,5
Takodjer,sto rekoste James rezervisan par utakmica,mislim da ce veceras potegnut za ekipu,a interesantno da ima najveci prosjek koseva nekoj ekipi,upravo Jazzerima,30.4 poena.
Kvota na bwin over 27.5 2.0 a under 1.72

Vidjoh sad da je u nasim 25.5 granica,definitivno za uzet

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.