**** najobicnija koju jede svaki prosjecan stoper u EPL.vedofeelgood je napisao/la:Gervinho kao preporodjen.
Vec 2 gola za Obalu Bjelokosti, on je meni totalno neshvacen igrač, al baš ono
Paja je prica za sebe. Fenomen...
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
**** najobicnija koju jede svaki prosjecan stoper u EPL.vedofeelgood je napisao/la:Gervinho kao preporodjen.
Vec 2 gola za Obalu Bjelokosti, on je meni totalno neshvacen igrač, al baš ono

Ti preminuj ime u HardenGreivis je napisao/la:Pa zar je neko ovdje sumnjao u Velikog Vodju? Zna on sta radi, samo opusteno.

Neuspjesi te mogu natjerati da iako nesto volis, ostavis i potrazis sansu na drugom mjestu.nedim1993 je napisao/la:
posle svakog poraza i remija tužan. Ja znam da ja ne bi otišo iz arsenala kad bi bio kakav igrač. a kamoli on koji duže navija od mene za taj klub , koji je iz tog grada, i koji je igrač istog.
I kod ovoga su staklene noge...arminarsenal je napisao/la:Hatem Ben Arfa has suggested that he wants to leave Newcastle, alerting a number of clubs in the Premier League.
"I am interested in Chelsea, Arsenal and Liverpool. Today, these clubs are above Newcastle," Ben Arfa told BeIn Sport.
Hajde Arsene,nisi odavno Francuza klepio,ovaj bi nam valjo !
nije istina apsulutno, čak i ti to sam znaš. Ako tako nešto uradi onda to nije prava ljubav. Čovjek čak nema ni menadžera što u jednu ruku dosta govori. Ja mislim da bi on prekino fudbalsku karijeru kad bi morao preć negdje drugoneo je napisao/la:Neuspjesi te mogu natjerati da iako nesto volis, ostavis i potrazis sansu na drugom mjestu.nedim1993 je napisao/la:
posle svakog poraza i remija tužan. Ja znam da ja ne bi otišo iz arsenala kad bi bio kakav igrač. a kamoli on koji duže navija od mene za taj klub , koji je iz tog grada, i koji je igrač istog.
Stvarno je borac i igracina toliko sam ga zavolio da mu ne bih zamjerio da ode iz ove nase propasti od kluba jer daje maksimum na terenu skace po kompaniju koji je duplo veci od njega udara se sa nelssonom iz wba koji je takodjer duplo veci samara gereta bejla ma svaka cast kraljino zivio ti meninedim1993 je napisao/la:
Wilshere meni liči na Raula, Maldinia ili Del Piera, svi su oni vođe svojih timova a sva trojica su bili legende kako timova tako i fudbala.iDon je napisao/la:Ali mora se priznati da se vidi da covjek voli svoj klub tako da vjerujem da bi mogao ostati tu do kraja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.