Još veća što u SD Zvezda nema nijednog takvog...braoolyo je napisao/la:Šteta što u JSD Partizan nema više trenera kao što je Vlada Vujasinović.
Vaterpolo
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Vaterpolo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
DANTES je napisao/la:Još veća što u SD Zvezda nema nijednog takvog...braoolyo je napisao/la:Šteta što u JSD Partizan nema više trenera kao što je Vlada Vujasinović.
Ali, samo ako je CZVBGDIVA deo SDCZ.
- alan_kardec
- Kontakt:
Ništa Vukoičić, ništa Janković?DANTES je napisao/la:Još veća što u SD Zvezda nema nijednog takvog...braoolyo je napisao/la:Šteta što u JSD Partizan nema više trenera kao što je Vlada Vujasinović.
Kup je naš!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
@magica mislim da nije, ali nisam siguran, ako jeste... Onda moja greška...
@alane pa Janković ti je kao i Vermezovic taj tip... Ne znaš na čemu si...
E sad ja ne znam kakav je Brković, meni se ne čini loš, ali ne poznajem ga baš previše....
@alane pa Janković ti je kao i Vermezovic taj tip... Ne znaš na čemu si...
E sad ja ne znam kakav je Brković, meni se ne čini loš, ali ne poznajem ga baš previše....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
evo bar jedna lep stvar sa derbija,iako ih je bilo još, drago mi je da se pored mora onih ružnih vesti neko setio i nešto lepo napisati...
http://www.****.com/vesti/nove- ... izan-video" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****.com/vesti/nove- ... izan-video" onclick="window.open(this.href);return false;
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Na zalost ono sto sam govorio pred pocetak sezone oko pojacanja moglo bi da se ispostavi za tacno.Rekoh ja da smo verovatno brzopleto reagovali kada smo doveli odjednom sve ove igrace,pre nego je i zvanicno zatvorena finansijska konstrukcija koja je pocela da se gradi nakon ponovnog osnivanja kluba.Jesu to sve vrhunski igracki ali oni previse kostaju,a mi koliko god drugi imali teorije da smo drzavni projekat ne mozemo to redovno da ispostujemo.
Prelazni rok traje do 31.januara cini mi se,a Jelenic je rekao da svaki igrac moze da ide ako smatra da ne treba vise da ostane u Zvezdi.Sasvim posteno od njega,ali jos postenije je sto je vecina vaterpolista rekla da zeli da ostane i pored takve situacije.
Izlaz iz svega se vidi u Gazprom.Jer Gazprom i pre dao kes vaterpolo klubu preko FK-a,ali sada oni jos uvek ne zele da posalju novac u FK dok se situacija ne smiri i racuni ne odblokiraju.Kada se racuni odblokiraju deo novca ide vaterpolo klubu.
Ono sto ide na ruku Crvenoj zvezdi u ovome trenutku je sto ni ostali klubovi u evropi nemaju bog zna kakvu finansijsku potporu.Na zalost tako je i u Srbiji,Partizan muku muci,Radnicki iako mega-giga projekat svojim vaterpolistima dao jednu maksimalno dve plate od pocetka sezone.Crni dani su nad vaterpolom uopste kao sport i velika borba predstoji da se ne samo Zvezda nego i svi izvuku iz toga.
Prelazni rok traje do 31.januara cini mi se,a Jelenic je rekao da svaki igrac moze da ide ako smatra da ne treba vise da ostane u Zvezdi.Sasvim posteno od njega,ali jos postenije je sto je vecina vaterpolista rekla da zeli da ostane i pored takve situacije.
Izlaz iz svega se vidi u Gazprom.Jer Gazprom i pre dao kes vaterpolo klubu preko FK-a,ali sada oni jos uvek ne zele da posalju novac u FK dok se situacija ne smiri i racuni ne odblokiraju.Kada se racuni odblokiraju deo novca ide vaterpolo klubu.
Ono sto ide na ruku Crvenoj zvezdi u ovome trenutku je sto ni ostali klubovi u evropi nemaju bog zna kakvu finansijsku potporu.Na zalost tako je i u Srbiji,Partizan muku muci,Radnicki iako mega-giga projekat svojim vaterpolistima dao jednu maksimalno dve plate od pocetka sezone.Crni dani su nad vaterpolom uopste kao sport i velika borba predstoji da se ne samo Zvezda nego i svi izvuku iz toga.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
$, $ ? је $ у $ " " ' "," он за џ... јест & $ "... ' & " & ", $ & се % " &,? $ су се " ?.
? јесте у "....
? јесте у "....
Prlainovic je dosao za mnogo manju platu nego sto je imao u prethodnim klubovima,eto odma' da znas.Galatasaraj mu je ponudio vecu cifru to znam,a kazu i da je Partizan davao nesta vise kesa nego Crvena zvezda.
Eto cisto onako da znas,da nekada kada si na kafici sa drustvom da ne lupis neku takvu spiku opet.
Eto cisto onako da znas,da nekada kada si na kafici sa drustvom da ne lupis neku takvu spiku opet.
O tome niko nije razmišljao, ali neko mora da shvati da ima igrača koji u vrlo teškoj finansijskoj situaciji. Mi stariji smo rekli čelnicima - dajte prvo mlađima, pa tek onda nama. Gledao sam te momke posle finala Kupa, oči su im sijale od sreće. I meni je bila čast što sam bio deo onakvog spektakla. Naježio sam se pre skoka u bazen. A, onda nam se dešava ovo što se dešava“ rekao je reprezentativac Srbije.
Zvezda, Partizan i Radniči su srpski vaterpolo ove godine doveli na jedan viši nivo.
"Pogledajte, samo nas je Jug pobedio u prvoj utakmici sezone. Sve ostalo smo odigrali fenomenalno. O našoj klupskoj sceni sada priča ceo svet. Prošle godine je polufinale kupa gledalo 200 ljudi, ove dve hiljade. Sutradan je viđeno najbolje finale u istoriji vaterpola u Srbiji. Bilo bi šteta da sve to propadne. Najiskrenije se nadam da takav događaj nije viđen sada i – nikad više", rekao je iskusni čuvar mreže.
Vaterpolisti Zvezde će ostati na okupu uprkos činjenici da su primili samo jednu platu od septembra. Suma koja je klubu neophodna za godišnje poslovanje, nezvanično, manja je od 300.000 evra.
"Nije naše da idemo da obijamo pragove i molimo. Postoji deo koji moramo da obavimo, onaj u bazenu. Ostalo treba da urade oni kojima je to u opisu posla. U današnje vreme je izuzetno teško doći do novca. Razumemo trenutak u kojem se celokupno društvo nalazi, ali se istovremeno i nadamo. Neće valjda sve da propadne", zaključuje Šefik.
Kakva je tuga kada shvatis da za funkcionisanje vaterpolo kluba u Srbiji i Evropi treba 300000 eura,a jedan Nenad Milijas ima platu 360000 bez premija.
Ali ovo je samo jos jedan dokaz da je ono nekidan receno ovde jedna velika glupost.
Pobeda od 16:8 protiv Montpeillerta u gostima.Ne ostavlja puno prostora za kalkulisanje ova situacija,igraju vaterpolisti i dalje odlicno. 
Partizan takodje odlican u Rumuniji kod Oradee pobeda od 10:6.
Vosa primila gol 5 sekundi pre kraja od Cuka za neresen rezultat protiv Sinteza 6:6
Radnicki dobio Debrecen 9:6 u 1/2 finalu Kupa Evrope.
Partizan takodje odlican u Rumuniji kod Oradee pobeda od 10:6.
Vosa primila gol 5 sekundi pre kraja od Cuka za neresen rezultat protiv Sinteza 6:6
Radnicki dobio Debrecen 9:6 u 1/2 finalu Kupa Evrope.
Sigurna i zaslužena pobeda vaterpolista Partizana u Rumuniji.. Dokaz da ovaj mladi tim iz nedelje u nedelju sve više napreduje,a reči Vujasinovića kako se forma diže ispostavljaju se tačnim...
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
U odlicnoj atmosferi pred nekih 1500 gledalaca u Novom Sadu deklasirali smo Nemce sa 13:4 i tako se plasirali na finalnu turnir Svetske lige.
SRBIJA: S.Mitrović (8 odbrana), Mandić 2, Gocić 1, Udovičić 2, Ćuk 2, D.Pijetlović 1, Nikić 1, Aleksić, Dedović, Filipović 2, Prlainović 1, S.Mitrović 1, G.Pijetlović (7 odbrana).Selektor:Savić.
NEMAČKA: Kong (4 odbrane), Naroska, Šreder, Ril 1, Jungling, Občernikat, Nosek 1, Šojler, Krojcman 1, Ojler 1, Šloterbek, Bukovski, Glaser. Selektor:Novosel
Zvezda pobedila Kreuzligen 24:12.
Usput intervju sa Jelenicem.Par stvari koje sam i ja uvek govorio,ali jok lakse je lupati gluposti.
http://www.redstarbelgrade.info/redstar ... elenic.html
Usput intervju sa Jelenicem.Par stvari koje sam i ja uvek govorio,ali jok lakse je lupati gluposti.
http://www.redstarbelgrade.info/redstar ... elenic.html
Djecurlija se poigrala sa Zvezdom i zasluženo je dobila... Mandić i dalje objašnjava... Ali Soro!!!! U jbt kakav njegov meč... Istraumirao je Rašoviće, Vapenskog, ma sve živo.... Sanjace ga
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
čestitke na zasluženom trijumfu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma to ti je ona kad nama ne treba, a protivniku je bitna... Tada su klinci najopasnijialan_kardec je napisao/la:čestitke na zasluženom trijumfu.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Cestitke komsijama ako kome sta znaci.
Nisam gledao tekmu,kontam posle Pionira da li ici na Partizan-Donji Srem ili vaterpolo i odlucim se za ovo prvo jer opet kontam velika je guzva pa je preveliki poduhvat da ulazim na bazen posle pocetka meca.Ovako se zagotivio lagano pod otvorenim nebom Topcidera.
Nisam gledao tekmu,kontam posle Pionira da li ici na Partizan-Donji Srem ili vaterpolo i odlucim se za ovo prvo jer opet kontam velika je guzva pa je preveliki poduhvat da ulazim na bazen posle pocetka meca.Ovako se zagotivio lagano pod otvorenim nebom Topcidera.
Sjajna partija protiv Egera koliko sam u nekom pregledu uspeo da vidim jer nisam gledao mec,ali i po komentarima nakon utakmice.Pobeda od 13:6 koja nam ne mogu reci garantuje prolaz u narednu rundu,ali zasigurno nam daje lep kapital da opustenije odigramo u Egeru.
Partizan sutra protiv Brese u 19:00.Na zalost vec sam isplanirao da idem gledati Partizan-Igokea tako da necu ici gledati vaterpolo.
Inace F4 Eurolige i zvanicno u Beogradu.
Partizan sutra protiv Brese u 19:00.Na zalost vec sam isplanirao da idem gledati Partizan-Igokea tako da necu ici gledati vaterpolo.
Inace F4 Eurolige i zvanicno u Beogradu.
Partizan dobio 9:5 na Banjici.
Vodili su sa 5:0 i to je bilo kljucno u svemu pored ocajnog realizovanja igraca vise Italijana.Mislim da je ovo itekako dovoljno za prolaz dalje.
Vodili su sa 5:0 i to je bilo kljucno u svemu pored ocajnog realizovanja igraca vise Italijana.Mislim da je ovo itekako dovoljno za prolaz dalje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.