http://www.goal.com/en/match/36705/espa ... neup-stats
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
vidi stari, i ja volim iste filmove ko i ti ali taj film necemo gledati... evo onako preletivsi tvoj post odmah da prokomentarisem... mi necemo mjenjati formaciju koju igramo zadnjih godinu i kusur dana od kako nas ciro vodi... zar ti stvarno, ali stvarno mislis da ce ciro igrati s cetvoricom nazad??? pusti to sta mi zelimo... igrat cemo s trojicom, tj s petoricom pozadi i tu je samo upitno ko ce na desnog bocnog. u sredini ce igrati 100=% Rahimic i Misimovic, oko ovog treceg ce se voditi jos polemike... niti ciro ima muda, niti znanja da isproba nesto drugo... on je usavrsio 3-5-2 i to je ono sto najbolje sprovodi u djelo i tu nece biti dileme...no comment je napisao/la:evo i na ovoj temi cu ponoviti moj sastav protiv Portugala u gostima:
---------------Hasagic
Berberovic-Nadarevic-Spahic-Jahic
-------------Medunjanin
Pjanic------Bajramovic------Salihovic
--------------Misimovic
---------------Dzeko
Nemojte biti smijesni sa ovim izjavama da trebaju dalje igrati Muratovic i Rahimic zajedno iz razloga sto je to do sada bila vrlo pozitivna kombinacija, jer nije. Pa to je stvarno smijesno, ja neznam dali se vi uopste sjecate kako je Muratovic dosao medu prvih 11? On je krpio nas tim protiv Estonije kada smo igrali kod kuce. bio je jako borben i to se svidjelo nasoj naivnoj publici a pogotovo Ciri (naivnoj, jer borba nije sve, vec jedan dio od namanje 10-15 sposobnosti jednog igraca). Nakon toga se vratio u Graz, trcao svojih 8 km po utakmici i mirna Bosna.
Medutim igraci tipa Ronalda, Simao-a, Nani-a lete preko stadiona kao munje i predu oko 12 km u 90 minuta.
Sta ako bude prudezetak igre? Sta cemo onda? Muratovic i Rahimic zajedno nemogu izdrzati 75 minuta kako treba a kamoli 90, a o 120 da i nepricam. Rahimic dugo vremena vise nije u prvih 11 u Moskvi, ude mjenja saigrace ali nije vise standardan ima godinu dana. Mi u sredini moramo biti snazni, imati genijalnu pas igru i imati iskustvo da njihovu igru na sredini terena brkamo, kvarimo, unistimo. budeli njihova sredini jaca od nase, ice na 1:1, pogotovo po bokovima i bukvalno ce nas razmontirati. Znaci to se mora pod broj 1 zaustaviti.
Nebudemoli promjenili nas sistem igre, ojacali genijalnost na sredini terena (Misimovic sam nema efekta nikakvog protiv jacih ekipa). Treba Pjanica isprobati vec jednom svih 90 minuta i to upravo pored Misimovica, mislim da bi to bio nevjerovatan tandem. Ako moze da igra za jednu od najboljih ekipa na svijetu, sto nebi mogao da igra za BiH u prvih 11?
i prestanite vise sa tim izjavama Ciro je ovo protiv Spanije namjerno uradio da bi nas Portugalci podcjenili, hehehe, pa to kada procitam nemogu da se ne nasmijem. A kao drugo, ko je do sada igrao, nije igrao zato sto je najbolji nego zato sto smo se krpili, krpili smo se vazda u odbrani i na sredini terena, a sada sa Medunjaninom imamo igraca koji moze zamjeniti i Murata i Rahimica, tako da neznam sta se tu treba jos raspravljati...
Fala drug...ahmic je napisao/la:Sorry brate,nes svasta na copy..Kao sto rekoh -
ENUR FEAT NATASHA - CALABRIA
Harise idi spavajharishp je napisao/la:Do Fife je.
Ako je ,,ubo,,Begovicu,valjda zna makar prepisati formulare.
Jedino ako ne stavi i Begovicevo prezime
noah je napisao/la:Harise idi spavajharishp je napisao/la:Do Fife je.
Jedino ako ne stavi i Begovicevo prezimedanas je bio tezak dan za tebe
![]()
harishp je napisao/la:noah je napisao/la:Harise idi spavajharishp je napisao/la:Do Fife je.
Jedino ako ne stavi i Begovicevo prezimedanas je bio tezak dan za tebe
![]()
![]()
Sta je s tobom stangla u ocima
![]()
Nego napreduje.Prosli put u 87 minuti usao a ove u 83.
Iz minute u minutu :mrgreen:Sve vise i vise napreduje.
ma ja baNK_CELIK je napisao/la:daj ba kakav Haris Medjunanin..Ne trebamo ga.....
medunjanin treba od pocetka igrati jer je za klasu bolji id muratovica,rahimica a od ibricica da ne pricamPauk je napisao/la:Medunjanin nam moze biti djoker protiv Portugala jer svi znamo da Muratovic nece moci puno vise od 70 minuta protiv Portugala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.