Raul_64 je napisao/la:I ja bi.
al realnije je da nece upasti ni u drugu defanzivnu petorku lige al eto
kako djeli ove godine rampe za nekih tridesetak minuta , brutalno.
najbolje u karijeri
Raul_64 je napisao/la:I ja bi.
al realnije je da nece upasti ni u drugu defanzivnu petorku lige al eto
kako djeli ove godine rampe za nekih tridesetak minuta , brutalno.
Upravo o tome i pricam,nama treba odbrana i to je jedan od razloga sto je Baynes potpisan,jer treba nam dobar centar u drugoj petorci sa Diawom!Mozgov bi bio jos bolji!Slatinash_7 je napisao/la:Ja Mozgova gotivim jos od kako je poceo igrati za reprezentaciju Rusije,ne znam odakle je Blatt izvukao tog momka al znam da je dobar igrac,iz te generacije evropskih centara,makar sa tog SP-a,cini mi se u Spaniji se pojavio i Asik a i Marc Gasol je po prvi puta dobio ulogu u reprezentaciji,tako da ima potencijala u Mozgovu,pokupit ce Parkerove assitencije,nije neka low post prijetnja ali solidno prani pick sto vama i treba...
According to ESPN, the Spurs have the best chance of winning the NBA championship with 35%. They are followed by the Thunder with 30% and the Clippers with 13%. The Heat have 8.9% chance
Koliko Knicksi imaju? 2%?rio_Ferdy88 je napisao/la:Edo o Ginobiliju![]()
http://www.****/s274083/Kolumne/Edi ... dona.html
According to ESPN, the Spurs have the best chance of winning the NBA championship with 35%. They are followed by the Thunder with 30% and the Clippers with 13%. The Heat have 8.9% chance
Nema sta da ti bude muka,jer je to dokaz da su protiv nas dali 120%,a to su i potvrdile njihove zadnje dvije tekme...Usput,bez Gaya,protiv LAC to ce tesko ici,bez obzira sto njima nije bilo CP-a.YaSSaL je napisao/la:Kad vidim s kakvom lakocom su Clippers-i (bez Paula) razmontirali Grizzlies-e u gostima, pa se sjetim naseg nedavnog gostovanja kod istih, tacno mi muka dodje...
Koji cirkus...
rio_Ferdy88 je napisao/la:Edo o Ginobiliju![]()
http://www.****/s274083/Kolumne/Edi ... adona.html
I to je vec prozvakana tema...Ginobili je puno toga vise osvojio i to bio glavni igrac u tim osvajanjima,a ne neka sporedna uloga,tako da za mene,uopste nema dileme ko je bolji...filip13 je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:Edo o Ginobiliju![]()
http://www.****/s274083/Kolumne/Edi ... adona.html
hm,najbolji internacionalni bek u nba ikada,ne znam misli li na nasha kad govori o internacionalnim bekovima
Da,da! 2 dana odmora,neigranje jednog od najboljih igraca i,bez obzira na to, pobjeda od plus 20!I onda se nadje neko da kaze da 'nema od nas nista',jer gubimo protiv svih jacih ekipa!LBJ MVP je napisao/la:60-22 na kraju,ja sretan s timEvo dobili smo i jednu protiv jake ekipe
![]()
Ako nastavimo ovako imaćemo 4 tekme kući u finalu protiv Heata
kako hladno preskoci finale u indianapolisu, sudijsku nepravdu prema argentincima, njegovu povredu tada...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.