Inter - Bologna(zg) 0-2 1,95
S.Arabija(19,5) Manje 1,85
Francuska - Brazil(+8,5) 1 1,85
I.Vori (Hrvat.) (2,5) Više 1,75
Kvota: 22
Solidan tiketic ,uz malo srece , moglo bi doci. Ko isprati nek nam je sa SRECOM !

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
KATASTROFE !AgresivnoDjubre je napisao/la:Za pocetak
Thun-Young Boys pm3 1,64
RM/Rusija (-34,5+) zd1 1,85
RM/Crna Gora (-25,5+) zd1 1,85
15/23pintol_TM87 je napisao/la:UAE vs Kuvajt 1 @2.1
Bahrein vs Irak (manje od 3 gola) @1.5
14/22
p.s. sta se furate na mene s ovom statistikom xD![]()
kolko sam ja upratio niko ne prepisuje od menejes mi drago
MMarcos je napisao/la:Dobro veče kladioničari.
E ovako imam jedan info vezan za meč Chile - Senegal pa ću ga rado podijeliti sa vama. Naime, Senegalci ničim izazvani su došli da igraju ovu prijateljsku tekmu sa igračima iz isključivo domaće lige, ne bi ni to bio veliki hendikep za njih da ti isti momci nisu igrali u nedjelju svoje redovno kolo i odmah otputovali na ovaj meč. Čile je žedan dokazivanja jer ih je preuzeo novi trener i stvarno sve osim ubjedljive pobjede Čileanaca je za mene naučna fantastika. Još tokom dana se moglo naći čista pobjeda na 1,65 koju sam ja uzeo za stvarno enormni ulog čak i za moje kladioničarske standarde, a ostale kombinacije koje su vezane za konačnu pobjedu sam takođe igrao, naravno u nižim ciframa.
a kako si dosao do 5 stoja, jel od kaldionice ili si stavio na racunHass je napisao/la:Eh ovako raja,posto sam svojm NEdisciplinom skoro spusio banku od oko pet stoja,koju sam strpljivo gradio tri mjeseca,odlucih da stavim ostatak banke na ova tri teniska para: Janowicz kec,Querrey kec iGoerges kec.Ako prodje i vraticu oko pola banke nazad,a ako pane,a imam osjecaj da hoce,prestajem s kladom do aprila Ovo je moj najveci ulog ikada,pa eto vam prilike da me kontrirateBez zajeb.ancije,tiket je odigran pod elikim prtiskom i hvatam posljednju slamku spasa ili tonem,bumo videl.. Sretno nam
svaka cast, ja svaki petak uplatim po 50 hah, budem dobar vikendom po 150-200 km i do petka nema nista, tuga hah, znaci moram se malo uozbiljiti i ja jer se eto moze nakucati dobre loveHass je napisao/la:@diplomatija,nes vjerovat care,al uplatio tri marke u PREMIERI,tamo negdje pocetkom desetog mjeseca![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.