FK Goražde

Moderator/ica: GracanicaAA

delko
Kontakt:

Re: FK Goražde

Post Postao/la delko » 11 jan 2013, 01:25

DzoleZeljo je napisao/la:Ja vam garantujem, da samo sredi taj stadioncic da bude kao bombonica, eto tih 3.000 sjedista i da to natkrije, plus da sredi teren i rasvjetu, prosjek bi bio 2.000, nista manje...
care kod nas u banjaluci stadion dovoljno velik a prosjek kod nas 1000-1500 ljudi a grad 10 puta veci :D cisto sumljam da ce prosjek u gorazdu biti 2000 :) jos kod nas na istoku ulazniac 3km :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

maho
Kontakt:

Post Postao/la maho » 11 jan 2013, 08:18

iako najgora liga na svijetu...ipak dobro došla :D :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 jan 2013, 11:25

Vamos je napisao/la:Mozda i proradi lokalpatriotizam :mrgreen: . Mozda i vi sto navijate za zelju i Sarajevo, pocnete sada za Olimpic :D

Mozda se i kakva navijacka skupina organizuje, Nijaz ce dati lovu za to, nije problem..i po Sarajevu je pokusavao kupovati cak i navijace, sasvim sigurno ce i kod vas.
Evo i zeleni smajli u cast Olimpica Gorazde :mrgreen:

Imamo i himnu Mi smo Vukovi svako nam je plijen, naš je cijeli svijet u crno bijelo obojen :lol: :lol: :lol:

A lokalpatriotizam će proraditi nema sumnje ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 jan 2013, 10:19

Evo da odgovorim legendi sto se tice Bekte.

Bekto je jedan od najvecih biznismena u drzavi(uz Radoncica,Hastora...) i njega da je zanimalo ulaganje u fudbal mog'o je uloziti svoju lovu i ranije.

Jednostavno covjek dobro posluje na ino trzistu,obezbjedio je svoje dviej nadolazece generacije.Zna kako treba raditi s lovom i sigurno i ako bi ulagao neku svoju lovu htio bi da se pita za sve.Gracic isto tako zeli da nikom ne polaze racune nego da je on pokretacka snaga svega.Tu bi doslo do konflikta jer sto treba Bekti,biznismenu i covjeku koji zivi od plastike da se petlja u fudbal koji je i dalje pod politickim uticajem.A znas i ti kako je Bekto apolitican sto se toga tice.Covjek se medijski ne eksponira,cak ga ni 50% Gorazda nije nikad vidjeli a culo se za njega i van granica Bosne i Hercegovine.

Sto se tice mentalteta,ne znam kako to da ti docaram al' nema onog nogometnog naboja,svako se zabrinuo o svom jadu.Zadesio sam se ove godine u Gorazdu kad je nasa reprezentacija igrala sa Lihtenstajnom i ostao sam zapanjen kako je mrtva atmosfera u gradu.

Ali takodjer,ja bi volio da to zazivi,da imate jaci klub jer bi i ja bio cesci u Gorazdu,kako navijac Sarajeva tako i obicni posmatralac na utakmicama kada dodjem kod familije u grad na Drini.
1946

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 12 jan 2013, 10:37

delko je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Ja vam garantujem, da samo sredi taj stadioncic da bude kao bombonica, eto tih 3.000 sjedista i da to natkrije, plus da sredi teren i rasvjetu, prosjek bi bio 2.000, nista manje...
care kod nas u banjaluci stadion dovoljno velik a prosjek kod nas 1000-1500 ljudi a grad 10 puta veci :D cisto sumljam da ce prosjek u gorazdu biti 2000 :) jos kod nas na istoku ulazniac 3km :D
Ali isto tako,sve sto je novo dobro je,sto znaci,na pocetku ce se tu skupljati pun stadion.vidjet ces
a onda po nasoj staroj,svakog cuda tri dana dosta...

elem,vucovi sa drine,vas grad je vazda bio gostoljubiv,radujem se gostovanjima tamo ;)

jel jos bumerang u funkciji? da se i mahne koja :mrgreen:

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 12 jan 2013, 11:56

Head je napisao/la:Evo da odgovorim legendi sto se tice Bekte.

Bekto je jedan od najvecih biznismena u drzavi(uz Radoncica,Hastora...) i njega da je zanimalo ulaganje u fudbal mog'o je uloziti svoju lovu i ranije.

Jednostavno covjek dobro posluje na ino trzistu,obezbjedio je svoje dviej nadolazece generacije.Zna kako treba raditi s lovom i sigurno i ako bi ulagao neku svoju lovu htio bi da se pita za sve.Gracic isto tako zeli da nikom ne polaze racune nego da je on pokretacka snaga svega.Tu bi doslo do konflikta jer sto treba Bekti,biznismenu i covjeku koji zivi od plastike da se petlja u fudbal koji je i dalje pod politickim uticajem.A znas i ti kako je Bekto apolitican sto se toga tice.Covjek se medijski ne eksponira,cak ga ni 50% Gorazda nije nikad vidjeli a culo se za njega i van granica Bosne i Hercegovine.

Sto se tice mentalteta,ne znam kako to da ti docaram al' nema onog nogometnog naboja,svako se zabrinuo o svom jadu.Zadesio sam se ove godine u Gorazdu kad je nasa reprezentacija igrala sa Lihtenstajnom i ostao sam zapanjen kako je mrtva atmosfera u gradu.

Ali takodjer,ja bi volio da to zazivi,da imate jaci klub jer bi i ja bio cesci u Gorazdu,kako navijac Sarajeva tako i obicni posmatralac na utakmicama kada dodjem kod familije u grad na Drini.
VIdi prijatelju, ovo sto si istakao je sve tacno, ali takoder moras znati jednu stvar, Gracic upravo radi na fuziji zbog jedne stvar, a to je publika. Dakle, nogomet se i igra zbog publike, obratno ne moze funkcionisati. Nije nemoguce, ali nije to, to.... Ja se nadam da ce pronaci publiku u Gorazdu, a da cemo svi doboti jos jednu jaku kvalitetnu konkurenciju u BH nogometu... ;)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 jan 2013, 14:34

Da se razumjemo Gorazde je mrtav grad i jedino ozivi u onih 10 dana kada traje Festival Prijateljstva. S toga mislim da je ovaj potez Gracica i vise nego odlican, jer ce privuci publiku koja ce preko vikenda zeljeti ubiti vrijeme preko vikenda kada ode dijaspora i kada se zavrsi Festival.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 14 jan 2013, 17:00

Nisam bas najbolje upucen u detalje ove fuzije, pa me zanima da li ce FK Olimpic Gorazde A u sezoni 2013/2014 igrati Premier ligu, a FK Olimpic Gorazde B u istoj toj sezoni igrati Prvu ligu FBiH? Posto sam vidio da ce postojati dvije ekipe.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 14 jan 2013, 17:37

Kako misliš da će ova druga ekipa igrati prvu ligu kad po svemu sudeći je pored Krajišnika jedan od sigurnih putnika u niži rang-znači ta B ekipa će vjerojatno dogodine igrati drugu ligu-nažalost.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 14 jan 2013, 19:26

plavobijeli je napisao/la:Kako misliš da će ova druga ekipa igrati prvu ligu kad po svemu sudeći je pored Krajišnika jedan od sigurnih putnika u niži rang-znači ta B ekipa će vjerojatno dogodine igrati drugu ligu-nažalost.
Pa istina da ste u zoni ispadanja, ali ima jos pola sezone, tako da se tu jos nisa ne zna. Vjerujem da ce vec sad oni igraci sto nemaju mjesta u Olimpicu igrati za Gorazde i pokusati izboriti opstanak. Mislim da je Gracicu u cilju da ima po jednu ekipu u dvije najjace lige u BiH.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 jan 2013, 18:36

gorazde je Bosanski grad heroj i ja vam od srca zelim sve najbolje u PL...vi ste to zasluzili u svakom pogledu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

gz234
Kontakt:

Post Postao/la gz234 » 15 jan 2013, 20:31

Čuo sam da je neki Fadil Čizmić potpis'o za Goražde :?:

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 17 jan 2013, 20:42

Pitanje ali samo za upucene posto Nijaz muti i prica dvije prica po Sarajevu.

Dali ce se Olimpic spojiti sa FK Gorazde kao sto je planirao sa Slobodom da napravi. Ili ce i dalje da postoji FK Gorazde a u istom gradu ce igrati i Olimpic?

To su dvije price. Koja je tacna? Raja kaze da Nijaz muti nece da kaze da mu se nebi izjalovilo kao sa Slobodom.

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 17 jan 2013, 22:16

PL BiH -1 je napisao/la:Pitanje ali samo za upucene posto Nijaz muti i prica dvije prica po Sarajevu.

Dali ce se Olimpic spojiti sa FK Gorazde kao sto je planirao sa Slobodom da napravi. Ili ce i dalje da postoji FK Gorazde a u istom gradu ce igrati i Olimpic?

To su dvije price. Koja je tacna? Raja kaze da Nijaz muti nece da kaze da mu se nebi izjalovilo kao sa Slobodom.
Niti znas niti poznajes g.Gracica da bi ti davao i trazio savjet,ti si jedan obicni smutljivac koji ne misli nista dobro Olimpicu a sada ni Gorazdu.Prosipaj svoje teorije negdje drugo i smutnju koja ovdje nije dobro dosla.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 17 jan 2013, 23:08

svejedno je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:Pitanje ali samo za upucene posto Nijaz muti i prica dvije prica po Sarajevu.

Niti znas niti poznajes g.Gracica da bi ti davao i trazio savjet,ti si jedan obicni smutljivac koji ne misli nista dobro Olimpicu a sada ni Gorazdu.Prosipaj svoje teorije negdje drugo i smutnju koja ovdje nije dobro dosla.
Hajde skini opanke i odgovori na pitanja koja sam postavio ako znas odgovor.

Licno ga ne znam ono da smo prijatelji, ali da je supak to znam.
;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 jan 2013, 23:15

Ma kažu da će do kraja sezone ostati isto, samo da će u naziv Olimpic dodati Goražde(valjda umjesto Sarajevo).
Na kraju sezone se spajuju, ali će ostati oba kluba sadašnje Goražde će se zvati Goražde Olimpik B i igrati prvu ligu(ako izbore opstanak ove sezone), a ovi igrati premier ligu i zvat će se isto bez ovog "B" ;)

Svu ostalo će prebaciti odmah u Goražde, fuziju ne mogu zakonski izvršiti do kraja szone.
Sad se priča da igrači Olimpica neće da se sele iz Sarajeva.

Sve su ovo priče rekla-kazala, niko ne zna pravu istinu, niti je zavirivo u ugovore, ovako oni kažu za kantonalnu televiziju ;)

Ima ovo na temi Olimpica

slika
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 17 jan 2013, 23:16

Jeste i ja sam čuo da s megafonom kruži Sarajevom i priča ovo što ovaj kaže :lol: :lol: :lol:

Edit: Prava je istina da se svi sele iz Sarajeva i nema niko ko neće ići. A špekulacija će uvijek biti.

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 18 jan 2013, 07:40

Bojim se da ovo nebude ko i dvije škole pod jednim krovom i da krov nomogne nositi težinu i uruši se,pa ostane jedna ili nijedna.Zanima me di ovaj Olimpik Goražde trenira,jer čitam da rade u Sarajevu,pa da nisu tamo na pripremama-ma moje je mišljenje da je Olimpik umjetna tvorevina koje će nestati,al zato Goražda i ogometa neće vjerojatno nikada nestati al me je strah da nepadne nisko.

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 19 jan 2013, 18:48

Jedna nova vijest, a i zanimljiva je štampa na ovoj trenerci ;)

slika

Izvor: http://www.olimpic.ba" onclick="window.open(this.href);return false;

gz234
Kontakt:

Post Postao/la gz234 » 24 jan 2013, 21:40

Milos Djurkovic novi igrač Goražda. !

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.