Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ma hebo vas FA-kup. eto nisam znao pa sta sad
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Al si zato lud boli te ku*ac.mirzard je napisao/la:ma hebo vas FA-kup. eto nisam znao pa sta sad

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- stomaklija
- Kontakt:
21:00 WBA - QPR
Tip: 1
Kvota: 1,80
Kladionica: Premier
-----------------------------------
- Evo u zadnje tri sedmice ove dvije ekipe se sastaju po treci put. WBA ih je tukao u prvenstvu kuci sa 2:1, dok je u prvom meču kupa kod Rangersa bilo 1:1. WBA veceras potpuniji sto se tice prvih 11, u rotaciju se vracaju veoma bitni Steven Reid i Petar Odemwingi. Sto se tice gostiju oni su itekako hendikepirani neigranjem Bosingwe, krila Granera i Hoiletta, napadača Johnsona i Zamore kao i beka Traorea.MIslim da ovdje stari lisac Redknapp vise odmara ove igrace za ligaški meč u subotu prije nego li se radi o nekim povredama. QPR-u gori pod nogama i mislim da su oni vise u mislima za opstanak nego za ovu kup utakmicu. Dobra kvota za uzeti ako uzmemo u obzir trenutnu formu, listu izostanaka kao i sami h2h.
Tip: 1
Kvota: 1,80
Kladionica: Premier
-----------------------------------
- Evo u zadnje tri sedmice ove dvije ekipe se sastaju po treci put. WBA ih je tukao u prvenstvu kuci sa 2:1, dok je u prvom meču kupa kod Rangersa bilo 1:1. WBA veceras potpuniji sto se tice prvih 11, u rotaciju se vracaju veoma bitni Steven Reid i Petar Odemwingi. Sto se tice gostiju oni su itekako hendikepirani neigranjem Bosingwe, krila Granera i Hoiletta, napadača Johnsona i Zamore kao i beka Traorea.MIslim da ovdje stari lisac Redknapp vise odmara ove igrace za ligaški meč u subotu prije nego li se radi o nekim povredama. QPR-u gori pod nogama i mislim da su oni vise u mislima za opstanak nego za ovu kup utakmicu. Dobra kvota za uzeti ako uzmemo u obzir trenutnu formu, listu izostanaka kao i sami h2h.
WBA - QPR 2
Inter-Bologna 2
R.Madrid - Valencija x2
Hrvatska-Madjarska 2
Na 6KM dobitak negdje oko 1000 KM!
Sretno mi!
Inter-Bologna 2
R.Madrid - Valencija x2
Hrvatska-Madjarska 2
Na 6KM dobitak negdje oko 1000 KM!

Sretno mi!
AgresivnoDjubre je napisao/la:Al si zato lud boli te ku*ac.mirzard je napisao/la:ma hebo vas FA-kup. eto nisam znao pa sta sad

@mirzard,prika nemoj zamjerit,nema nista zlonamjerno u ovome,samo nam je bilo cudno sto nisi znao da se kod engleza u FA kupu igra revans kad prva zavrsi x,tj.nema produzetaka u prvoj tekmi
Stay cool

...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
Prva trecina 0:3hajro je napisao/la:http://bettingin.com/Ticket/748c8541-83 ... normal.JPG
Ne znam da li ce biti ali ovo je info. Sretno ako slijedite!

Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
Jeste igrali sinoc one gemove ispod.Dao sam vam siguran dobitak.

vcrs mi i nije toliko dobra ponuda za nba.. preporuka od mene za lopeza vec ga je postavio korisnik jutros.
inace igrao sam za vcrs
Jennings OVER 18,5
Ellis UNDER 18,5
Howard OVER 17,5
Bryant UNDER 31,5
Nema ovdje puno analize , vise osjecaj.. Proslu tekmu igra se mnogo skoncentrisala na howarda i zabio je cini mi se 22 poena. bryant se vise trudio u odbrani a danas cuva ellisa, znamo kako bryant moze igrat odbranu tak da ellis po meni onda nebi trebao preci marginu.. jennings sjajno igrao zadnjih par tekmi... danas ima laksi posao nego ellis, njega cuva nash i vjerujem da moze cvanciku ubaciti (20).
etoo ako se poklopi igra lakersa po mom misljenju trebalo bi proci.. rekao sam, ovo je moj osjecaj neki
inace igrao sam za vcrs
Jennings OVER 18,5
Ellis UNDER 18,5
Howard OVER 17,5
Bryant UNDER 31,5
Nema ovdje puno analize , vise osjecaj.. Proslu tekmu igra se mnogo skoncentrisala na howarda i zabio je cini mi se 22 poena. bryant se vise trudio u odbrani a danas cuva ellisa, znamo kako bryant moze igrat odbranu tak da ellis po meni onda nebi trebao preci marginu.. jennings sjajno igrao zadnjih par tekmi... danas ima laksi posao nego ellis, njega cuva nash i vjerujem da moze cvanciku ubaciti (20).
etoo ako se poklopi igra lakersa po mom misljenju trebalo bi proci.. rekao sam, ovo je moj osjecaj neki

Inter-Bologna hx2 1.45(Inter nece pobjediti sa 2 i vise golova) meni ova Bologna mirise nekako na iznenadjenje veceras dvica je 6 valjalo bi zaganjati
,sad vidim sastave vidim da je Inter dosta sarenu postavu izveo gore u spicu pocinju Livaja i Rocchi
Ja cu ovdje da trazim neko eventualno iznenadjenje veceras,a ovaj hendikep mi je svakako vrlo realan

Ja cu ovdje da trazim neko eventualno iznenadjenje veceras,a ovaj hendikep mi je svakako vrlo realan
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
idemo dalje s rukometom
21.15h HRVATSKA-MAĐARSKA Hrvatska 26.5 više 1.70 9/10
HRVATSKA-MAĐARSKA Vori 2.5 više 1.70 9/10
HRVATSKA-MAĐARSKA Mađarska 3.5 isključenja više 1.70 7/10
HRVATSKA-MAĐARSKA X 10.00 4/10
obično kada na prvenstvu bude jedan remi taj dan bude još jedan pa ako želite ganjajte, kandidati su Poljska-Slovenija i Hrvatska-Mađarska, po meni je veća šansa da Hrvatska-Mađarska bude remi...
21.15h HRVATSKA-MAĐARSKA Hrvatska 26.5 više 1.70 9/10
HRVATSKA-MAĐARSKA Vori 2.5 više 1.70 9/10
HRVATSKA-MAĐARSKA Mađarska 3.5 isključenja više 1.70 7/10
HRVATSKA-MAĐARSKA X 10.00 4/10
obično kada na prvenstvu bude jedan remi taj dan bude još jedan pa ako želite ganjajte, kandidati su Poljska-Slovenija i Hrvatska-Mađarska, po meni je veća šansa da Hrvatska-Mađarska bude remi...
Ja igro Diamanti daje gol 4.00miky_hz je napisao/la:Inter-Bologna hx2 1.45(Inter nece pobjediti sa 2 i vise golova) meni ova Bologna mirise nekako na iznenadjenje veceras dvica je 6 valjalo bi zaganjati,sad vidim sastave vidim da je Inter dosta sarenu postavu izveo gore u spicu pocinju Livaja i Rocchi

Evo mene nakon duge pauze sa 2 fina tipa:
LA Lakers-Milwaukee (+6,5) h1 @ 1.85
Nakon 6 uzastopnih poraza coach Mike D'antoni je najavio da sezona Lakersa počinje ponovo u nedjelju protiv Cavsa, a Lakersi su tu utakmicu dobili lako sa 20 razlike. Nije neki protivnik, ali ja već dugo očekujem neku veću seriju pobjeda Lakersa i mislim da bi sada mogli ući u tu seriju. Isto misli i Magic Johnson, pa ako nije meni vjerovat, jest njemu. Bucksi su nakon otkaza treneru na 3-1 omjeru, ali čisto sumnjam da će se večeras išta pitati. Za Lakerse je dobra stvar što kada pobjeđuju to uglavnom bude sa hendikepom, a ovaj od 6,5 mi se čini premal.
Dwight Howard over 17,5 @ 1.85
Ako će se nešto promijeniti u igri to je učinkovitost Dwighta Howarda. U povratku na parket protiv Cavsa je za 30 minuta ubacio 22 poena što je dobar znak. Večeras opet nema Gasola pa je veći teret na Dwightu. Protiv Bucksa u posljednje 3 utakmice bilježi 27,3 poena i 16,7 skokova (doduše sa Orlandom).
LA Lakers-Milwaukee (+6,5) h1 @ 1.85
Nakon 6 uzastopnih poraza coach Mike D'antoni je najavio da sezona Lakersa počinje ponovo u nedjelju protiv Cavsa, a Lakersi su tu utakmicu dobili lako sa 20 razlike. Nije neki protivnik, ali ja već dugo očekujem neku veću seriju pobjeda Lakersa i mislim da bi sada mogli ući u tu seriju. Isto misli i Magic Johnson, pa ako nije meni vjerovat, jest njemu. Bucksi su nakon otkaza treneru na 3-1 omjeru, ali čisto sumnjam da će se večeras išta pitati. Za Lakerse je dobra stvar što kada pobjeđuju to uglavnom bude sa hendikepom, a ovaj od 6,5 mi se čini premal.
Dwight Howard over 17,5 @ 1.85
Ako će se nešto promijeniti u igri to je učinkovitost Dwighta Howarda. U povratku na parket protiv Cavsa je za 30 minuta ubacio 22 poena što je dobar znak. Večeras opet nema Gasola pa je veći teret na Dwightu. Protiv Bucksa u posljednje 3 utakmice bilježi 27,3 poena i 16,7 skokova (doduše sa Orlandom).
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
- suicidesquad
- Kontakt:
SportPlus:
(12.5)Houston - Lin J. 1 1,80
Jeremy Lin (ankle) will play on Tuesday.
Despite spraining his ankle in Monday's practice, Lin is good to go on Tuesday. Lin has struggled recently, failing to shoot 50 percent from the floor in any of his last three games, but he has shown an ability to bounce back and is ready to try to do so on Tuesday.
Houston igra protiv Clippersa koji uz NO najbolje brane poziciju PGa. Lin je u januaru od 7 utakmica samo 2 puta prebacio postavljenu granicu. Ima neku povredu zgloba koja izgleda nije toliko ozbiljna jer će prema najnovijim informacijama igrati včrs. Paul je včrs upitan kod Clippersa, ali i bez njega oni znaju igrati odličnu odbranu. To su pokazali sinoć protiv Memphisa. Conleya, PGa Memphisa, ostavili su na 5p.
Rukomet: (3.5)Hrvatska - Vukovic D. 1 1,50
Hrvatska je u prvoj utakmici Australiji zabila 36 golova - Vuković je dao 3 gola. U drugoj utakmici igrali su protiv Alžira i dobili su 31:20 - Vuković je dao 3 gola. Včrs igraju protiv Mađarske, koja je bolja reprezentacija od Australije i Alžira. Mađarska igra bolju odbranu od Alžira i Australije i zbog toga mislim da će Hrvatska zabiti manje golova nego u prve dvije utakmice. Gledao sam malo statistiku Vukovića protiv Mađarske - od 2008 pa do danas Hrvatska je protiv Mađarske odigrala 7 utakmica - u 6 utakmica je igrao Vuković i nikad nije prebacio granicu od 3,5. Protiv Mađarske su prošle godine igrali 3 puta - 2 puta na OI u Londonu (u obe utakmice dao po 1 gol) i 1 na EP (dao 1 gol). Kvota je 1,50.
(12.5)Houston - Lin J. 1 1,80
Jeremy Lin (ankle) will play on Tuesday.
Despite spraining his ankle in Monday's practice, Lin is good to go on Tuesday. Lin has struggled recently, failing to shoot 50 percent from the floor in any of his last three games, but he has shown an ability to bounce back and is ready to try to do so on Tuesday.
Houston igra protiv Clippersa koji uz NO najbolje brane poziciju PGa. Lin je u januaru od 7 utakmica samo 2 puta prebacio postavljenu granicu. Ima neku povredu zgloba koja izgleda nije toliko ozbiljna jer će prema najnovijim informacijama igrati včrs. Paul je včrs upitan kod Clippersa, ali i bez njega oni znaju igrati odličnu odbranu. To su pokazali sinoć protiv Memphisa. Conleya, PGa Memphisa, ostavili su na 5p.
Rukomet: (3.5)Hrvatska - Vukovic D. 1 1,50
Hrvatska je u prvoj utakmici Australiji zabila 36 golova - Vuković je dao 3 gola. U drugoj utakmici igrali su protiv Alžira i dobili su 31:20 - Vuković je dao 3 gola. Včrs igraju protiv Mađarske, koja je bolja reprezentacija od Australije i Alžira. Mađarska igra bolju odbranu od Alžira i Australije i zbog toga mislim da će Hrvatska zabiti manje golova nego u prve dvije utakmice. Gledao sam malo statistiku Vukovića protiv Mađarske - od 2008 pa do danas Hrvatska je protiv Mađarske odigrala 7 utakmica - u 6 utakmica je igrao Vuković i nikad nije prebacio granicu od 3,5. Protiv Mađarske su prošle godine igrali 3 puta - 2 puta na OI u Londonu (u obe utakmice dao po 1 gol) i 1 na EP (dao 1 gol). Kvota je 1,50.
evo sad čitam za subotu
ima još do toga al da čujem neko vaše mišljenje http://24sport.rs/sport/Fudbal/Lige_pet ... %8Da!.html" onclick="window.open(this.href);return false;
dakle kao Portsmouth sa 13 igrača i to..e sad neka moja iskustva sa ovakvim stvarima je da info ako izađe puno ranije od tekme,naravno svi gruvaju na taj par,a dođe obrnuto...mislte da bi trebalo ovo čekat da još raste koef i igrat kontru x2?

dakle kao Portsmouth sa 13 igrača i to..e sad neka moja iskustva sa ovakvim stvarima je da info ako izađe puno ranije od tekme,naravno svi gruvaju na taj par,a dođe obrnuto...mislte da bi trebalo ovo čekat da još raste koef i igrat kontru x2?

Tko ne riskiraj,taj ne profitira! Al kako može biti? Kako gubit mogu favoriti?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Za ove zajebante (prepoznaće se oni),
Očekujte banove večeras, jer mi ne ide dobro tiket. Eh, s obzirom da je vama uvijek do zajebancije i da ne poštujete pravila te od svake teme pravite šprdnju - može to i moderacija činiti.
Očekujte banove večeras, jer mi ne ide dobro tiket. Eh, s obzirom da je vama uvijek do zajebancije i da ne poštujete pravila te od svake teme pravite šprdnju - može to i moderacija činiti.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nemoj mene Monoloze,ja slusamMonolog je napisao/la:Za ove zajebante (prepoznaće se oni),

Nece se vise ponovit

- Vandelanoitte
- Kontakt:
Ljudi pogriješila mi je ova u kladionici i stavila
Hrvatska-Mađarska hendikep(1,5) 2 jel to znači da mi ne odgovara x ili pobjeda Hrvatske 1 razlike ili Mađarske 1 razlike, a sve ostalo odgovara ?
Hrvatska-Mađarska hendikep(1,5) 2 jel to znači da mi ne odgovara x ili pobjeda Hrvatske 1 razlike ili Mađarske 1 razlike, a sve ostalo odgovara ?
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Hrvatska ne smije pobijediti s više od 2 poena razlikeVandelanoitte je napisao/la:Ljudi pogriješila mi je ova u kladionici i stavila
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Vandelanoitte
- Kontakt:
znači mašio sam...anonimni je napisao/la:Hrvatska ne smije pobijediti s više od 2 poena razlikeVandelanoitte je napisao/la:Ljudi pogriješila mi je ova u kladionici i stavila
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Real-Valencia 1
WBA-QPR dg1
Blackpool-Fulham gg1
B.Lopez 18+
J.Harden 28+
Hrvatska-Madjarska 1x
Kvota: 10,68
Ulog: 2x5,00
Nadam se da ce ovo proci, ubise me psihicki padovi na jednom.
WBA-QPR dg1
Blackpool-Fulham gg1
B.Lopez 18+
J.Harden 28+
Hrvatska-Madjarska 1x
Kvota: 10,68
Ulog: 2x5,00
Nadam se da ce ovo proci, ubise me psihicki padovi na jednom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.