NK Zvijezda Gradačac

Kvota
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Kvota » 15 jan 2013, 15:15

Bosanski zmaj je napisao/la:Husić produžio vjernost Zvijezdi

Husić Senad produžio je vjernost našem Klubu. Dosadašnji lijevi bek danas je potpisao ugovor kojim se obavezuje da će biti član NK "Zvijezda - Gradačac" do ljeta 2016. godine. Vjerujemo da će Husić Senad biti na razini igara koje je pružao u dosadašnjem periodu, te da će svojim sportskim kvalitetima i maksimalnim zalaganjem dati puni doprinos u prevazilaženju rezultatske krize u ovoj sezoni.
E ovo je slatka ;)

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 15 jan 2013, 15:15

Odlican potez nase Uprave za produzenje ugovora sa Husicem jer mu je ovaj stari vrijedio do ljeta 2013. godine.Nas je i naredne 3 sezone i to govori kako nas klub dugorocno planira sa igracima i da nam se vise nece desavati situacije da perspektivni igraci napustaju klub bez obestecenja.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 jan 2013, 18:20

posto znam da nasi ljudi iz uprave i ljudi blizu klubu citaju forum zamolio bih vas da se oglasite povodom danasnje zatvorene kapije na stadionu i zabrani da se posmatraju treninzi. imate internet zvanicnu stranicu kluba i napisite sluzbenu obavijest da se treninzi nemogu posmatrati i zasto.jer mnogi se nasi gradani nadu u neugodnoj situaciji kada dodu a kapija zakljucana .danas je nekima bilo dozvoljeno a nekima ne.
ja kao simpatizer naseg kluba razumijem da klub moze zabraniti da se posmatraju treninzi radi taktike i neznam ja cega ali mislim da bi se nekad ipak trebalo dopustiti da se moze vidjeti kako igraci treniraju i da se nasa nova pojacanja vide na djelu..

NE TRAZIM PUNO NEGO SAMO ZVANICNU POTVRDU JELI ZABRANA TRENINGA ILI NE I NARAVNO KOJI JE RAZLOG. MISLJENJA SAM DA ISTINSKI NAVIJACI I SIMPATIZERI IMAJU PRAVO NA TO UNAPRIJED HVALA
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 15 jan 2013, 19:40

dosao je i susic a sutra se ocekuje dzafa... jos jedan ce vjerovatno doći to je to za ovu polusezonu...

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 15 jan 2013, 20:03

Kada su u pitanju treninzi i praćenje istih svugdje u svijetu je dozvoljeno osim u iznimnim situacijama ali navijači budu obavjasteni.Da će do ovog doći i dolaziti,a pitam se zasto,mogao sam pretpostaviti prije dva dana kada me je NN iz kluba pitao ko sam ja.....Promatrao sam kao i nekoliko ljudi trening.Imam osjećaj da se boje ŠPIJUNA koji nisu pozeljni na stadionu iz nekih njima znanih razloga.GLUPO :cry:

dilber
Kontakt:

Post Postao/la dilber » 15 jan 2013, 20:27

vatreni je napisao/la:Kada su u pitanju treninzi i praćenje istih svugdje u svijetu je dozvoljeno osim u iznimnim situacijama ali navijači budu obavjasteni.Da će do ovog doći i dolaziti,a pitam se zasto,mogao sam pretpostaviti prije dva dana kada me je NN iz kluba pitao ko sam ja.....Promatrao sam kao i nekoliko ljudi trening.Imam osjećaj da se boje ŠPIJUNA koji nisu pozeljni na stadionu iz nekih njima znanih razloga.GLUPO :cry:
[youtube][/youtube]

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 jan 2013, 20:34

ma vjerovatno se boje vidjet ce im neko taktiku i postavu za utakmicu protiv mionice. :mrgreen:
da se razumijemo imaju pravo zabraniti treninge ali neka kazu da su zabranjeni i ko ih je i zbog cega zabranio.zalosno je da ljudi koji rade u zvijezdi non stop citaju forum i pogadaju ih neke price .pa ljudi ko jos od ozbiljnih klubova prati forume.forum i jest napravljen za mahalske price i razmjenu misljenja obicnih ljudi...neki su ljudi uzeli izgleda previse ovlasti

Nova sezona nova nafaka

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 15 jan 2013, 21:18

astra1922 je napisao/la:ma vjerovatno se boje vidjet ce im neko taktiku i postavu za utakmicu protiv mionice. :mrgreen:
da se razumijemo imaju pravo zabraniti treninge ali neka kazu da su zabranjeni i ko ih je i zbog cega zabranio.zalosno je da ljudi koji rade u zvijezdi non stop citaju forum i pogadaju ih neke price .pa ljudi ko jos od ozbiljnih klubova prati forume.forum i jest napravljen za mahalske price i razmjenu misljenja obicnih ljudi...neki su ljudi uzeli izgleda previse ovlasti
Slazem se stobom da je forum rekreacija za obicne ljude,ali isto sam tako primjetio da jedino na nasoj temi su aktivni uposlenici kluba.Pa brate mili slobodno je pracenje treninga Barselone najboljeg kluba na svijetu,a ovde se zabranjuje gledanje treninga kluba koji se bori za opstanak PL BiH.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 15 jan 2013, 21:19

dilber je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Kada su u pitanju treninzi i praćenje istih svugdje u svijetu je dozvoljeno osim u iznimnim situacijama ali navijači budu obavjasteni.Da će do ovog doći i dolaziti,a pitam se zasto,mogao sam pretpostaviti prije dva dana kada me je NN iz kluba pitao ko sam ja.....Promatrao sam kao i nekoliko ljudi trening.Imam osjećaj da se boje ŠPIJUNA koji nisu pozeljni na stadionu iz nekih njima znanih razloga.GLUPO :cry:
[youtube][/youtube]
oho đi me n :lol: ođe

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 jan 2013, 21:20

zmajevac je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:ma vjerovatno se boje vidjet ce im neko taktiku i postavu za utakmicu protiv mionice. :mrgreen:
Slazem se stobom da je forum rekreacija za obicne ljude,ali isto sam tako primjetio da jedino na nasoj temi su aktivni uposlenici kluba.Pa brate mili slobodno je pracenje treninga Barselone najboljeg kluba na svijetu,a ovde se zabranjuje gledanje treninga kluba koji se bori za opstanak PL BiH.
nekad nas je braco bilo po 5000 na stadionu ili po 100 na treningu a sada jedva 1000 na tribinama i 10 ljudi na treningu i opet nekome to smeta...ako ce te brate ko snimiti on posalje svoje skaute na utakmicu vidi sve i prenese a ne na treningu na kojem se 90 posto vremena trci oko igralista. ZALOSNO OTJERAJTE I OVO MALO PACENIKA KOJIMA JE STALO DO ZVIJEZDE

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 15 jan 2013, 21:24

Slazem se da nije uredu bez najave zatvorit trening za javnost, a to sto govoris da svugdje u svijet se gleda malo se raspitaj koliko se to placa da se gleda, ako ces vec svijet spominjat

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 15 jan 2013, 21:38

ako ce se zatvorit trening za javnost stim da ce to bit bolje za zvijezdu uredu...bilo bi lijepo da u javnosti obavijeste,naravno politika kluba se treba postovat
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 15 jan 2013, 21:43

Tkanton je napisao/la:
Slazem se da nije uredu bez najave zatvorit trening za javnost, a to sto govoris da svugdje u svijet se gleda malo se raspitaj koliko se to placa da se gleda, ako ces vec svijet spominjat
U svijetu su karte i na utakmicama nekoliko puta veće nego kod nas.U svijetu se gledaju najbolji fudbaleri danasnjice.U svijetu se imaju uslovi za gledanje bilo treninga ili utakmice.Sta smo trebali koji volimo Zvijezdu obuć rudare čizme,gledati za svjetske prilike amatere i platiti im to.Alo ba,ne lupetaj,godinama ja i ovaki kao ja plaćamo po 5KM,jos i trening da im plaćam.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 jan 2013, 21:44

mislim da se svi u jednom slazemo najbitnija je zvijezda nju svi volimo.znaci ako je za dobrobit kluba neka se zatvore za sve i gotovo mi cemo je i dalje voliti mozda i jos vise....ovim putem molim i ljude u zvijezdi neka se malo potrude da vrate ljude na tribine jer fudbal se igra za gledaoce.

nadam se sutra zvanicnoj potvrdi kluba na internet stranici o ovome

i neka ne zaborave da su ljudi koji nekada dodu na treninge i utakmice redovno cistili snijeg sa terena i tribina odazivali se na razne akcije u prikupljanju para za stadion za stolice..jednostavno vecini nije stalo do interesa nego samo do jedne nam i jedine ZVIJEZDE VOLIM TE ZVIJEZDO

Nova sezona nova nafaka

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 15 jan 2013, 21:48

astra1922 je napisao/la:mislim da se svi u jednom slazemo najbitnija je zvijezda nju svi volimo.znaci ako je za dobrobit kluba neka se zatvore za sve i gotovo mi cemo je i dalje voliti mozda i jos vise....ovim putem molim i ljude u zvijezdi neka se malo potrude da vrate ljude na tribine jer fudbal se igra za gledaoce.

nadam se sutra zvanicnoj potvrdi kluba na internet stranici o ovome

i neka ne zaborave da su ljudi koji nekada dodu na treninge i utakmice redovno cistili snijeg sa terena i tribina odazivali se na razne akcije u prikupljanju para za stadion za stolice..jednostavno vecini nije stalo do interesa nego samo do jedne nam i jedine ZVIJEZDE VOLIM TE ZVIJEZDO
potpis
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

TheAlchemistRD07
Kontakt:

Post Postao/la TheAlchemistRD07 » 16 jan 2013, 10:23

http://www.klix.ba/sport/nogomet/premij ... /130110101" onclick="window.open(this.href);return false;

GradacacC
Kontakt:

Post Postao/la GradacacC » 16 jan 2013, 10:46

Tkanton je napisao/la:
A ti prijatelju malo razmisli sta se to ima vidit u svijetu, a sta kod nas ;) normala da ce se platit da se gleda trening Barce, jos treba da pocnu naplacivat ulaznice za treninge,a ljudi popljuju i onih 5 KM za utakmicu na kojoj nisu imali sta vidjet, osim par akcija protivnicke ekipe ;)

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 16 jan 2013, 11:07

KAKO VAS NIJE STID PISAT O ZVIJEZDI TAKO...STIDITE SE LJUDI ULAZU U KLUB IZGRADJUJE SE OGROMNE PARE ULAZU A VI DOSLI OVDJE KUKAT ZASTA DAJETE 5 KM NE MOGU DA SHVATIM NIKAKO LJUDI KOJI NISU DALI PREBIJENE MARKE ZA ZVIJEZDU SEM STO PLATI ULAZ DAJE SEBI ZA PRAVO DA HLJAGA ZVIJEZDU...

a ljudi popljuju i onih 5 KM za utakmicu na kojoj nisu imali sta vidjet, osim par akcija protivnicke ekipe
STRA REC ZA OVAJ KOMENTAR?????
:oops: :oops: :oops: :oops:
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 16 jan 2013, 13:28

ti to prijetis ciro?????
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 16 jan 2013, 14:29

Je li sutra utakmica kako je najavljeno u 14.30 na pomočnom igralistu.Plaćal se ulaz :)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.