Jesul to "Slovenci" ?CashMan je napisao/la:Kažu dvojica potencijalnih reprezentativaca (pojačanja). Mi smo Bosanci i samo za BiH želimo igrati
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ko kaze?VanBasten je napisao/la:Jesul to "Slovenci" ?CashMan je napisao/la:Kažu dvojica potencijalnih reprezentativaca (pojačanja). Mi smo Bosanci i samo za BiH želimo igrati
Pravda za Papeta!
Jedan Slovenac, drugog ne bih otkrivaoVanBasten je napisao/la:Jesul to "Slovenci" ?CashMan je napisao/la:Kažu dvojica potencijalnih reprezentativaca (pojačanja). Mi smo Bosanci i samo za BiH želimo igrati
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ja što mi uljepša dan joj joj 
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
CashMan je napisao/la:Jedan Slovenac, drugog ne bih otkrivaoVanBasten je napisao/la:Jesul to "Slovenci" ?CashMan je napisao/la:Kažu dvojica potencijalnih reprezentativaca (pojačanja). Mi smo Bosanci i samo za BiH želimo igrati
Mi imamo jednog "Slovenca" koji je rekao da bi igrao za nas, i to navodno - Alen Omic, medjutim to ne znaci da ce mu se zelja ostvariti...
Za drugog igraca ne bih nista rekao, jer ne znam ko je u pitanju...
Pravda za Papeta!
Ma gdje ces Buzu, on samo igra za statistiku i da se prodafloyd je napisao/la:Ako Sulejmanovic sredi papire i ustali se u rotaciji Olimpije, ja bi ga poveo u Slo. Pogotovo ako odigra dobro U-18 turnir.
Realno sa njim, Buzom i Gacicem, trebamo postavit cilj - prolazak grupe, kao nesto normalno.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ko ne zna - ima zeko na eurosport 2, spartak-cajasol
Kakav je bio zekica ?frenki je napisao/la:ko ne zna - ima zeko na eurosport 2, spartak-cajasol
Postigao 6 poena (3/3 za 2) i bio bez promasaja, imao 6 skokova i podijelio 8 asistencija. Indeks korisnosti mu je, cini mi se, bio najveci u ekipi - 21.grgr je napisao/la:Kakav je bio zekica ?frenki je napisao/la:ko ne zna - ima zeko na eurosport 2, spartak-cajasol
EDIT: Ko moze nek' pogleda Nihada protiv Panatenaikosa, nakon prvog poluvremena 13 poena.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
21 poen do kraja , on ide iz krajnosti u krajnost fkt proslu utakmicu ga je gledao protiv efesa ako se ne varam bio ej dno dna za 16 -7 min nije nista uradio . Sad odlican , puno osilira ali mlad je al opet napisao sam i tamo ponekad je previse iskusan da ponavlja neke greske ali definitivno najveci nas mladi potencijal...
mislim da se te oscilacije trebaju poceti smanjivati jer mu je ovo 3-4 seniorska sezona gdje igra i vec dolazi u godine u kojima treba pokazati najveci dio svog potencijalagrgr je napisao/la:21 poen do kraja , on ide iz krajnosti u krajnost fkt proslu utakmicu ga je gledao protiv efesa ako se ne varam bio ej dno dna za 16 -7 min nije nista uradio . Sad odlican , puno osilira ali mlad je al opet napisao sam i tamo ponekad je previse iskusan da ponavlja neke greske ali definitivno najveci nas mladi potencijal...
a vise nije nas najveci mladi potencijal jer buza, sulejmanovic, omic (aBd zaigra za nas), ... pokazuju jos veci potencijal
ja od nihada ocekujem za jedno 5-7 godina da kao kapiten (teletovic ce tada imati 32-34 god i repezentacija ce mu sve teze padati) vodi nasu najacu reprezentaciju ikada
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
To i kazem ima previse iskustva da se te osilacije ovako manifestuju hajde da je on protiv efesa imao 8-10 poena pa hajde ok ....nerminh74 je napisao/la:mislim da se te oscilacije trebaju poceti smanjivati jer mu je ovo 3-4 seniorska sezona gdje igra i vec dolazi u godine u kojima treba pokazati najveci dio svog potencijalagrgr je napisao/la:21 poen do kraja , on ide iz krajnosti u krajnost fkt proslu utakmicu ga je gledao protiv efesa ako se ne varam bio ej dno dna za 16 -7 min nije nista uradio . Sad odlican , puno osilira ali mlad je al opet napisao sam i tamo ponekad je previse iskusan da ponavlja neke greske ali definitivno najveci nas mladi potencijal...
a vise nije nas najveci mladi potencijal jer buza, sulejmanovic, omic (aBd zaigra za nas), ... pokazuju jos veci potencijal
ja od nihada ocekujem za jedno 5-7 godina da kao kapiten (teletovic ce tada imati 32-34 god i repezentacija ce mu sve teze padati) vodi nasu najacu reprezentaciju ikada
Sta je sa Nurkicem nema ga u sastavu Zadra protiv Cibone 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ništa, jednostavno nije u sastavu, iako je na treninzima tokom sedmice pojeo ostale...Yucca je napisao/la:Sta je sa Nurkicem nema ga u sastavu Zadra protiv Cibone
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
A sto se Juki ne da, nikako, ccc.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Aco opet kriv,ili Bozidar
Treba djete sa 18 god da igra po 25 min 
Jusuf "gubi glavu" često, to ga košta dosta...lumani je napisao/la:Aco opet kriv,ili Bozidar![]()
CashMan je napisao/la:Jusuf "gubi glavu" često, to ga košta dosta...lumani je napisao/la:Aco opet kriv,ili Bozidar![]()
Znam i razumijem te
Bitno je da trenira više nego ikad, ima stvarno veliku želju, što je jako dobro 
- katalinski
- Kontakt:
Savovic odlican u zvedzi-puno bi znacilo da odabere bih.kuzmica I todorovica, pisu novine ,petrovic obisao-mladi ali velike nade,valjda ih necemo izgubiti.
Ajvatar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.