Sjećam se ja kad su htjeli da te biju, jer si postavio sliku neke ribe iz svog kraja.sikirica je napisao/la:Vozdra raja .
Vracam se opet ovom forumu . Sjeca li me se neko ?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sjećam se ja kad su htjeli da te biju, jer si postavio sliku neke ribe iz svog kraja.sikirica je napisao/la:Vozdra raja .
VolimTz je napisao/la:Sjećam se ja kad su htjeli da te biju, jer si postavio sliku neke ribe iz svog kraja.sikirica je napisao/la:Vozdra raja .
Odigram ja nekad one table kad mi je dosadnonedim1993 je napisao/la:igral se ko čega na igrajmo.se ?![]()
Ja igram tenkičanedim1993 je napisao/la:igral se ko čega na igrajmo.se ?![]()
miki_92 je napisao/la:meni se ucini da si napisao da si dobio Glavasa licno od njega xDlikma23 je napisao/la:Sad sam dobio dres, sorc i tucne od Glavasa, licno od njega. On donio. Obecao da ce mi donjketi svoj dres iz Fortune.
bagrcavi je napisao/la:Đe ste raja![]()
hoće li više pasti ovaj snijeg u Sarajevu, prođe zima bez snijega
De ga malo posalji malo i u Bugojnoalacious je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Đe ste raja![]()
Kod nas u Varešu zapad'o k'o u priči
najavili su da bi mogao zapadat za dzumubagrcavi je napisao/la:Đe ste raja![]()
Mogo si poslat kamion, dva malo da se zabavimo dok i kod nas ne napadaalacious je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Đe ste raja![]()
Kod nas u Varešu zapad'o k'o u priči
Ma nek pada jarane vrijeme mu je, neće padati u aprilu.Bosniacum Lilium je napisao/la:najavili su da bi mogao zapadat za dzumubagrcavi je napisao/la:Đe ste raja![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.