Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Tottenham Hotspur F.C.
Zasluzena pobeda "Petlova" danas apsolutno,mozda i mala s obzirom koliko su zicera masili.Dobra utakmica uopste gledajuci i jos bi bila bolja da je Adebayor imao malo pameti pa da resi milion prilika koje je imao. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Sandro je jedan od najboljih zadnjih veznih na svijetu.
- M. Scofield
- Kontakt:
igramo strašno dobro u zadnje vrijeme, rekao bi da smo uz Manchester u najboljoj formi u ligi
Audere est Facere
Divna utakmica, totalna dominacija i bez Bale-a. Lennon kao da nije sa ovog svijeta a onaj mutavi Adebayor mi sve vise ide na zivce, pa covjek ne zna gola da zabije. Moramo kupiti novog napadaca. Drago mi je sto se Scott vratio jer unosi sigurnost u vezni red
Sve u svemu Tottenham divno igra i u zadnjih 8 utakmica ostvarili su 6 pobjeda sto je sjajna statistika

Doveli smo nekog Zeki Fryers, jos kad bih znao ko je..
Nekadašnji lijevi bek Uniteda.belefront je napisao/la:Doveli smo nekog Zeki Fryers, jos kad bih znao ko je..
Sve u svemu,mlad je,nije los,obecava.
Holtby je nas igrac definitivno, ali nam dolazi tek na ljeto,tacnije julu 
zar taj holtby ne navija za everton? zanimljivo 
- Goalgetter
- Kontakt:
Navijao bi i ti za Tottenham, kad bi ti umjesto 3 Mil. (sto je Schalke ponudio za produzenje ugovora) dali 4.300.000 € po godini, te ce jos na ruke dobiti oko 500.000 € ja msmazTer je napisao/la:zar taj holtby ne navija za everton? zanimljivo
Pobjeda nad Coventryem, potpuno nebitno,ali eto potvrdjujemo formu ako nista 
Hocel' igrat Naughton protiv QPR-a?
Kad se vraca Assu?
Kad se vraca Assu?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Vratio se EkottoEdin TM87 je napisao/la:Hocel' igrat Naughton protiv QPR-a?
Kad se vraca Assu?
Hvala tibelefront je napisao/la:Vratio se EkottoEdin TM87 je napisao/la:Hocel' igrat Naughton protiv QPR-a?
Kad se vraca Assu?Odigrao je proslu citavu utakmicu,covjek isto kao da nije bio povrijedjen 4 mjeseca.. Mislim da ce on poceti mec protiv QPR-a, a ne Naughton
Roger Federer the greatest of all time!
Oho, navodno Negredo vrlo blizu Tottnama. Del Nido putuje u London gdje ce pregovarati sa jednim jedinim Levyem. Iako je Del Nido ranije odbio 15m ne sumnjam da ce ga sada prodati za 10.Seville-based Muchodeporte claim that Sevilla president Jose Maria del Nido is on his way to London to discuss the sale of star striker Alvaro Negredo. He stated last week the player was not for sale and that they had rejected a bid of around £15million for him.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- M. Scofield
- Kontakt:
Pojedini mediji ovo objavljuju kao gotovu stavr, ali pošto se radi o dva tvrda pregovarača sačekao bi službenu objavu.Bertrand je napisao/la:Oho, navodno Negredo vrlo blizu Tottnama. Del Nido putuje u London gdje ce pregovarati sa jednim jedinim Levyem. Iako je Del Nido ranije odbio 15m ne sumnjam da ce ga sada prodati za 10.Seville-based Muchodeporte claim that Sevilla president Jose Maria del Nido is on his way to London to discuss the sale of star striker Alvaro Negredo. He stated last week the player was not for sale and that they had rejected a bid of around £15million for him.
Nadam se da će potpisati bio bi nam veliko pojačanje
Audere est Facere
Ovaj QPR mi je pao u ocima samo tako, igraju strasno prljavo, non-stop foliraju, a onaj Mbia je nogom namjerno udario Llorisa a poceo se bacati po podu kao da ga je Zeus pokosio.. Adebayor sranje,kreten i idiot, ne znam zasto on igrao u prvoj postavi
Sve u svemu ocajno 
- skolovaniprevarant
- Kontakt:
Imate ekipu za sve pohvale,bit ce zanimljiv mec sljedece sedmice sigurno cemo uzivat gledajuci
Iskreno ova ekipa mi je puno bolja nego ona sa kojom je 'Arry usao u LP. Mec ce sigurno biti zanimljiv,pogotovo jer smo vam uzeli bodove na Old Trafforduskolovaniprevarant je napisao/la:Imate ekipu za sve pohvale,bit ce zanimljiv mec sljedece sedmice sigurno cemo uzivat gledajuci
Baš sam gledao neki dan po netu da su se za Llorisa zainteresirali:Lyon,Fullham i još neki tamo Američki
!!!KEEP CALM AND LOVE TOTENHAM!!!
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
- mexy_whites
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.