Trci kralj i poslije utakmice,kakva legenda i velicina od covjeka,HVALA PUPIPuma je napisao/la:
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Bas sam i ja htio pohvaliti Pereiru,sve jaci i bolji iz utakmice u utakmicu,samo konstantna igra i vidljiv napredak.
Slicno treba istrpit Cou-a i Rickya i sigurno se necemo pokajati.
@sanjin nema na cemu kralju crko sam
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
hahah znao sam da ces ovo napisatPupi04 je napisao/la:Bas sam i ja htio pohvaliti Pereiru,sve jaci i bolji iz utakmice u utakmicu,samo konstantna igra i vidljiv napredak.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
arminz je napisao/la:hahah znao sam da ces ovo napisatPupi04 je napisao/la:Bas sam i ja htio pohvaliti Pereiru,sve jaci i bolji iz utakmice u utakmicu,samo konstantna igra i vidljiv napredak.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Pa sto vidis da je momak zadivljen sa mnom
Salu na stranu,ja fakat ne znam kako gledat Inter bez najveceg,ovakav se dva puta ne radja
Salu na stranu,ja fakat ne znam kako gledat Inter bez najveceg,ovakav se dva puta ne radja
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
svi smo zadivljeni, nemas pojma kolka nam je cast sto si sa nama na forumuPupi04 je napisao/la:Pa sto vidis da je momak zadivljen sa mnom![]()
svi igraci popadali, on sa gotovo 40 godina u zadnjim minutama trci ko i na pocetku..stvarno nevjerovatno..neshvatljivo
Pa gdje je Cou, sta je sa njim ?
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
2 vezane pobijede, sad roma slijedi, fakat je red da ih mlacnemo, zadnje 3 tekme samo 1 bod, i cak mozda bolje sto se igra u rimu, polako vracamo milo za drago pojedinim klubovima za proslu sezonu 

Zadnja izmjena: sanjingr, dana/u 16 jan 2013, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Cou je bio povrijedjen pa ga je sacuvo jos ovu utakmicu..i on i Obi bi trebali bit na klupi protiv Romeh1a2s3o je napisao/la:Pa gdje je Cou, sta je sa njim ?
evo izgleda da ce Perreira morat perisat nos
sreca pa i Roma igra kup, i oni ce se malo potrosit, mozda vise nego mi
Tata rijesi utakmicu.
Pereira opet solidan,iz utakmice u utakmicu sve bolji. I jos nesto,Silvestre je ljudi dobar igrac.Volio bih da ostane i da dobije sansu umjesto Samuela koji je povrijedjen.Ova vecerasnja odbrana je po meni nasa najjaca odbrana. Steta bi bilo olako se rjesit Matiasa koji uopste nije los igrac.Sigurno je bolji od Andreollia koji se spominje ko njegova eventualna zamjena.
Yuto desno,Pereira lijevo i vecerasnja trojka i to bi bilo fenomenalno.
O Traktoru je vise i suvisno trosit rijeci. Isto ko i o Padoinu...
Pereira opet solidan,iz utakmice u utakmicu sve bolji. I jos nesto,Silvestre je ljudi dobar igrac.Volio bih da ostane i da dobije sansu umjesto Samuela koji je povrijedjen.Ova vecerasnja odbrana je po meni nasa najjaca odbrana. Steta bi bilo olako se rjesit Matiasa koji uopste nije los igrac.Sigurno je bolji od Andreollia koji se spominje ko njegova eventualna zamjena.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Da,zaboravio sam Silvestrea,odigrao je iznad prosjeka veceras,sve je bolji i bolji,ne znam vidjet cemoYuto je napisao/la:Tata rijesi utakmicu.![]()
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Hvala na odgovoru.arminz je napisao/la:Cou je bio povrijedjen pa ga je sacuvo jos ovu utakmicu..i on i Obi bi trebali bit na klupi protiv Romeh1a2s3o je napisao/la:Pa gdje je Cou, sta je sa njim ?
evo izgleda da ce Perreira morat perisat nossvaka mu cast veceras za borbenost
sreca pa i Roma igra kup, i oni ce se malo potrosit, mozda vise nego mi
A nadam se da cemo vratiti Romi za onaj poraz sa početka sezone, a mogli bi ih natabat.. igramo sve bolje.. samo da se Jonathan drzi dalje od terena i sve ce bit OK.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Silvestre je zadnje dvije utakmice odigra dobro, puno bolje nego one u prvom dijelu sezone. Samo i danas je ima jednu amatersku reakciju, kad je u drugom produzetku pustio loptu a iza njegovih leđa je naletio neki igrac Bologne i sutirao, srecom imali smo spremnog Handu ovu vecer.
Isto bi pohvalio Pereiru, popravlja se polako, nek nastavi tako.
Sad utakmica protiv Rome, idemo im vratit za onaj poraz u prvom dijelu sezone.
Isto bi pohvalio Pereiru, popravlja se polako, nek nastavi tako.
Sad utakmica protiv Rome, idemo im vratit za onaj poraz u prvom dijelu sezone.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ma izgubit cemo od Rome,i to glat.
Tesko cemo mi sastavit par dobrih utakmica. Jos pogotovo sto su Cassano i Padoin (pogotov on) upitni za utakmicu. Pereira mislim da nece igrat jer treba na operaciju nosa, Yuto isto tako,tako da ce Jonathan biti siguran u pocetnom sastavu.
Samo da ne dozivimo neku katastrofu jer mislim da cemo u Rim bez pola ekipe. Bruka je sto je ova utakmica otisla u produzetke,trebalo se ovo lagano rjesit u 90 minuta.
Tesko cemo mi sastavit par dobrih utakmica. Jos pogotovo sto su Cassano i Padoin (pogotov on) upitni za utakmicu. Pereira mislim da nece igrat jer treba na operaciju nosa, Yuto isto tako,tako da ce Jonathan biti siguran u pocetnom sastavu.
Samo da ne dozivimo neku katastrofu jer mislim da cemo u Rim bez pola ekipe. Bruka je sto je ova utakmica otisla u produzetke,trebalo se ovo lagano rjesit u 90 minuta.
Zadnja izmjena: Yuto, dana/u 16 jan 2013, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Alvarez nije placen 12mil eura kako se spekulisalo,vec 5,5 mil +25% porez +3mil za odigrane susrete sto dolazi do cifre 9,7mil eura.
eto jedna inf
eto jedna inf
FORZA INTER!
FORZA INTER!
SiamoNoi je napisao/la:Došao sam do spoznaje da je Silvestre zapravo jedan veliki gospodin.
Prije par mjeseci sam ovdje pisao da vjerujem da će se Pereira dizati u igri od početka siječnja
Sumnjam da ce Silvestre ostati u Interu. Mozda ako poludi pa nastavi sa odlicnim igrama.
Odlicna utakmica veceras, mada platit cemo ceh jer su se igraci istrosili, pogotovo po ovakvom terenu. Svi od igraca su bili na nivou sem naravno jednog, a pogadjate koga
I ovaj Juan ima snage k'o konj. Tako mlad a tako jak.
Odlicna utakmica veceras, mada platit cemo ceh jer su se igraci istrosili, pogotovo po ovakvom terenu. Svi od igraca su bili na nivou sem naravno jednog, a pogadjate koga
I ovaj Juan ima snage k'o konj. Tako mlad a tako jak.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
kako je tako je,idemo dalje,valjda ce jedna od cassana ili Padoina biti spreman,ko bi znao za Pereiru,pise da ce biti spreman i kad se operise,valjda laksa operacija.Yuto je napisao/la:Ma izgubit cemo od Rome,i to glat.
Tesko cemo mi sastavit par dobrih utakmica. Jos pogotovo sto su Cassano i Padoin (pogotov on) upitni za utakmicu. Pereira mislim da nece igrat, Yuto isto tako da ce Jonathan biti siguran u pocetnom sastavu.
Juan zivotinja
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Ma bit ce spremni Padoin i Fantantonio za Romu
, Cassano tipicno za njega, ugasile se baterije poslije 70ak minuta, a mislim da je Padoin ima lakse grceve, nije neka ozljeda u pitanju (barem je tako izgledalo).
Nadam se da je Obi spreman za igru, vratit Capitana nazad i stavit Obia umjesto Jonathana i to je to. Usput Jonathanu udarit nogu u guzicu i otjerat ga da igra za pro vercelli
Nadam se da je Obi spreman za igru, vratit Capitana nazad i stavit Obia umjesto Jonathana i to je to. Usput Jonathanu udarit nogu u guzicu i otjerat ga da igra za pro vercelli
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.