Nije. Konferencija se desila upravo nakon poraza protiv Schalke-a golom Linke-a, a naredni protivnik Bayerna je bio...Pale_Companion je napisao/la:Schalke?
Bundesliga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BL kviz
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Freiburg?amerosm je napisao/la:Nije. Konferencija se desila upravo nakon poraza protiv Schalke-a golom Linke-a, a naredni protivnik Bayerna je bio...Pale_Companion je napisao/la:Schalke?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Jeste u pitanju je Bochum...Postavi sljedece pitanje.Tracy3McGrady je napisao/la:Onda je Bochum?
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Zlatko Dedic ili Filip Tapalovic...Siguran sam da je u pitanju igrac Bochuma.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Mozda samo zbog ovakvih "situacija",ali ne d'o Bog da se vrati u stanje sredinom 90-tihamerosm je napisao/la: Ah ta stara dobra vremena. Sta bi sada dao da se Bundesliga moze vratiti u period sredinom 90-tih godina.
#miasanmia
-
Pale_Companion
- Kontakt:
vidim da niko ne spominje ovog novog sponzora bundeslige , hermes ili tako nešto...
vidim da će se i njihov logo stavljat na dresove, odvratno mi to izgleda , yebote još malo pa će fudbalski dresovi ličit na rukometne pa broju reklama na njima
vidim da će se i njihov logo stavljat na dresove, odvratno mi to izgleda , yebote još malo pa će fudbalski dresovi ličit na rukometne pa broju reklama na njima
Agieren statt reagieren
Bayern, Schalke i BVB u dvije sezone uzeli tri titule u Evropi, BVB 1998 igrao polufinale LP, a Bayern finale 1999.godine. U tom periodu Elf je takodjer osvojio titulu prvaka Evrope. Period od 1996. do 2002. bio je dosta uspjesan po svemu i ja bih odmah potpisao da se Bundesliga vrati ponovo u to vrijeme.schweinsteiger je napisao/la:Mozda samo zbog ovakvih "situacija",ali ne d'o Bog da se vrati u stanje sredinom 90-tihamerosm je napisao/la: Ah ta stara dobra vremena. Sta bi sada dao da se Bundesliga moze vratiti u period sredinom 90-tih godina.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Nije ni jedan ni drugi, niti je u pitanju igrac Bochumaamerosm je napisao/la:Zlatko Dedic ili Filip Tapalovic...Siguran sam da je u pitanju igrac Bochuma.
Nadam se da je osoba X igrala u Bundesligi. Pravo mi je poznat, ali ne mogu da se sjetim imena...mozda nekome drugom podje za rukom.

- schweinsteiger
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:Bayern, Schalke i BVB u dvije sezone uzeli tri titule u Evropi, BVB 1998 igrao polufinale LP, a Bayern finale 1999.godine. U tom periodu Elf je takodjer osvojio titulu prvaka Evrope. Period od 1996. do 2002. bio je dosta uspjesan po svemu i ja bih odmah potpisao da se Bundesliga vrati ponovo u to vrijeme.schweinsteiger je napisao/la:Mozda samo zbog ovakvih "situacija",ali ne d'o Bog da se vrati u stanje sredinom 90-tihamerosm je napisao/la: Ah ta stara dobra vremena. Sta bi sada dao da se Bundesliga moze vratiti u period sredinom 90-tih godina.
Ja sam mislio "na sredinu" negdje od '93. do '96./'97. kad su nam Francuzi bili rame uz rame i kad je samo prvak Njemacke imao pravo ucesca u LP
#miasanmia
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Naravno da je igrala, evo mala pomoc, igrao je u bundesligi kada je igrao i mladi "Brazzo"
- EdenHazard
- Kontakt:
Kad pocinju Njemci da ganjaju loptu, nedostaju mi njihove utakmice

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- gerdmuller
- Kontakt:
Petak 20:30 Schalke-HannoverEdenHazard je napisao/la:Kad pocinju Njemci da ganjaju loptu, nedostaju mi njihove utakmice![]()
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Mislim da malo pretjerujes. Pa hebote ekipe imaju samo dva sponzora na dresu. I to sponzora Bundeslige koji do nedavno bio T-Com, a sada Hermes i glavnog sponzora kluba. Na desnom rukavu se nalazi znak Bundeslige.Pale_Companion je napisao/la:vidim da niko ne spominje ovog novog sponzora bundeslige , hermes ili tako nešto...
Svaki klub ce godisnje od Hermesa dobiti 220.000 € sto je na prvi pogled nista, ali ce to mnogo znaciti klubovima iz Cvajte.
- EdenHazard
- Kontakt:
hvalagerdmuller je napisao/la:Petak 20:30 Schalke-HannoverEdenHazard je napisao/la:Kad pocinju Njemci da ganjaju loptu, nedostaju mi njihove utakmice![]()
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Dembinski?
Postavljajte dalje ako je tacno.
Postavljajte dalje ako je tacno.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Borussijin dres je već nelijep , ovo ga čini još klasu gorimamerosm je napisao/la:Mislim da malo pretjerujes. Pa hebote ekipe imaju samo dva sponzora na dresu. I to sponzora Bundeslige koji do nedavno bio T-Com, a sada Hermes i glavnog sponzora kluba. Na desnom rukavu se nalazi znak Bundeslige.Pale_Companion je napisao/la:vidim da niko ne spominje ovog novog sponzora bundeslige , hermes ili tako nešto...
Svaki klub ce godisnje od Hermesa dobiti 220.000 € sto je na prvi pogled nista, ali ce to mnogo znaciti klubovima iz Cvajte.

Agieren statt reagieren
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.