Da su im poništili gol , rekao bi da je velika.Ovako ostaje pitanje šta bi se desilo da sudija nije signalizirao ofsajd.M4kaveli je napisao/la: Samo bih ispravio da nije mala nego velika pomoc sudija.
Svakako stoji da je Valencija oštećena....
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Da su im poništili gol , rekao bi da je velika.Ovako ostaje pitanje šta bi se desilo da sudija nije signalizirao ofsajd.M4kaveli je napisao/la: Samo bih ispravio da nije mala nego velika pomoc sudija.
Koje?M4kaveli je napisao/la:Higuain rukom igr'o za drugi gol Reala.
To nisi napomenuo Namikse.
pa isto imate veze sa sudijom meca ko sto i barca ima kad se naklatite na temu kad se barci nesto u njenu korist svira, sto ste licemjerni ccccgeoxx je napisao/la:valencia bila bolja , malo je reci ,cak se usudim reci da su nam ljudi ocitali fudbalsku lekciju, igru hitno treba popraviti , sto se sudija tice valencia jeste ostecena al' ne znam koji qrac ovi culesi to nama pisu ovdje ja ne znam kakve veze mi imamo sa sudijom vecerasnjeg meca ,ne pisite to ovdje iskreno nas zaboli qrac za vasa misljenja o tome kako je valencia pokradena , al' najgore sto se javljaju isti ti insani ciji klub osvoji lp na prijevaru
Jarane promasio je - u slucaju najboljeg igraca svih vremena - golmanu bi lopta prvo bila proturena kroz noge pa onda vracena uz lom tog istog golmana na lijevu stranu pa bi onda bio lobovan i ocajan na ledzima pratio kako lopta veselo skakuce u gol. I to sve u nekoliko djelica sekunde.Toxicity je napisao/la:Čuj promašio Ronaldo gol? Pa valjda mu je obranio golman fenomenalno, to idu zasluge golmanu i nevjerovatnom refleksu..
Ja stvarno ne vidim zašto je ovoliko trebalo da Carvalho opet dođe u prvi tim, očito je bilo nešto psihološke naravi. Lik igra odlično i nimalo se ne osjeti manjak utakmica.
E sad, stvarno ne znam šta je s Modrićem, tko ga je god pratio u Tottenhamu i u utakmicama Hrvatske reprezentacije vidi da to nije isti igrač definitivno.
najbolji igrac svih vremena ne promasuje penal u polufinalnoj utakmici lige prvaka , isto tako najbolji igrac svih vremena se ne sakriva u dzepu protivnickog igraca u najbitnijim utakmicama sezonebparena je napisao/la:Jarane promasio je - u slucaju najboljeg igraca svih vremena - golmanu bi lopta prvo bila proturena kroz noge pa onda vracena uz lom tog istog golmana na lijevu stranu pa bi onda bio lobovan i ocajan na ledzima pratio kako lopta veselo skakuce u gol. I to sve u nekoliko djelica sekunde.Toxicity je napisao/la:Čuj promašio Ronaldo gol? Pa valjda mu je obranio golman fenomenalno, to idu zasluge golmanu i nevjerovatnom refleksu..
Ja stvarno ne vidim zašto je ovoliko trebalo da Carvalho opet dođe u prvi tim, očito je bilo nešto psihološke naravi. Lik igra odlično i nimalo se ne osjeti manjak utakmica.
E sad, stvarno ne znam šta je s Modrićem, tko ga je god pratio u Tottenhamu i u utakmicama Hrvatske reprezentacije vidi da to nije isti igrač definitivno.To ti je vanzemaljac. Ovaj ko da je pitu bacio pored gola.
pa dobro sto si se navadio na ronalda , svakom se mogu desiti oni ziceri , on je realu donio dosta toga i nema razloga da covjeka razapinjemo zbog dva usrana zicera koja nisu od prevelikog znacajabparena je napisao/la:ja i tebe gexxxovo je vezano samo za zadnje tekme ova dva igraca. Ti se pozivas na iste stvari (te promasene penale obojice) od prije. Trebal navoditi silna fulanja u firaunskoj reprezentaciji. Suze i to. Pa MU. ???
Mesi se samo igra i ne skriva se - daje fore luzerima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.