Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

LenBias
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la LenBias » 16 jan 2013, 10:24

kokakolas je napisao/la: “He’ll have practices where he won’t miss a shot,” guard Keith Bogans said. “What you saw from him today is what we’ve seen from him in practice.”

It was a matter of putting it together in a game, in the limited minutes he is normally allotted. On Tuesday, he earned the extra opportunities he got, helping the Nets add another link to their chain of wins.

“He stayed patient,” Deron Williams said. “He was in a tough position where he wasn’t getting much playing time, getting thrown out there for a few minutes and having to produce. That’s tough for anybody to do.”

Williams added: “Now he’s getting a little steadier minutes. You can see what he can do for this team. He can be a huge part of this team.”

---

Srce ko Rusija :D
drag je deronu ko brat rodjeni :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 16 jan 2013, 10:27

Drag je i nama Deron :D
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 16 jan 2013, 10:39

Deron postao Bosanac :D
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 16 jan 2013, 10:40

Odličan Mirza. Nažalost nisam gledala meč, ali sam sa užitkom pročitala sinoćnjih 20 stranica komentara ovdje. A, ovi isječci su strašni. Mirza sve više dobija prostora u igri, suigrači ga sve više "doživljavaju", kao i trener. Daje mu priliku u važnim trenucima. U ostalom, zbog toga je na kraju i proglašen igračem utakmice. Svaka čast!
Citizen-X je napisao/la:
kosarkaski edin dzeko
Nemojte, molim vas, ovo pisati. Kako sam ranije pisala, to mogu uvredom smatrati svi istinski ljubitelji košarke. Ipak je Mirza "harao" Europom godinama unazad. Sad je samo na stepenici više.
A, da su oba istinska ambasadora države, to sigurno jesu.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 jan 2013, 10:45

Bravo Mirzoni. 8-)

stolica
Kontakt:

Post Postao/la stolica » 16 jan 2013, 10:54

BaDa12 je napisao/la:Odličan Mirza. Nažalost nisam gledala meč, ali sam sa užitkom pročitala sinoćnjih 20 stranica komentara ovdje. A, ovi isječci su strašni. Mirza sve više dobija prostora u igri, suigrači ga sve više "doživljavaju", kao i trener. Daje mu priliku u važnim trenucima. U ostalom, zbog toga je na kraju i proglašen igračem utakmice. Svaka čast!
Citizen-X je napisao/la:
kosarkaski edin dzeko
Nemojte, molim vas, ovo pisati. Kako sam ranije pisala, to mogu uvredom smatrati svi istinski ljubitelji košarke. Ipak je Mirza "harao" Europom godinama unazad. Sad je samo na stepenici više.
A, da su oba istinska ambasadora države, to sigurno jesu.
Nema potrebe za pisanjem takvih stvari, jer momci stvarno jesu za uporediti- makar naše osjećaje dok oni uspijevaju, kada je svakome od nas drago kao da se radi o nama lično... Stoga hvala Mirzi, jer Mirza nam demonstrira šta znači prkos, trud, motiv i znanje, te u tom segmentu svi moramo biti kao on...

Mirza nek ti Allah dž.š. da sve najbolje...
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!

Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 16 jan 2013, 11:01

Ko zna kako funkcionise ovo oko takmicenja rising stars challenge, da li Mirza ima sanse da tu nastupi? jel glasanje vec gotovo?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 16 jan 2013, 11:05

Uh, kako je lijepo citati vase komentare. Ja sam uspio zaspati u prvoj cetvrtini :/ ali citajuci vase komentare, kao da sam i gledao. Uzbudjenje dok komentarisete, a namjerno nisam htio da odmah pogledam njegov ucinak, nego kroz vase komentare :D hahaha GIVE IT UP FOOOOOOOOOOR MIRZAAAAAAAA
Zadnja izmjena: Vedad87, dana/u 16 jan 2013, 11:10, ukupno mijenjano 1 put.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 16 jan 2013, 11:07

_dreamer_ je napisao/la:Ko zna kako funkcionise ovo oko takmicenja rising stars challenge, da li Mirza ima sanse da tu nastupi? jel glasanje vec gotovo?
Do godine aBd :D

Slika govori više od hiljadu riječi

slika

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 16 jan 2013, 11:32

stolica je napisao/la:
Nema potrebe za pisanjem takvih stvari, jer momci stvarno jesu za uporediti- makar naše osjećaje dok oni uspijevaju, kada je svakome od nas drago kao da se radi o nama lično... Stoga hvala Mirzi, jer Mirza nam demonstrira šta znači prkos, trud, motiv i znanje, te u tom segmentu svi moramo biti kao on...

Mirza nek ti Allah dž.š. da sve najbolje...
U redu je to sve. Meni su dragi obojica neizmjerno, ali nikad nisam vidjela da je neko napisao za Edina da je Nogometni Mirza, recimo. Ne znam koliko me ko može shvatiti, ali za nekog ko je godine proveo u košarci, ovo mi ipak "para" uši.
Kopirati ću šta sam ranije pisala vezano na ovu temu.
BaDa12 je napisao/la:Mirza je jedan od najboljih košarkaša ovog kontinenta, to je svima jasno. Dostojan je svog imena. Potpuno je sazrio za probavanje američkog parketa, pa će tako i mene natjerati da čvršće gledam NBA, iako sam evropski orjentisana oduvijek. Kao osobu koja je godinama bila aktivno uključena u košarku, jedan naslov me malo uvrijedio jedne prilike na ss.ba: Košarkaški Edin Džeko Tekst kao tekst je dobar, ali naslov malo degradirajući, po meni...

Naravno, jako poštujem i volim Edina, on jest najveći sportski i bilo kakav drugi ambasador naše države, ali Mirza kao sportaš je sezonama ranije bio na sjajnom nivou i nosilac svoje ekipe godinama, kako u Euroligi tako i najboljoj evropskoj ligi, španskoj. Tako da mi djeluje da taj naslov pokušava degradirati sve ono što je Mirza godinama gradio. No, ovako je možda i bolje. On je istinski, tihi radnik koji lagano ispunjava svoje snove.

Napokon ima odličan status i u reprezentaciji. Nikad mi neće biti jasno kako ponajbolji igrač Eurolige odigra po petnaest minuta, a ispred njega red sa Jazvinom na čelu. :roll:

Kako god, želim mu puno sreće, neka nastavi kako je dosad radio, njemu zvjezdani status i ne treba. ;)

Sretno najprije u državnom dresu, a onda preko bare!

A, inače, slažem se, Mirza hvala ti!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 16 jan 2013, 11:33

dziza_23 je napisao/la:"Play Teletovic a lot more. He’s improving every game. He even got double teamed with 6 ½ mins left in the fourth and threw the ball out to Joe for a 3 in the corner. Humpty Dumphries will never get double teamed in his life unless it’s with Kim and a friend. There’s no reason to play him." :lol: :lol: :lol:
s Netsdaily foruma

blokada:
[youtube][/youtube]
Humpty Dumphries :lol: :lol: :lol: :lol:

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 16 jan 2013, 11:54

LenBias je napisao/la:
dziza_23 je napisao/la:"Play Teletovic a lot more. He’s improving every game. He even got double teamed with 6 ½ mins left in the fourth and threw the ball out to Joe for a 3 in the corner. Humpty Dumphries will never get double teamed in his life unless it’s with Kim and a friend. There’s no reason to play him." :lol: :lol: :lol:
s Netsdaily foruma

blokada:
[youtube][/youtube]
kako dobra akcija :D ne znam sta reci a da vec neko nije rekao, jednostavno sam ponosan mirzom i hvala mu sto nas usrecuje svojim igrama, od srca mu hvala :!:
koliko samo i Mirzi znači što je zdrava atmosfera u timu dobra energija kruži izmedju njih to je bitno...a on ce sve biti bolji i bolji, jer mislim da je pregurao najgore trenutke, samo daj Boze zdravlja i bez povreda...samo naprijed care...samo naporan trud se isplati MT je očit primjer.
Semper Fidelis

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 16 jan 2013, 12:13

evo kratki sazetak:

[youtube][/youtube]
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 16 jan 2013, 12:16

Blago nama kada imamo ovakvu igračinu
naprijed rejal

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 jan 2013, 12:18

kad je sljedeca utakmica ?

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 jan 2013, 12:19

Raul_64 je napisao/la:Drag je i nama Deron :D
Gdje ti je Bogans :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

NG1
Kontakt:

Post Postao/la NG1 » 16 jan 2013, 12:20

terabajt je napisao/la:kad je sljedeca utakmica ?
Vcrs u Atlanti.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 jan 2013, 12:23

NG1 je napisao/la:
terabajt je napisao/la:kad je sljedeca utakmica ?
Vcrs u Atlanti.
Hvala.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 16 jan 2013, 12:26

@dziza haval za video!!

Mirza sinoc pokazao svo svoje znanje i odlicno odradio minutazu. Nije lako prakticno prelomiti utakmicu i biti igrac iste pored svih tih "zvijezda". Nevjerovatno je koliko je Mirza popravio odbranu i ako ovako nastavi, ne sumnjam da ce dobijati sve vise prilika za igru. Veceras igraju protiv Atalane i tu ocekujem 10-ak mintua za Mirzu, jer ipak je sinoc odigrao dosta i sigurno je umoran, dok je Humphries igrao svega 5 minuta. Nezz da li sam bio pod dojmom, ali kao da sam cuo publiku da vecinu drugog poluvremena skandira Mirza, Mirza? :?

I da, mislim da ce veceras biti rekordna posjeta na ovoj temi :)
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 16 jan 2013, 12:27

samo daj boze da nastupi za repku - puno je drugacija i jaca NBA od evropske kosarke tako da bi tu uletio sa puno samopouzdanja i puno racunanja na njega al eto - izgleda da je upitan nastup za repku,....

samo da zaigra....
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.