Eto je da je Baker predao , mada vjerujem da bi dobio do kraja ... kako god ko je ispartio nije pao na tiketu sto je najbitnije ..pozzVamosBrigade je napisao/la:Moji Parovi za veceras :
Querey- Baker - 2 (predano)
Verdasco - Malisse - 1
Flipkens - Zakopalova - 1
Kvote su extra , nesto mi smrdi ovaj Americki duel na dvicu ... ko isprati neka je sa srecom ..
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Amat Victoria Curam !
atlanta-brooklyn (p.p.) 2 2.45
man.united-west ham tk1 1.30
man utd-west ham( -2.5+) žk2 1.60
banvit(-77.5+) 2 1.85
tunis-brazil (-2.5+) 1 1.85
katar-cile (-2.5+) 1 1.85
zaragoza-sevilla(p.p.) x2 1.51
ulog 1 km
kvota 48.70
man.united-west ham tk1 1.30
man utd-west ham( -2.5+) žk2 1.60
banvit(-77.5+) 2 1.85
tunis-brazil (-2.5+) 1 1.85
katar-cile (-2.5+) 1 1.85
zaragoza-sevilla(p.p.) x2 1.51
ulog 1 km
kvota 48.70
- vedofeelgood
- Kontakt:
NBA rate : 4/6B.Lopez(Brooklyn) -17.5+ OVER @1.85
Lopez je fantastican bio protiv Toronta u prvoj utakmici, nisu mu mogli ništa, njegova pozicija najslabije branjena u Torontu, lično sam gledao šta im radi lik, nije humano, ako padnete na ovom (a necete) ja cu vam isplatiti ulozeni novac !
R.Anderson (New Orleans) -14.5+ UNDER @1.85
U lošoj je formi totalno ovaj lik, ne vidim nacina da on da veceras 15 poena pa protiv Houstona je nedavno ostao na 0, a igrao je 27 minuta, i imao sut 0/7, ovaj ako ode over, ja se naguzim et
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
rossoner je napisao/la:Mislim da će večeras Ryan Anderson (New Orleans) ići ispod 16 poena. Vratio se Eric i uzima dosta šuteva ali i poena. A i Anderson zadnjih par stalno ispod, predzadnju je bio na 15 tačno. I prošlu protiv Philadelphie je išao sa 9 poena.
Ovo je samo moj osjećaj. Sinoć me nije prevario za Seraphina i dobio sam nešto sitno skroz.
Nije me prevario osjecaj, mislim da ce i veceras ici ispod 16 protiv Bostona.. trebao bi. Takodjer K.G. bi kod Celticsa mogao bi isto ici ispod 16, Durant vise od 28...
Osim - drugo ime za Želju !
Prva 2 para ću sigurno odigrati, a šta mislis može li Kapono preko 12,5amarosim je napisao/la:Eurocup
Nymburk-Valencia 2 1,60
Nymburk vrlo los u zadnjih 20tak dana iako su dobili Bilbaa u gostima proslo kolo,u tih zadnjih 20 daan imaju poraze kuci od Novgoroda -7 i ugostima od Kubana -21(VTB liga) te u domacoj ligi od Decina -2 u gostima...otpustili su taylora koji je bio vazna napacaka karika,takodjer i Abramsa te umjesto njega doveli Cartera kojeg je Cibona prije toga otpustila!!!!!sve se treutno svodi na Welscha i Rancika a ja msilim da oni sami ne mogu dobtii Valenciju.....
S druge starne Valencija u zadnjem kolo dozivjela poraz od Manrese u gostima,bili su bez Gelabalea,San Miguela i Keselja,ova zadnja dvojica se vracaju vcrs,sto je najvaznije poceo je da igra Faverani,odlican igrac pod kosem i tu je Valencija upravo najjača,on,Lischuk,Dubljevic,Doelleman i Pietrus su strasna kombinacija i vjeruejm da ce to danas znati iskoristiti jer je Nymburk vrlo slab pod košem......
Banvit 77,5 više
Dolazi im Buducnost,Banvit igra pravu napadacku kosarku,cesto su ove sezone znai ici i na 100+,vratio ima se odlicni suter Erdogan,ostatak ekipe cine K.Lucas,Mejia,Simmons,Davis,Bajramovic,Stimac dakle vrlo dobra skupina igraca........mislim da ce Buducnost nakom odlicnih rezultata konacno pasti i ocekujem Banvita barem na 80poena...
Euroliga
Kapono 10,5 više
Idu u goste ALBI i to bez Diamantidisa,znaci mora neko preuzeti odg i uzeti vise suteva nego obicno a ja msilim da u PAO-u nema boljega covjek od njega,strasan suter za tri u uz to dovoljno iskusan da iznudi neke faule na sutu,takodjer vidi se na mu trener vjeruje i ima potpunu slobodu u sutu(protiv Efesa kad nije bilo Diamant uzeo je 12 suteva,pa kuci sa Žalgirisom je uzeo 10)...inace u wwinu je granica na njega 12,5..........
gledam parove za vec. i kontam C.Boozer (Chicago) (17,5) over protiv toronta igra dobro u posljednje vrijeme 5 od 7 je omjer overa /undera u posljednji 7 utakmica iako ga nevolim igrati cesto me obara tj. vazda izaberem pogresnu noc kad cu ga odigrati al eto mislim da moze torontu dati 18 poena , L.Aldridge (Portland) (20,5) over sinoc je isao preko vecras protiv Cleveland te vjerujem da ce sve uciniti da prekinu noz od 3 poraza , u prvom njihovom medjusobnom mecu im je ubacio 21 poen a inace tu mu je negdje prosjek protiv danasnjih protivnika "Aldridge has 20 or more points in each of his last four matchups against Cleveland and Matthews is averaging 20.0 over his last four."... D.Lee over 20 , GS igra protiv miamia koji igra nesto losije u gostima a u prvom njehovom dvoboju GS je pobjedio a Lee ubacio 23 poena , vjerujem da moze i veceras posljednje dvije utakmice je uveza dva overa vjerujem da moze i veceras , Harden klasika sinoc je isao under al eto LAC je ove sezone poznat po dobroj odbrani al opet mu je malo falilo , veceras protiv dalasa u utakmici gdje ocekujem dosta poena u prvom mecu im je utrpao 39 poena al opet snjim nikad ne znas
... jos cu razmisliti dali staviti R.Westbrook over , D.Gallinari (Denver) (18,5) over jer i u toj utakmice nekako ocekujem dosta poena a obojca uzimaju dosta suteva ...

Chelsea - Southampton 1
Anderlecht - Gent 1
Man.Utd - West Ham 1
Rusija - Makedonija 1
Njemacka - Crna Gora 1
K.Durant (28,5) više
Kavcic- Duckworth 1
Arsenal - Swansea / gol
misljenja ?????......pozzzz
Anderlecht - Gent 1
Man.Utd - West Ham 1
Rusija - Makedonija 1
Njemacka - Crna Gora 1
K.Durant (28,5) više
Kavcic- Duckworth 1
Arsenal - Swansea / gol
-
- Kontakt:
Tiket 1
14:05 / Al Nasr SC-Al Shaab (1) @ 1.35
16:00 / Unics Kazan-Ratiopharm Ulm (1) @ 1.15
16:30 / Lok.Kuban-Zastal Ziel.Góra (1) @ 1.10
17:00 / Al Wasl-Al Jazira (2) @ 1.70
18:00 / Banvit BC-Budućnost Podg. (1) @ 1.30
Total Koef: 3,7741
Tiket 2
18:30 / HK Riga-Junost Minsk (1) @ 1.30
20:30 / Arsenal-Swansea (1) @ 1.60
Total Koef: 2,2880
Tiket 3
20:45 / Chelsea-Southampton (1) @ 1.25
21:05 / Manchester Utd-West Ham (1) @ 1.30
21:30 / FC Barcelona-Málaga CF (1) @ 1.20
Total Koef: 2,2425
AJDE MALO DA ISKOMENTARISEMO OVE SITNE KVOTE! NADJITE ULJEZA!

14:05 / Al Nasr SC-Al Shaab (1) @ 1.35
17:00 / Al Wasl-Al Jazira (2) @ 1.70
18:00 / Banvit BC-Budućnost Podg. (1) @ 1.30
Total Koef: 3,7741
Tiket 2
18:30 / HK Riga-Junost Minsk (1) @ 1.30
20:30 / Arsenal-Swansea (1) @ 1.60
Total Koef: 2,2880
Tiket 3
20:45 / Chelsea-Southampton (1) @ 1.25
21:05 / Manchester Utd-West Ham (1) @ 1.30
21:30 / FC Barcelona-Málaga CF (1) @ 1.20
Total Koef: 2,2425
AJDE MALO DA ISKOMENTARISEMO OVE SITNE KVOTE! NADJITE ULJEZA!

Samo nezz za Kavčića, ovo ostalo bi trebalo proći bez problemamaharadj je napisao/la:Chelsea - Southampton 1
Anderlecht - Gent 1
Man.Utd - West Ham 1
Rusija - Makedonija 1
Njemacka - Crna Gora 1
K.Durant (28,5) više
Kavcic- Duckworth 1
Arsenal - Swansea / gol

-
- Kontakt:
Njemačka Crna Gora h2(4.5)
Crvena Zvezda Galatasaray z1
Danska 30+
Argentina -21
Nymburk Valencia 2
Tunis Brazil h1(2.5)
Single Njemacka Crna Gora 2
F.Mayer R.Berankis 2
Crvena Zvezda Galatasaray z1
Danska 30+
Argentina -21
Nymburk Valencia 2
Tunis Brazil h1(2.5)
Single Njemacka Crna Gora 2
F.Mayer R.Berankis 2
Coventry - Tranmere - x2 1,63
Apollon Smyrnis - Panthrakikos - 2 2,55
Zaragoza - Sevilla - 2 2,60
Bursa - Fenerbahce - 2 2,55
Rennes - Montpellier - x2 1,55
ulog 1km dobitak 42,70
Apollon Smyrnis - Panthrakikos - 2 2,55
Zaragoza - Sevilla - 2 2,60
Bursa - Fenerbahce - 2 2,55
Rennes - Montpellier - x2 1,55
ulog 1km dobitak 42,70
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Evo jedan na osjecaj
Fiorentina - Roma GG 3+ (oba daju gol i 3 ili vise golova ) @ 1.64
Fiorentina - Roma GG 3+ (oba daju gol i 3 ili vise golova ) @ 1.64
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Re:
pa nezahvalno je to reci kad vidim kolika mu je granica u premieru ili hr-lutriji...nadam se da ce zabiti preko 10 a sad ........francuz je napisao/la:Prva 2 para ću sigurno odigrati, a šta mislis može li Kapono preko 12,5amarosim je napisao/la:Eurocup
Nymburk-Valencia 2 1,60
Nymburk vrlo los u zadnjih 20tak dana iako su dobili Bilbaa u gostima proslo kolo,u tih zadnjih 20 daan imaju poraze kuci od Novgoroda -7 i ugostima od Kubana -21(VTB liga) te u domacoj ligi od Decina -2 u gostima...otpustili su taylora koji je bio vazna napacaka karika,takodjer i Abramsa te umjesto njega doveli Cartera kojeg je Cibona prije toga otpustila!!!!!sve se treutno svodi na Welscha i Rancika a ja msilim da oni sami ne mogu dobtii Valenciju.....
S druge starne Valencija u zadnjem kolo dozivjela poraz od Manrese u gostima,bili su bez Gelabalea,San Miguela i Keselja,ova zadnja dvojica se vracaju vcrs,sto je najvaznije poceo je da igra Faverani,odlican igrac pod kosem i tu je Valencija upravo najjača,on,Lischuk,Dubljevic,Doelleman i Pietrus su strasna kombinacija i vjeruejm da ce to danas znati iskoristiti jer je Nymburk vrlo slab pod košem......
Banvit 77,5 više
Dolazi im Buducnost,Banvit igra pravu napadacku kosarku,cesto su ove sezone znai ici i na 100+,vratio ima se odlicni suter Erdogan,ostatak ekipe cine K.Lucas,Mejia,Simmons,Davis,Bajramovic,Stimac dakle vrlo dobra skupina igraca........mislim da ce Buducnost nakom odlicnih rezultata konacno pasti i ocekujem Banvita barem na 80poena...
Euroliga
Kapono 10,5 više
Idu u goste ALBI i to bez Diamantidisa,znaci mora neko preuzeti odg i uzeti vise suteva nego obicno a ja msilim da u PAO-u nema boljega covjek od njega,strasan suter za tri u uz to dovoljno iskusan da iznudi neke faule na sutu,takodjer vidi se na mu trener vjeruje i ima potpunu slobodu u sutu(protiv Efesa kad nije bilo Diamant uzeo je 12 suteva,pa kuci sa Žalgirisom je uzeo 10)...inace u wwinu je granica na njega 12,5..........
Toronto – Chicago 2 1,65
Toronto u problemima sa povredama
2013-01-12 F Linas Kleiza Knee out indefinitely
2012-12-27 F Andrea Bargnani Elbow out indefinitely
2012-12-27 C Jonas Valanciunas Finger out indefinitely
Ovi sigurno nece nastupiti a pod upitnikom su jos tri igraca
2013-01-16 F Alan Anderson Mouth injured last game, “?” Wednesday vs. Chicago
2013-01-16 G Jose Calderon Hip injured last game, probable Wednesday vs. Chicago
2013-01-15 G Kyle Lowry Ankle left last game, “?” Wednesday vs. Chicago
Chicago moze se reci u full sastavu, igraju vec mjesecima bez D.Rose-a, realno gledajuci i da toronto nema problema chicago ima bolju ekipu tak da nebi trebao biti problem veceras. Uz to dodamo da je toronto sinoc igrao protiv brooklyna utakmicu a chicago odmarao. Sigurno tu ima umora kod nekih igraca, neki povrijedjeni tako da su u velikom minusu vcrs.
Toronto u problemima sa povredama
2013-01-12 F Linas Kleiza Knee out indefinitely
2012-12-27 F Andrea Bargnani Elbow out indefinitely
2012-12-27 C Jonas Valanciunas Finger out indefinitely
Ovi sigurno nece nastupiti a pod upitnikom su jos tri igraca
2013-01-16 F Alan Anderson Mouth injured last game, “?” Wednesday vs. Chicago
2013-01-16 G Jose Calderon Hip injured last game, probable Wednesday vs. Chicago
2013-01-15 G Kyle Lowry Ankle left last game, “?” Wednesday vs. Chicago
Chicago moze se reci u full sastavu, igraju vec mjesecima bez D.Rose-a, realno gledajuci i da toronto nema problema chicago ima bolju ekipu tak da nebi trebao biti problem veceras. Uz to dodamo da je toronto sinoc igrao protiv brooklyna utakmicu a chicago odmarao. Sigurno tu ima umora kod nekih igraca, neki povrijedjeni tako da su u velikom minusu vcrs.
- zlatniljiljan
- Kontakt:
Tony Parker preko 20.5 kv 1.85
Ove sezone Parker u 2 meca protiv Memphisa ima prosjek od 30 poena
Ove sezone Parker u 2 meca protiv Memphisa ima prosjek od 30 poena
- crvenocrni
- Kontakt:
Brotnjo - Hajduk 2/1 201 kvota moram probat sa jednim eurom a probat cu i 1/2 (21) cisto da mi ne bude krivo pa nek bude sta bude 

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ajd kad svi racunaju prolaznost parova da pocnem i ja.
Barcelona-Malaga pm3 1,78 (oba daju gol i 3+)
United-West Ham pm3 1,88 (oba daju gol i 3+)
Barcelona-Malaga pm3 1,78 (oba daju gol i 3+)
United-West Ham pm3 1,88 (oba daju gol i 3+)
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- zlatniljiljan
- Kontakt:
Hokej Ceska liga
Litomerice-Beroun preko 5.5 golova kv 1.7

Litomerice-Beroun preko 5.5 golova kv 1.7

-
- Kontakt:
Tenis veceras :
-F.Mayer - R.Berankis - 1 @ 1,75 - Nema puno price , Mayer je kvalitetniji igrac ,kvota je velika samo zato sto je slabo odtpoceo 2013. Mislim da je ovo zicer veceri
-M.Grannolers - J.Chardy - 1 @ 1,65 - Dva igraca sa slicnim stilom igre , po meni je Marcel u prednosti i u boljoj formi od Chardija
-Raonic - Rosol - Prvi set vise od 9.5 gemova - 1.7 - Projektili lete na obje strane , Rosol nece napraviti break sigurno ,Jedino Milos moze oboriti .. Sretno
-F.Mayer - R.Berankis - 1 @ 1,75 - Nema puno price , Mayer je kvalitetniji igrac ,kvota je velika samo zato sto je slabo odtpoceo 2013. Mislim da je ovo zicer veceri
-M.Grannolers - J.Chardy - 1 @ 1,65 - Dva igraca sa slicnim stilom igre , po meni je Marcel u prednosti i u boljoj formi od Chardija
-Raonic - Rosol - Prvi set vise od 9.5 gemova - 1.7 - Projektili lete na obje strane , Rosol nece napraviti break sigurno ,Jedino Milos moze oboriti .. Sretno
Amat Victoria Curam !
jedan nogometni tiket, nisam sada neki ekspert u tome ali da imam nesto pratiti do nba lige
rennes 1
chelsea-southampton 2-3 gola
genk-waregem oba gol
anderlecht-gent 1 i 3+
sretno drugovi, do citanja i nba parova veceras

rennes 1
chelsea-southampton 2-3 gola
genk-waregem oba gol
anderlecht-gent 1 i 3+
sretno drugovi, do citanja i nba parova veceras

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.