Hajmo ljudi dragi mi kome HUKAT da dobije na lotu nekom se mora posrecit gdje god smo govorili daje da se ovaj povrijedi redovno se povredjujuJTS je napisao/la:Perroti se povrijedio (4-6 sedmica pauze) .. eto šanse za Stevu
Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Miroslav Stevanović
NON MOLLARE MAI
- Rockefeller
- Kontakt:
& " & & &.Panda je napisao/la:miroslav je već sad među 5 najboljih krila na svijetu, a za 15 godina ćemo ga spominjati kao najboljeg svih vremena zajedno sa figom.
sta je ovo u nasoj repki sve najbolji svjetski igraci,sto li ne odemo na neko prvenstvo? jel nam ne daju ?ne kontam ili smo previse dobri za ta levatska takmicenjaambrozija je napisao/la:& " & & &.Panda je napisao/la:miroslav je već sad među 5 najboljih krila na svijetu, a za 15 godina ćemo ga spominjati kao najboljeg svih vremena zajedno sa figom.
- Goalgetter
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.marca.com/2013/01/15/futbol/ ... 59307.htmlzizu1991 je napisao/la:Otkud Emery odmah da se dotakne Stevanovića
- Goalgetter
- Kontakt:
Aha, ja sam mislio, da si i ti ovo citao na Sport Centar, pa sumnjas u ovozizu1991 je napisao/la:Gledaj, nije da ti ne vjerujem, nego se iščuđavam tome.
Nego mi je samo čudno bilo, pozitivno sam se iznenadio čitajući njegov intervju.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Stevanović i Rakitić će odsad u Sevilli bit ko Silva i Aguero/Tevez u Cityju , samo istim dodaji lopte ..harishp je napisao/la:Ni sekunde se ne bojim za Stevketa.Momak je profesioanalac od glave do pete.Ima Spahica uza se,a bogami i Rakitu onaj pas za onu sansu je preofiran od strane Rakitica(preskoci trojicu slobodnih igraca da bi poslao Stevanovicu na skroz drugoj straniali to je tek pocetak.
-
samoradnik
- Kontakt:
ja nisam ni rekao da spada. Nego sam pitao jeli ko upoznat,ali evidentno nemam takvih znalaca na forumu,a Stevanović nažalost nije registrovan na isti. Drugo, nisi upoznat sa tim putovanjima.milomlat je napisao/la:To su bile sitne igrice u kojima su direktori klubova u dzep stavljali po par hiljada eura, a za igrace ih je ionako bolila neka stvar. Uostalom, pogledaj Insajder na B92 koji , izmedju ostalog, obradjuje i tu temu. Stevanovic definitivno ne spada u tu ekipu, posto je momak jako takentiran, i mislim da je cak i Sevillla za njeka tanak tim. Buducnost ce pokazati, ali sam uvjeren da djecak posjeduje sposobnosti na nivou Pjanica, a samim tim i mjesto u nekom od najvecih poznatih klubova u danasnjem univerzumu.samoradnik je napisao/la:Ako je neko upoznat volio bi da mi odgovori (mada sumnjam da im ljudi koji to znaju na ovom forumu) da li je Stevanović poput još nekolicine momaka iz Bijeljine,Zvornika,Modriče,Šamca išao u Madrid i odrađivao nekoliko treninga na stadionu Atletika?!! To je bila praksa sa tim mladim momcima,gdje su dio novca,veći,davali oni,a jedan dio onaj neki Pantić,Paunović kako li već koji ih je vodio na 7 dana (provjerena info)... Bilo bi zanimljivo ako je Stevanović bio u tim putovanjima,jer je to bilo prije 5-6 godina,a evo danas i igra u Primeri....
Klubovi nisu dobijali dinara,neću reći da nisu na ta putovanja slani manje talentovani i bogatiji omladinci,ali klubovi nisu imali nikakve praktično veze,jer su se putovanja obavljala ili prije početka ili po završetku sezone.
Dakle pričamo o omladincima,koji nisu postali profesionalci, a prvenstveni cilj puta je bio druženje i gledanje kako se ti treninzi rade u velikim klubovima.
H. Maduro
Fernando Navarro
E. Spahić
F. Fazio
Coke
José Antonio Reyes
Jesús Navas
I. Rakitić
G. Medel
Negredo
Klupa :
Botía
Cicinho
Diego López
Javi Hervás
M. Stevanović
Manu
P. Diawara
Trenutno korisnika/ca: 231983, AmorVincitOmnia, atomac123, Austinpowers, Beli98, boki86, bordobijeli, Bosnjo22, dariolovrinovic00, dark44, dedo26, eaglebvb09, Edincapitano, ELDIABLO20, Frankie, GG3, Goalgetter, Halix131, HariTz, Iceplayer, Kaunas, Kljukusar, KockarVicin007, kovacic, LenyYoro15, lisander, Majstorinho, Marokanci58, Matterhorn22, Mostarska, Mumk63, Napapijri, NebeskaSila96, NKZ199207, perun, prisonbreak, random11, RaZuti, RoadRunner85, rukometubih23, Scholl, Shevko, Slobodanpad1945, soccerfan, Soli, Tihi, tuzlanskinacin, VensanKasel, Zeka, Zgemboo89, ZmajOdBosne33 i 380 gostiju.