Utakmice klubova iz BiH na TV-u

ZRINJSKI-MOSTAR

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 02 nov 2009, 15:50

J.e.b.l.a vas sve brojnost gledalaca na stadionu.Po mom mišljenju ovaj projekat je da se digne kvaliteta Premijer lige,a ne da svi brojimo gledatelje na stadionima.Da se iskorijeni namiještanje itd. , e tek onda bi se vremenom vratila i povečala publika na svim stadionima.

PS:Tko misli pogledati određenu utakmicu taj će biti i na stadionu,jer valjda svi znate da se nemože usporediti doživljaj atmosfere na stadionu i gledanje preko TV-a iste.
Zadnja izmjena: ZRINJSKI-MOSTAR, dana/u 02 nov 2009, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 02 nov 2009, 15:51

U onoj "specijalnoj emisiji" je Karamehmedovic rekao da imaju samo jednu ekipu koja to snima, nema BHT toliko ljudi i opreme za 2 prenosa u istom danu.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 02 nov 2009, 15:55

Ma dobro tek se krenulo prenosit polako bice bolje i na HTV su napocetku u minusu bili al sad im strasno ide.
Samo jedan klub Velež Mostar

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 02 nov 2009, 16:01

Sarajevo_željo će sigurno netko prenositi,ako ne BHT onda sigurno neke manje televizije poput mreže+ , OBNa i sl.
Poštujući tradiciju sarajevskog derbija mislim da ipak itakmica u BL treba imati prednost u ovom trenutku. Igraju dvije od tri trenutno najbolje ekipe tako da....

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 02 nov 2009, 16:08

jose je napisao/la:U onoj "specijalnoj emisiji" je Karamehmedovic rekao da imaju samo jednu ekipu koja to snima, nema BHT toliko ljudi i opreme za 2 prenosa u istom danu.
A što nebi mogli da sarađuju sa RTRS , da im posude opremu za tu utakmicu. !? To bi bilo najbolje rješenje.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 02 nov 2009, 16:30

Hahaha. Otkaćena obitelj u 20;10 umjesto Sarajevo - Željo. hahahahahahahaha :mrgreen: :mrgreen:

Prenos na TV-u povećava posjećenost na stadionima na duži vremenski period za 100% (lupam cifre)
Kratkoročno ga smanjuje za 10% (ljudi koji ostanu kući umjesto da odu na stadion)

Jednostavna je formula. Prenosi se Barca-Real , a ne Stolac - Blagaj. Koja liga ima više posječenosti.

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 02 nov 2009, 16:33

Svaka cast Borcu i Velezu na dosad prikazanom,ali mislim da vjeciti derbi mora biti ispred svega.
AMAR OSIM!

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 02 nov 2009, 16:35

Haj bola koga zanima vas derbi, put pod noge i na stadion, ta vidis da ostatak zemlje zeli da gleda pravi derbi ove sezone borac-velez
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

Urban

Post Postao/la Urban » 02 nov 2009, 16:38

kalimero je napisao/la:Svaka cast Borcu i Velezu na dosad prikazanom,ali mislim da vjeciti derbi mora biti ispred svega.

U potpunosti se slazem
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 02 nov 2009, 16:45

Ada je napisao/la:Haj bola koga zanima vas derbi, put pod noge i na stadion, ta vidis da ostatak zemlje zeli da gleda pravi derbi ove sezone borac-velez
Upravu si ti, al vidi ovo , npr. da je sad u istoj situaciji ko vi FKSA i da isto tako igra u BL,ja se opet nebi bunio kad bi prenosili Zrinj. - Vel. (naravno da je tekma na isti dan) jer ipak je to gradski derbi. Isto ko Zvezda - Partizan prenose ih uvijek , iako je čini mi se Zvezda prošle sezone bila u ne tako povoljnoj situaciji.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 02 nov 2009, 17:05

Ada je napisao/la:Haj bola koga zanima vas derbi, put pod noge i na stadion, ta vidis da ostatak zemlje zeli da gleda pravi derbi ove sezone borac-velez
Normalno da hoću.ali nisu svi te sreće.šta će oni navijači Želje i Sarajeva koji žive u Krajini,Banja Luci,Tuzli...Kojima je baš daleko da dođu.Ja ne omalažavam Velež i Borac.ali ipak jedan je Vječiti derbi.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 nov 2009, 17:10

Vrlo glupo je pricati o tome da Borac i Velez treba da se prenose zbog boljoj poziciji na tabeli od Zelje i Sarajeva....Derbi je derbi makar bili na zadnja 2 mjesta u ligi,uvijek se znalo da je to najveci derbi nase nam drzave...

Uzmite primjer igraju Mancester-Liverpool(lupam) ,Mancester peti-Liverpool ,6-sti nebitno..a u istom trenutku npr igraju Chelsea koji je prvi i Man City koji je lupam 2 na tabeli....

Koji je veci derbi :?: i sta treba da se prenosi :?: mislim vrlo logican i razuman je odgovor na pitanje ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 02 nov 2009, 17:22

E pa sad bi svak po svome, jednima se gleda velez, jednima borac, jednima sarajevo...svekome se gledala utakmica zrinjski-velez, pa jesmo li je gledali!Sta sad nabrajate koda citava banjaluka navija za zelju, tuzla, zenica..sve ispada to su zeljini navijaci!
prenosit ce se borac-velez iz razloga sto zeljo neda prenos, nas, siguran je poraz, a vako bi se moglo nesto i izvuc :lol:
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 02 nov 2009, 20:10

Ada je napisao/la:E pa sad bi svak po svome, jednima se gleda velez, jednima borac, jednima sarajevo...svekome se gledala utakmica zrinjski-velez, pa jesmo li je gledali!Sta sad nabrajate koda citava banjaluka navija za zelju, tuzla, zenica..sve ispada to su zeljini navijaci!
prenosit ce se borac-velez iz razloga sto zeljo neda prenos, nas, siguran je poraz, a vako bi se moglo nesto i izvuc :lol:

ooo jazz ba Žujo nisam te prepoznao!!odkud ti znaš dal Željo da prenos ili ne??ne lupaj molim te.a ja nisam rekao da cijela Tuzla,Zenica,Banja Luka navija za Želju.ali ima ljudi koji navijaju.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 02 nov 2009, 20:15

Ada je napisao/la:E pa sad bi svak po svome, jednima se gleda velez, jednima borac, jednima sarajevo...svekome se gledala utakmica zrinjski-velez, pa jesmo li je gledali!Sta sad nabrajate koda citava banjaluka navija za zelju, tuzla, zenica..sve ispada to su zeljini navijaci!
Ja bih volio da smo je gledali , ali viša sila je prevladala. Isto košto će viša sila prevladati za vječiti derbi. Al opet, nada zadnja umire. ;)

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 03 nov 2009, 12:05

ma ja bih volio da prenose zeljo-sarajevo... doslo bi vise raje na "gradski stadion" da podrzi borac... a u slucaju da bude prenos borca,bojim se da ce doci veoma mali broj navijaca... nece raja na kisu,snijeg i hladno vrjeme... ;)
ja sam na stadion kao i uvijek,a oni nek prenose sta hoce :!:
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 03 nov 2009, 12:08

nime_tm87 je napisao/la:
Ada je napisao/la:Koga prenosi BHT1, il zeljo-sarajevo, il borac-velez...posto sam cuo da ce prenositi obje, daj Boze :roll:
Željo -Sarajevo, najvjerojatnije :)
malo im je glup termin 20i15, ne znam kako je u sarajevu,al u BL je danas poceo snijeg,bruka je hladno sad oko 13h a oko 20h je kocenje...zestoko smrzavanje!!!
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 03 nov 2009, 14:56

Bez uvrede navijacima Zelje i Sarajeva al po meni je bolje da se Borac-Velez prenosi..stalno je predosadna tekma kad vi igrate,,ne budu 2 sanse u cjeloj tekmi..cisto sumnjam da ce ovaj put nesto drugacije bit :roll:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 03 nov 2009, 17:03

Zeljo-Sarajevo...definitivno,najveci derbi...zanimljivo na terenu...zanimljivo na tribinama
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 03 nov 2009, 17:08

TMovac je napisao/la:

ooo jazz ba Žujo nisam te prepoznao!!odkud ti znaš dal Željo da prenos ili ne??ne lupaj molim te.a ja nisam rekao da cijela Tuzla,Zenica,Banja Luka navija za Želju.ali ima ljudi koji navijaju.
Ej ba ti, pa onda mogu slobodno reci, zali se svedska, norveska, sad, njamacka...tamo ti ima puno navijaca veleza, svi zele prenos ba ti. ba, ha ja, ba

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.