Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Zvezda-Galata 1 1,65 s.t. wwin
Galata u BG dolazi bez Hawkinsa(prvi strijelac) i Akyola(startni bek-suter)...dovoljno da se odigra 1 na ionako sjajnu Zvezdu,Pionir ce biti krcat..........
Galata u BG dolazi bez Hawkinsa(prvi strijelac) i Akyola(startni bek-suter)...dovoljno da se odigra 1 na ionako sjajnu Zvezdu,Pionir ce biti krcat..........
Malo traženja duhova u tenisu:
Seppi - Istomin 2 2.20
Beck - Morita 2 2.20
Kvitova - Robson 2 2.20
Seppi - Istomin 2 2.20
Beck - Morita 2 2.20
Kvitova - Robson 2 2.20
-
- Kontakt:
Pošto pratiš košarku više nego obično, reci mi jesu li se kod Galate oporavili oni silni povrijeđeni igrači, čini mi se da ih je u jednom trenutku bilo 4-5?amarosim je napisao/la:Zvezda-Galata 1 1,65 s.t. wwin
ostende - Cercle Brugge(p/k) X/X 4,70
Rennes - Montpellier(p/k) X/1 4,80
Fiorentina - Roma(p/k) X/2 7,00
Rennes - Montpellier(p/k) X/1 4,80
Fiorentina - Roma(p/k) X/2 7,00
1946
uplacuju se velike svote na zvijezdu danas, samo da znate, tako barem vidim prema nekim stranicama na internetu, nadam se da nece ostati samo na uplatama bez isplata 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
daj mi lenbias jedan nba par sta bi ti igrao...
meni fali jedan nezz sta da odigram

Ko vas to lozi da u Galati ne igraju ti ?? Svi igraju !
- zlatniljiljan
- Kontakt:
u lutriji ti ne traze min 3 na igracesoxx je napisao/la:daj mi lenbias jedan nba par sta bi ti igrao...
Hawkins i Akyol su se otrovali hranom.Pitanje je da li ce igrati.Dona je napisao/la:Ko vas to lozi da u Galati ne igraju ti ?? Svi igraju !
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Kao i jučer, od mene jedan par koji bi trebao bez problema proći s obzirom na trenutno stanje ekipa.
Lahti - JJK Jyvaskyla 1 2,00
Jyvaskyla je ekipa koja ima 6 poraza zaredom u gostima, a i ostali su bez najboljeg igrača Mađara Tamasa Gruborovicsa, a igraju protiv uigrane ekipe Lahtija koja nije imala promjene u ekipi, ekipa koja ide na mjesta koja vode u Evropu i mislim da im je ovo odlicna prilika da dobro zapocnu drugu polusezonu.Sretno
Lahti - JJK Jyvaskyla 1 2,00
Jyvaskyla je ekipa koja ima 6 poraza zaredom u gostima, a i ostali su bez najboljeg igrača Mađara Tamasa Gruborovicsa, a igraju protiv uigrane ekipe Lahtija koja nije imala promjene u ekipi, ekipa koja ide na mjesta koja vode u Evropu i mislim da im je ovo odlicna prilika da dobro zapocnu drugu polusezonu.Sretno

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
-
- Kontakt:
Svaka cast ,ispraceno sinoc!vedofeelgood je napisao/la:NBA rate : 4/6B.Lopez(Brooklyn) -17.5+ OVER @1.85
Lopez je fantastican bio protiv Toronta u prvoj utakmici, nisu mu mogli ništa, njegova pozicija najslabije branjena u Torontu, lično sam gledao šta im radi lik, nije humano, ako padnete na ovom (a necete) ja cu vam isplatiti ulozeni novac !
R.Anderson (New Orleans) -14.5+ UNDER @1.85
U lošoj je formi totalno ovaj lik, ne vidim nacina da on da veceras 15 poena pa protiv Houstona je nedavno ostao na 0, a igrao je 27 minuta, i imao sut 0/7, ovaj ako ode over, ja se naguzim et
-
- Kontakt:
Poslusao te i odustao od InteraAgresivnoDjubre je napisao/la:Nadam se da si me poslusao.AgresivnoDjubre je napisao/la:Bjezi od talijana sto dalje.To je kup a kod njih se u ligi ne zna kako ce biti kamoli u kupu.Bologna je neugodan protivnik,cisto da se zna.Ti kako hoces.GazdaDjoka je napisao/la:Vasi danasnji predlozi za kvotu oko 3 ,ukupno? ....Koliko je Inter siguran?

Devil, to vas opasno loze da nece igrati.Zvao sam covjeka u Turskoj koji kaze da svi igraju.Nemojte igrati Zvezdu 1.
Ipak ste u pravu.Otrovana su dvojica,jedan operisao nos,sorry.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Cuj zvao covjeka u Turskoj ahahhaha
Ma Zvezda 1 ko kuca.Prvo usli su u formu drama,a karte rasprodane za 3 sata.Znaci biti ce havarija.

Ma Zvezda 1 ko kuca.Prvo usli su u formu drama,a karte rasprodane za 3 sata.Znaci biti ce havarija.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Šta ima u TurskojDona je napisao/la:Ipak ste u pravu.Otrovana su dvojica,jedan operisao nos,sorry.

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
- Kontakt:
Ajmo misljenja za danas sigure ,za veci ulog -- kvota od 1,5 do 2 ,ukupna! ... Sta raditi sa Celzijem i Barsom ,mislim da Barsa ponovo prasi Malagu ! Za Celzi ... hmm ... nisam siguran. I da li bolje UNIKS ili Lok.Kuban igrati ,mada su oba mislim poprilicno sigurna. 

- EmirSioux89
- Kontakt:
nema lutrije ovdje gdje ja zivim
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Drago mi je .GazdaDjoka je napisao/la: Poslusao te i odustao od Intera![]()
Svaka cast!

Rogle-Brynäs (-4,5+) z2 1,85
Mislim da bi ovo trebalo proci.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.