jbg, tad se njoj činio dobar k'o i meni sad

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ako mi vjerujes sad sam gledao i One X i mozda i njega ukljucim u borbu za uzimanje.Devil je napisao/la: HTC po meni.
Ja imam One X i prezadovoljan sam,a u sustini dosta su slicni koliko sam mogao da primetim.
Ja sam za sada prezadovoljan,sve moze.AgresivnoDjubre je napisao/la:Ako mi vjerujes sad sam gledao i One X i mozda i njega ukljucim u borbu za uzimanje.Devil je napisao/la: HTC po meni.
Ja imam One X i prezadovoljan sam,a u sustini dosta su slicni koliko sam mogao da primetim.![]()
![]()
Treba mi bolji telefon,onaj mi vise dosadio pa imam ga 3 godine.![]()
Kako sluzi One X ?
može i jeftinije.likma23 je napisao/la:Njbolji su iOS sistemi, iPhone 3gs se moze uzeti za 350 KM odprilike
Eh to je bitno.Devil je napisao/la: Ja sam za sada prezadovoljan,sve moze.![]()
A jos nisam sve ni pokusao na njemu.![]()
Najbitnije je da se mogu utakmice na telefonu gledati kada mi nije lap pri ruci.![]()
Dug 13 cm sirok 7 pa ti vidi je li pun.Tezak 130 grama.AgresivnoDjubre je napisao/la:Eh to je bitno.Devil je napisao/la: Ja sam za sada prezadovoljan,sve moze.![]()
A jos nisam sve ni pokusao na njemu.![]()
Najbitnije je da se mogu utakmice na telefonu gledati kada mi nije lap pri ruci.![]()
Znaci ima dosta opcija,a jel velik puno ?![]()
Eh to je bitno,to i da mogu uci na rezultate.
E jbg da ne gledam sad.Ocel neko pomislit nesto drugo da mjerim...Devil je napisao/la: Dug 13 cm sirok 7 pa ti vidi je li pun.Tezak 130 grama.![]()
Moze. Ja sad imam iPad 3 i prezadovoljan samSveti je napisao/la:može i jeftinije.likma23 je napisao/la:Njbolji su iOS sistemi, iPhone 3gs se moze uzeti za 350 KM odprilike
anonimni je napisao/la:vjeruj da me nisi razočar'o ni sekunde
Svi smo jeb...budale govorio je moj prijatelj saleanonimni je napisao/la: @ GunnerS
svi smo mi budale !
to, toGunnerS je napisao/la:Svi smo jeb...budale govorio je moj prijatelj saleanonimni je napisao/la: @ GunnerS
svi smo mi budale !
jesu i tebi ko meni te jedine?AgresivnoDjubre je napisao/la:Ljudi kako one igrice na fb zabraniti,stvarno vise ne mogu izdrzat.Ubise me one notifikacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.