SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Zar ne ide 6 ekipa u PO? 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- majestic24
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Zar ne ide 6 ekipa u PO?
logicki trebalo bi 8
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja mislio 6, pa poslije ide "mini liga". Ne'am pojma otkud mi to. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
pa ne igras A 1 BH ligu heheMonolog je napisao/la:Ja mislio 6, pa poslije ide "mini liga". Ne'am pojma otkud mi to.
Evo povrijedio se Lin, izgleda da je članak u pitanju. Hoćeš Thorntona?Monolog je napisao/la:Ja mislio 6, pa poslije ide "mini liga". Ne'am pojma otkud mi to.
Usput:
http://basketball.realgm.com/wiretap/22 ... es_Played_(9" onclick="window.open(this.href);return false;)_Than_Field_Goals_(6)Rubio Has More Games Played (9) Than Field Goals (6)
Ricky Rubio has played nearly 176 minutes over nine games since returning from an ACL injury.
Rubio has made just six field goals during those nine games. Rubio is 6-for-33 (18.2 percent shooting).
Rubio has 40 assists, averaging 8.2 per 36 minutes.
Via Dan McCarney/San Antonio Express-News
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Čekam tog Rubia da proradi k'o ozeb'o sunce. Gubim strpljenje polako. Nadam se da će uskoro dobiti veću minutažu.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Ja sam ti još dao prejaku ponudu za njega, čini mi se da je bio Felton i Chander za njega i još nekogajose je napisao/la:Čekam tog Rubia da proradi k'o ozeb'o sunce. Gubim strpljenje polako. Nadam se da će uskoro dobiti veću minutažu.
Ma kreten od trenera ga štedi, prosječno igra oko 18 min. Još sad nema Love-a, nema kome asistirati.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ma tek je prvi dan, a imao si i manje igrača. Ja sam prošlo kolo gubio od KB24 1:7 nakon prvog dana, a na kraju pobijedio 6:3.Tracy3McGrady je napisao/la:Potop ljubim ti Allaha![]()
![]()
Što se tiče našeg trejda, meni nije igrao sinoć Gay, a tebi Ibaka. Ovo oko njegovog eventualnog trejda moglo bi svašta promijeniti.
Thornton 20 poena, 3 trice, 2 stealsa uz 57% šuta iz igre 
dominira a neki ga nisu htjeliCarlo je napisao/la:Thornton 20 poena, 3 trice, 2 stealsa uz 57% šuta iz igre
Još mi neko reče da ga otpustim, rekoh nema šanse. Čekaću ga dok se oporavi i Boga mi opravdao je moja očekivanja. Samo mi treba jedan play i da zaokružim ekipu.dema je napisao/la:dominira a neki ga nisu htjeliCarlo je napisao/la:Thornton 20 poena, 3 trice, 2 stealsa uz 57% šuta iz igre
Ma to je samo bljesak, on tako odigra jednu utakmicu od 10. A B.Jennings je proglašen igračem sedmice na Istoku, tako da mu Thornton ne može ni prismrditi (za one koji ne znaju, carlo mi je nudio Thorntona i Fieldsa za Jenningsa).Carlo je napisao/la:Još mi neko reče da ga otpustim, rekoh nema šanse. Čekaću ga dok se oporavi i Boga mi opravdao je moja očekivanja. Samo mi treba jedan play i da zaokružim ekipu.dema je napisao/la:dominira a neki ga nisu htjeliCarlo je napisao/la:Thornton 20 poena, 3 trice, 2 stealsa uz 57% šuta iz igre
Zadnja izmjena: jose, dana/u 15 jan 2013, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
A dobro Fields je igrač koji je propao, ne znam ima li 5 poena po meču. A možda je ovo bljesak možda nije, vidjećemo, vjerovatno jeste.
thorton igrac oko kojeg se vodi velika polemika,izgleda da ga niko ne zeli
Pa i ti si ga nogirao. Istina, meni si za njega uvalio Bellinelija, koji je još veća kanta, ali eto...dema je napisao/la:thorton igrac oko kojeg se vodi velika polemika,izgleda da ga niko ne zeli
nisam ga nogirao vec ga tradea,a bellinelia uzeo djaba,ali salim se za njeg nije toliko losjose je napisao/la:Pa i ti si ga nogirao. Istina, meni si za njega uvalio Bellinelija, koji je još veća kanta, ali eto...dema je napisao/la:thorton igrac oko kojeg se vodi velika polemika,izgleda da ga niko ne zeli
a ovaj trade sto ti je ponudio je smijesan
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisi jedini koji je odbio Thorntona. Nisam ni ja želio Lina dati za njega. Jednostavno, dobio bih samo u izgubljenim loptama i ponekoj trici, a u ostalim kategorijama (prvenstveno ukradenim loptama i asistencijama) bih izgubio. A, prvi put kad sam htio staviti Lina na trasnfer listu - pobudalio je. Očekujem da to uradi i u ovih narednih nekoliko utakmica.
Btw, Davis se vratio prije očekivanog, tako da mi je i tu jedan +. 
Hoce li ko Chandlera

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.