Sramota je ovako pisati i vidio sam i ranije da si sklon tome da vrijeđaš ljude na razne načine i da ti se to toleriše. Samo ću toliko reči jer ne želim da se spuštam na tvoj nivo i da ulazim u bilo kakvu polemiku sa tobom pogotovo što je vrlo upitno čiji si navijač jer dugo si to krio ovdje, a i moguće je da si neki konvertit na Želju sa Hajduka, Partizana i sl. obzirom da imaš prilično godina.PL BiH -1 je napisao/la:Sturcnjaci popu Camca su prvi put i otjerali Amara. Onda im nije bilo dovoljno sto Amar nije uspio da izbaci Hearts. A sad Camcu nije dovoljno sto Amar osvaja duple krune.
Da je samo jedan od tih kako bih ih nazvao kazandzija potvrdjuje cinjenica da niko poslije Amara a bilo ih je dosta nije bio u stanju titulu da osvoji. I sad se pojave likovi ovakvi poput Camca i oni su pametni. Ono sto Amar radi je pickin dim njegova taktika zastrasivanja konkurenata dovodjenjem pojacanja bi sigurno uspjela.Jesi panj da ti ni Mrle nije ravan. Zato je Tottenham razmatrao mogucnost nedavno da Camcu ponudi poziciju trenera ili savjetnika. Ovakav papanluk da ga drugacije ne nazovem zivi i prisutan je samo u BiH.
90% nasih trenera i strucnjaka ma i 100% ih nebi uzelo titulu ni sa jednom od ekipa koje je Amar imao u zadnje 3 sezone. Jedino ako nije Camac u pitanju. Pa barko jedna sjecas li se ti da su u Zelji igrali Vladavic (u najboljoj formi) Stilic, Jahic, Dialiba i da ti jos ne nabrajam jer dzaba je zidu/camcu pricati. I gdje su titule? Sta bi onda?
Molim te zavuci se u misiju rupu i cekaj jos par godina da Amar kiksa negdje pa se opet javi. Ovo nije tvoje vrijeme. Tvoje vrijeme mozda nikad vise i nece doci. Lakse bi ti bilo da navijas za Sarajevo. Vjeruj mi imas sve predispozicije da budes dobar pitar.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- ficobahtic
- Kontakt:
previse toga sebi dajes za pravo i ovaj komentar ti zaista nije trebao! Nisi uopste shvatio poentu posta a uhvatio si se da odredjujes sta, ko, kad i gdje? Stilic, Jahic, Dialiba... nisu osvajali nista zato sto je sudjenje bilo kriminalno, ali ti to ne znas jer nisi skakao po livadama i gledao kako te svako kolo neki anonimusi od sudija podkradaju na ocigled svih! Jos si ti zelen da bi mogao voditi zrelu polemiku, skoro uvijek se vracas na neka vrijedjanja i primitivne izraze jer valjda ne mozes to da izbacis iz sebe, bez obzira koliko se trudio! Budi mi pozdravljen i nema potrebe za dizanjem tenzija jer svi mi ovdje zelimo isto, a to je da nam Zeljo bude najbolji jos dugo dugo godina...!PL BiH -1 je napisao/la:Sturcnjaci popu Camca su prvi put i otjerali Amara. Onda im nije bilo dovoljno sto Amar nije uspio da izbaci Hearts. A sad Camcu nije dovoljno sto Amar osvaja duple krune.
Da je samo jedan od tih kako bih ih nazvao kazandzija potvrdjuje cinjenica da niko poslije Amara a bilo ih je dosta nije bio u stanju titulu da osvoji. I sad se pojave likovi ovakvi poput Camca i oni su pametni. Ono sto Amar radi je pickin dim njegova taktika zastrasivanja konkurenata dovodjenjem pojacanja bi sigurno uspjela.Jesi panj da ti ni Mrle nije ravan. Zato je Tottenham razmatrao mogucnost nedavno da Camcu ponudi poziciju trenera ili savjetnika. Ovakav papanluk da ga drugacije ne nazovem zivi i prisutan je samo u BiH.
90% nasih trenera i strucnjaka ma i 100% ih nebi uzelo titulu ni sa jednom od ekipa koje je Amar imao u zadnje 3 sezone. Jedino ako nije Camac u pitanju. Pa barko jedna sjecas li se ti da su u Zelji igrali Vladavic (u najboljoj formi) Stilic, Jahic, Dialiba i da ti jos ne nabrajam jer dzaba je zidu/camcu pricati. I gdje su titule? Sta bi onda?
Molim te zavuci se u misiju rupu i cekaj jos par godina da Amar kiksa negdje pa se opet javi. Ovo nije tvoje vrijeme. Tvoje vrijeme mozda nikad vise i nece doci. Lakse bi ti bilo da navijas za Sarajevo. Vjeruj mi imas sve predispozicije da budes dobar pitar.
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
[/quote]pa hocel neko navest igrace koji su potekli u nasoj ligi(prvenstveno iz zelje i sarajeva) i otisli u jace evropske klubove i tamo ravnopravno igrali,ili mozda jos postali bitan faktor,a ne proveli godinu pa postali visak i s noge na nogu promjenili nekoliko klubova bez odigrane postene utakmice unazad 10tak godina? (izuzetak je Dzeko) ovdje se kuju teroje zavjera bez ikavkih cinjenica koji su to igraci koji vrijede koji su otisli davdje?[/quote]
Semir Stilic u Lech Poznan[/quote]
mislis li da je to malo za period od 10 godina ,da bi neko stekao misljenje da u nasoj ligi igraju kvalitetni igraci za koje treba platit velike pare,s obzirom da iz susjednih drzava po prelaznom roku odu 3-4 igraca?
mislis li da je to malo za period od 10 godina ,da bi neko stekao misljenje da u nasoj ligi igraju kvalitetni igraci za koje treba platit velike pare,s obzirom da iz susjednih drzava po prelaznom roku odu 3-4 igraca?
- Crni gavran
- Kontakt:
Lech Poznan? Mozes li mi nabrojati vece uspjehe tog kluba, osim sto su bili prvaci Poljske?Buu je napisao/la: Semir Stilic u Lech Poznan
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
pa hocel neko navest igrace koji su potekli u nasoj ligi(prvenstveno iz zelje i sarajeva) i otisli u jace evropske klubove i tamo ravnopravno igrali,ili mozda jos postali bitan faktor,a ne proveli godinu pa postali visak i s noge na nogu promjenili nekoliko klubova bez odigrane postene utakmice unazad 10tak godina? (izuzetak je Dzeko) ovdje se kuju teroje zavjera bez ikavkih cinjenica koji su to igraci koji vrijede koji su otisli davdje?[/quote]ciza je napisao/la:
mislis li da je to malo za period od 10 godina ,da bi neko stekao misljenje da u nasoj ligi igraju kvalitetni igraci za koje treba platit velike pare,s obzirom da iz susjednih drzava po prelaznom roku odu 3-4 igraca?[/quote]
Pa sta bi ti ? U citavoj drzavi jedan stadion(mada nije ni on Bog zna sta), u klubove niko ne ulaze, od 7. pozicije pa prema dole je sve u rangu 1.FBiH i 1. RS, reprezentaciji plafon baraz.
@gavrane kad je rijec o onom vasem golmanu Lech je evropski velikan, a kad je o Stilicu onda je to prosjecni klub. Ako te bas zanima pogledaj im utakmice u uefinim takmicenjima
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 16 jan 2013, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY
Semir Stilic u Lech Poznan[/quote]Buu je napisao/la:pa hocel neko navest igrace koji su potekli u nasoj ligi(prvenstveno iz zelje i sarajeva) i otisli u jace evropske klubove i tamo ravnopravno igrali,ili mozda jos postali bitan faktor,a ne proveli godinu pa postali visak i s noge na nogu promjenili nekoliko klubova bez odigrane postene utakmice unazad 10tak godina? (izuzetak je Dzeko) ovdje se kuju teroje zavjera bez ikavkih cinjenica koji su to igraci koji vrijede koji su otisli davdje?ciza je napisao/la:
mislis li da je to malo za period od 10 godina ,da bi neko stekao misljenje da u nasoj ligi igraju kvalitetni igraci za koje treba platit velike pare,s obzirom da iz susjednih drzava po prelaznom roku odu 3-4 igraca?[/quote]
Pa sta bi ti ? U citavoj drzavi jedan stadion(mada nije ni on Bog zna sta), u klubove niko ne ulaze, od 7. pozicije pa prema dole je sve u rangu 1.FBiH i 1. RS, reprezentaciji plafon baraz.[/quote]
ja ne bi nista al vidim da bi ti slicni tebi milione za nase igrace,pa kivni na igrace komsija koji se uspiju prodat
bježi ba ciza uništiš mi čitav dan svojim postovima, širi svoj pesimizam negdje drugo majke ti
DRUG NEBI TI PUNCA
- champions1921
Nisu to nikakve teorije zavjere vec je fudbal odavno vise biznis nego sport i ako nemas sposobne ljude sa vezama koji te guraju neces ni uspjeti.. Nasi nazalost nemaju sposobne ljude iza ledja vec vecinom nesposobne samoprozvane menadzere koji ih trpaju posto zasto.. To ti je isto kad ovdje trazis dobar i placen posao.. Ako nemas stelu male su ti sanse bez obzira na tvoju strucnost.. S ovim se iskljucujem iz rasprave na ovu temu.. Svako ima pravo na svoje misljenje..ciza je napisao/la:ja kolko sam shvatio zeba nije prodan nego pusten uz simbolicnu odstetu zbog nesuglasica u klubu i klub mu nije pravio problem da ide,to je potvrdio i zeba na novoj cini mi se
a ovaj gore @champions ocito nije dobar cim ima neke teroje zavjere,garant je vatikan umjesan u transfer vide ,a putin u transfer nastsica a hude nase zvijezde nema ko prodat pa nam turci daju sicu,a komsijama i susjedima milione![]()
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 16 jan 2013, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
pa vidi ovdje se pise o tome kako nasi igraci trebaju vise vrjedit u rangu s ovima iz regije,onda mi navede jednog igraca u 10 godina koji je odavde uspio da igra u nekom ozbiljnom klubu,dok na desetine igraca iz regije igra sirom evrope,i zasto ja trebam bit optimista prema igracima iz nase lige,u slijepo vjerovat da i oni vrijede ko i ovi sto iz regije odu za milione,kad praksa pokazuje drugacije? puno nasih igraca je otislo u inostranstvo pa se vracalo ovamo ko slobodni igraci ili mjenjali klubove po žnj ligama bez nekog uspjeha, garant zato sto su dobri.bagrcavi je napisao/la:bježi ba ciza uništiš mi čitav dan svojim postovima, širi svoj pesimizam negdje drugo majke ti
@champion da to tako ide davno bi bayern bio u cvjati primijer
Pa eto ne valjaju naši igrači, OK, samo nemoj više smarati ovdje sa svojim pesimizmom, dovoljno loše utiče na raspoloženje što ova kiša pada.ciza je napisao/la:pa vidi ovdje se pise o tome kako nasi igraci trebaju vise vrjedit u rangu s ovima iz regije,onda mi navede jednog igraca u 10 godina koji je odavde uspio da igra u nekom ozbiljnom klubu,dok na desetine igraca iz regije igra sirom evrope,i zasto ja trebam bit optimista prema igracima iz nase lige,u slijepo vjerovat da i oni vrijede ko i ovi sto iz regije odu za milione,kad praksa pokazuje drugacije? puno nasih igraca je otislo u inostranstvo pa se vracalo ovamo ko slobodni igraci ili mjenjali klubove po žnj ligama bez nekog uspjeha, garant zato sto su dobri.bagrcavi je napisao/la:bježi ba ciza uništiš mi čitav dan svojim postovima, širi svoj pesimizam negdje drugo majke ti
DRUG NEBI TI PUNCA
Napade ti covjeka koji je i ozbiljniji i stariji i veci i bolji navijac od tebe,a napade ga nizasta.Ja ne znam sta je s tobom u zadnje vrijeme,ali nesto nije kako treba ocigledno.Ja znam lika pod ovim nickom koji je pisao jako dobro,kvalitetno,davao tacne informacije,jako dobro ucestvovao u razgovoru.Ovo nije taj lik sasvim sigurno.Niti vise imas tacne informacije,niti je s tobom ugodno pisati,niti te je vise ugodno citati.Vrijedjas na ruzan nacin.Onog lika pod ovim nickom jako postujem i cijenim i jedan mi je od najdrazih.Vrati mu nick,neka covjek pise kako treba.Ti si neki novi aldinn pa prodajes Husejinovica pitarima tamo gdje on ne ode,pa udaras po svakom zivom tamo,pa dajes neke brojeve telefona privatno od Selimovica da ga kao pitari zovu,pa odes tamo na Olimpicovu stranicu pa malo tamo izbacis frustracije,pa onda ovde ne smije niko da kaze svoje misljenje a da ti ne skocis iz grmlja .PL BiH -1 je napisao/la:Sturcnjaci popu Camca su prvi put i otjerali Amara. Onda im nije bilo dovoljno sto Amar nije uspio da izbaci Hearts. A sad Camcu nije dovoljno sto Amar osvaja duple krune.
Uopste nisi shvatio poentu koju @čamac napisa.Osim toga i ako nisi shvatio i ako se ne slazes,zar je ovo nacin tvog pisanja? Ovo nikad nije bio tvoj nacin pisanja.Strasno!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
- Kontakt:
Na malo ruzan nacin je ovo napisao PL BiH, ali vrlo dobro je jasno i tebi boccaccio kao i čamcu sta je on htio da kaze. Drugi je par cipela nacin na koji se on obraca nekome, to njemu nek ide na obraz. Doduse nije prvi put čamcu da ima nesto da prigovara Amaru, nije ni fer a Boga mi ni ljudski.
Ja nisam ovdje na konkursu popularnosti...
Ako mu treba ustupiti titulu boljeg navijaca eto mu je. Niti sam ovdje dosao da se prodajem kao bolji navijac niti od camca niti od bilo koga. Poenta svakog moga komentara je ta da svi vi sebi uzimate za pravo da se igrate strucnjaka. Jedno je diskutovati. Pa on meni kaze ne valja taj igrac, a ja njemu pokusavam dokazati da je ipak rijec o solidom igracu.
Ili da se raspravlja o ekipama. Ili da li je ok sta se desilo za Zebu i Mirsu da li je to ok. Sta on misli, sta ja mislim, sta svi misle. A kad mi se krene navijac (ma koliko da je bolji) uplitati u Amarov posao digne mi pritisak automatski. Ja sam bio prisutan na glasanju i glas NAVIJACA je presudio da Amar dobije otkaz prvi put.
Druga stvar javi se onda momak (ficobahtic) koji ce meni da prica kako se titula nije mogla uzeti zbog sudija. I kako ja nisam isao po livadama. Jedno je upravu. Nisam isao po Orasju (jednom bio) i Modrici (prije rata bio vise puta nego svi vi zajedno) i tu si upravu. Nisam isao po vukojebinama poslije Amarovog otkaza. Ja drugog marta punim 41. godinu. Nisam ja tinejdzer da mogu pratiti neciji navijacki tempo. A sto se sudjenja tice to je izvlakusa svjetska. Krunic, Hotic, Muharemovic itd. su kurcevi obicni a ne treneri Amarovog renomea. Pa kad se sjetim Landze (zao mi ga sad spominjati zbog mozdanog) pa onog drugog Samira zvalje kobasicara, pa kad je Nisko vodio glavnu rijec, a Violina bio zakon u klubu. Kako je Amar dosao za takve mijesta nema, jos se Dzele rijesiti i za mene je Amar = Zeljo.
I uvijek cu stati u Amarovu zastitu. A neka vam Aco isprica o kakvom se covjeku radi. Sjedio je sa njim mali milion puta i javna je tajna da ga Amar gotivi. Pa neka vam Aco isprica Amarovu ljubav prema Zelji. Eto ja nisam nikakav navijac, ja sam nebitan, i Camac i ovaj Boccacio kako se vec pise i ficobahtic svi su veci navijaci od mene eto priznajem ali NISU niti ce ikada biti veci od Amara. Amar jos nije vratio svojih 300.000 maraka koje ulozio u klub. Nije ni Guso svoje jos trazio. A Camac ce sutra (igrom slucaja koristi tvoje ime ne lozi se) da se zali kad karta bude 15 maraka i tako to.
Pustite se mene ja sam nebitan, ne dirajte mi/nam Amara. Ne glumite strucnjake jer da ste strucnjaci ne bi se naprdjavali po forumima.
Ako mu treba ustupiti titulu boljeg navijaca eto mu je. Niti sam ovdje dosao da se prodajem kao bolji navijac niti od camca niti od bilo koga. Poenta svakog moga komentara je ta da svi vi sebi uzimate za pravo da se igrate strucnjaka. Jedno je diskutovati. Pa on meni kaze ne valja taj igrac, a ja njemu pokusavam dokazati da je ipak rijec o solidom igracu.
Ili da se raspravlja o ekipama. Ili da li je ok sta se desilo za Zebu i Mirsu da li je to ok. Sta on misli, sta ja mislim, sta svi misle. A kad mi se krene navijac (ma koliko da je bolji) uplitati u Amarov posao digne mi pritisak automatski. Ja sam bio prisutan na glasanju i glas NAVIJACA je presudio da Amar dobije otkaz prvi put.
Druga stvar javi se onda momak (ficobahtic) koji ce meni da prica kako se titula nije mogla uzeti zbog sudija. I kako ja nisam isao po livadama. Jedno je upravu. Nisam isao po Orasju (jednom bio) i Modrici (prije rata bio vise puta nego svi vi zajedno) i tu si upravu. Nisam isao po vukojebinama poslije Amarovog otkaza. Ja drugog marta punim 41. godinu. Nisam ja tinejdzer da mogu pratiti neciji navijacki tempo. A sto se sudjenja tice to je izvlakusa svjetska. Krunic, Hotic, Muharemovic itd. su kurcevi obicni a ne treneri Amarovog renomea. Pa kad se sjetim Landze (zao mi ga sad spominjati zbog mozdanog) pa onog drugog Samira zvalje kobasicara, pa kad je Nisko vodio glavnu rijec, a Violina bio zakon u klubu. Kako je Amar dosao za takve mijesta nema, jos se Dzele rijesiti i za mene je Amar = Zeljo.
I uvijek cu stati u Amarovu zastitu. A neka vam Aco isprica o kakvom se covjeku radi. Sjedio je sa njim mali milion puta i javna je tajna da ga Amar gotivi. Pa neka vam Aco isprica Amarovu ljubav prema Zelji. Eto ja nisam nikakav navijac, ja sam nebitan, i Camac i ovaj Boccacio kako se vec pise i ficobahtic svi su veci navijaci od mene eto priznajem ali NISU niti ce ikada biti veci od Amara. Amar jos nije vratio svojih 300.000 maraka koje ulozio u klub. Nije ni Guso svoje jos trazio. A Camac ce sutra (igrom slucaja koristi tvoje ime ne lozi se) da se zali kad karta bude 15 maraka i tako to.
Pustite se mene ja sam nebitan, ne dirajte mi/nam Amara. Ne glumite strucnjake jer da ste strucnjaci ne bi se naprdjavali po forumima.
Milorad Bjelogrlić. Mnogo zanimljivog teksta o Želji, Osimu....
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... bjelogrlic" onclick="window.open(this.href);return false;

http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... bjelogrlic" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
@PLBIH
Osim Amar = Zeljo ,
ostalo si sve upravu.
Osim Amar = Zeljo ,

ostalo si sve upravu.
Raja moze li mi ko u malo vise detalja ispricat o ovom trening kampu sto se planira u butmiru... Jeli kupljeno zemljiste za to? Koliko je zeljo u mogucnosti ulozit u to? Itd...
Ti branis Amara.E bas ti hvala na tome.Da tebe nema ne bi Amar znao sta ce .Branis li ga u zadnje vrijeme i po pitarsoj temi kada vrijedjas ljude,branis li ga i na temi Olimpica kada one tamo nazivas glupanima i pogrdnim imenima.Tacno je,nisi ti brate navijac.Ti si neki lik koji je advokat valjda,sta li.Ili novinar.PL BiH -1 je napisao/la:Ja nisam ovdje na konkursu popularnosti...
Sta meni Aco ima pricati koliko Amar voli Zelju

Kazes da je poenta svakog tvog komentara da mi svi glumimo strucnjake i uzimamo sebi za pravo da pisemo gluposti.A zar ti ne uzimas sebi za pravo da analiziras sve nas? Sta smo mi ovde,pod nekom tvojom prismotrom,pa da mi nemamo pravo da napisemo sve sto mislimo,a da ti imas pravo da ospes paljbu na sve sto ti mislis da su gluposti.
Sta tebe bolan briga kako ja pisem i kakvo je moje misljenje,ili od Camca,ili od Barbareza i td.Ako ti se ne svidja misljenje,onda brate preskoci.
Bitno je da si ti bio u prostoriji kada se Amaru davao otkaz.Pa bio sam mu i ja u stanu,bio sam mu sa ocem Ivicom,bio sam sa privatno na milion nacina,kakve to veze ima.Ti i Aco znate koliko on voli Zelju.Ma bas mi nesto ono tuzno da citam ovo tvoje a kazes da punis 41 godinu.
Oduvijek sam te postovao,to hocu da znas,imao si uvijek ono nesto za sta se covjek zakaci i procita s merakom.
Ovo sto radis u zadnje vrieme nije u redu legendo.Jer generalno si malo pogrijesio vezano za vaznost ovog foruma inace.Ovde raja koja je apsolutno nevazna i pisu po forumu svoja misljenja,svidjala se ona nekome ili ne.Ali niko ne treba da vrijedja onoga drugog,polemisi oko svega,daj argumente i to je u redu.A ti onda nemoj po ovom forumu,idi na sjednice kluba,glasaj za ili protiv,budi ono sto jesi.
Hocu jarane da budem strucnjak ovde i da kazem i sta mi se svidja i sta mi se ne svidja.Da mi mozda ti neces zabraniti.Ili mozda Camcu ili nekome drugom ko hoce da kaze misljenje.
Camca ovde mnogi ne shvataju,ali prvi je on bio jako zabrinut pred ovu skupstinu da se nesto Amaru ne desi i da ne podje po zlu u klubu.On ima nacin pisanja koji moras i procitati a ne samo povrsno pogledati i zakljuciti da se radi o pljuvacu.On je objektivan i jako mu je stalo da Amar bude u Zelji.Evo sad sam mu ja advokat,kad vec moram.
Necemo se sada valjda takmiciti ko je koliko vremena proveo sa Amarom i ko je koliko razgovarao sa njim i te stvari,ko koliko koga vise voli?To su privatne stvari.
Pisi sta hoces,ja cu uvijek rado da te citam,ali nemoj na ovakav nacin da se ne slazes.Nema potrebe,niko nikome ne skida glavu,a ovaj si forum izgleda previse ozbiljno shvatio.K'o da u rat kreces,pa se sada skida Amarova glava,a ti bojovnik,stao na put nama pljuvacima.Daj bolan,stariji si ti od toga,ako ti je vjerovati.Do sada sam vjerovao.
Ziv i zdrav ti meni bio.I daj neku informaciju.Za promjenu ,mozda i neku koja je tacna.U zadnje vrijeme nisi bas ni na tom nivou.Evo,reci nam ono sto nas sve zanima,ovo je pitanje za tebe,reci nam nesto o kampu i nesto vezano za te stvari,dokle je to doslo?
Pozdrav i ne ljuti se,ja obicno nemam potrebu da ulijecem u ovakve rasprave,pogotovo sto nisam direktno vezan za njih,ali udaras nepravedno i preostro,pa kad vec ti analiziras forumase,onda cu i ja malo na tebe da krenem,sto da ne

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Peonta svega....Dona je napisao/la:Pa nije Real Murinjov,ima tu dosta ljudi koji se pitaju vise od Murinja da se razumijemo.Ne kazem ja da je to sto posto,ali moje misljenje da Baljic je zavrsio u Realu a nije bio neki talenat,vec su vezice radile.Znaci kvalitet igraca nekad i nije bitni.Moje misljenje da bi uskoro i Pjanic mogao zavrsiti u Realu.Mozda ne u skorije vrijeme,ali za par godina.Naveo sam Suker jer je po menu ostavio najvecu trag.Veze i vezice Suker je iznad ove dvojice puno,puno...

Champions je takoder rekao pravo stvar pa ga napadose kao i mene. Ovdje pise vecina ljudi koji su totalno neobrazovani. Pa ako se otvorila neka diskusija i ako neko ima razlicito misljenje od Vaseg, ne morate vi to svatiti kao attack na Vasu personu, pa odgovarati na postove neistomisljenika kao na najveceg dusmana....
Chapinons fino navede slucaj Vide, pa cu da odgovorim ovim sto misle da Dinamo i liga odradili svoje? E taj Vida je igrao u Njemackoj (Leverkusen, ako se ne varam), a u repci se nije probio dok nije dosao kod Mamica.... Svako ima svoj lobi, jer se bez lobija danas ne moze....
Jos jedan primjer, Kako vi tumacite igranje Avdije Vrsajevica za repezentaciju? Igrao je on u Celiku do je Susic bio selekton, ode u Hajduk i odmah repka???? Susisev lovi...
Od nasih cim je Svraka pozvan, morao se i Sesar pozvati, da ne bi bilo aman, zaman...Da ne pricam dalje...
Bekric kaada je bio najbolji igrac lige, nije mogao ako nista do klupe reprezentacije doci, Zeba takoder. Zato pustite te price ako je talenat za deset da ce se igrac moci sam probiti.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 16 jan 2013, 20:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Tvoje mišljenje o Manijacima?
Sjajno su nas podržavali. I sad se naježim kad se sjetim Tifine pjesme koju pjevaju dok izlazimo na teren. Treba im veći i bolji stadion u Dolini ćupova, ali da se zapadna tribina zadrži u starom ruhu. Poručujem Manijacima da budu primjer ostalim navijačima, da klub podržavaju grlima, pjesmom, aplauzom, šalovima, zastavama, pjesmama i koreografijama, a ne šakama, kamenjem, političkim parolama i bakljama. Loše stvari mogu samo dovesti do finansijskog kolapsa, jer maćeha UEFA ne oprašta
Predrag Šimić.
Sjajno su nas podržavali. I sad se naježim kad se sjetim Tifine pjesme koju pjevaju dok izlazimo na teren. Treba im veći i bolji stadion u Dolini ćupova, ali da se zapadna tribina zadrži u starom ruhu. Poručujem Manijacima da budu primjer ostalim navijačima, da klub podržavaju grlima, pjesmom, aplauzom, šalovima, zastavama, pjesmama i koreografijama, a ne šakama, kamenjem, političkim parolama i bakljama. Loše stvari mogu samo dovesti do finansijskog kolapsa, jer maćeha UEFA ne oprašta
Predrag Šimić.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- Crni gavran
- Kontakt:
@Dzole ba, nemoj da vrijedjas svoje. Ne mogu svi misliti tvojom glavom, imaj obzira

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.