HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 14 jan 2013, 15:10

plavobijeli je napisao/la:Pa šta vi mislite da je Troglav levatorska ekipa i da u njoj ima mjesta za svakoga,pa Troglav je ekipa Livnjaka što nije slučaj sa Zrinjskima i volio bih da zaigrami jednu tekmu pada bvidite diste u odnosu na nas-to je najbolje osjetio Hajduk,Sloboda iz Tuzle i sl.ekipe.

Ma sve je to Ok, ako misliš konkretno na Nikolu prije svega mora da se prilagodi novoj ekipi nacinu igranja itd. i svakako da se pokaze na terenu. Mjesto koje on preferira da igra lijevo Zrinjski ima Žuržinova, Marjanovića a desno Gligorova, Pehara, Marjanovića i Brlenić sa desne strane pa nek se pokaže.. Ako ga dobro poznaješ kao igraca zamolio bih te da napises njegove karakteristike ali objektivno

Pozdrav!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 14 jan 2013, 15:13

Ja kolko znam da je otiiša Jurina! :o

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 14 jan 2013, 15:17

felix54 je napisao/la:
ZrinjskiMostar je napisao/la:Gligorov je puno ofanzivni igrac od markovica i prodorni i voli vise da igra prema naprijed tako da ce u biti markovic igrati desnog bocnog kao i do sada a Gligorov desno ispred a moze i prema sredini... Ne kontam kako ste zaboravili Zurzinova a dali prednost kaicu koji treba da se dokaze. Igor je imao krizu i nadam se da je to samo prošlost.! Druga stvar sta je sa Lazarom zar ste zaboravili na njega ???
Znam da je ofanzivniji vise..to nam moze samo pomoci onda ako je na beku jer moze se kvalitetno prikljucivat napadu,dok to za Markovica nije slucaj ocajan mu je centarsut a obranu odigra vise manje kvalitetno zato moj je izbor Gligorov,a sto se tice Zurzinovog mislim da je njega vrijeme stislo. A ja znam zasto sam dao prednost Kaicu ispred Lazara jer mislim da je kvalitetniji i prodorniji i bolji jedan na jedan jer sam ga gledao dosta utakmica. To je moj izbor. Samo se nadam da ce Jurina odigrat ovdje kako zna jer se voli zaigrat malo,a tako se isto nadam da je Poredski dobar i da ce to dokazat.

istina je da su se Marjanović i Žuržinov totalno izgubili bili van forme definitivno ali sad su pripreme koje treba kvalitetno odraditi kao i konkurencija je povecana gotovo na svim pozicijama.. kaica sam gledao malo protiv Hajduka napisi detaljnije kakv je igrac možei na P.M...

Pozdrav!

felix54
Kontakt:

Post Postao/la felix54 » 14 jan 2013, 15:40

ZrinjskiMostar je napisao/la:
felix54 je napisao/la:
ZrinjskiMostar je napisao/la:Gligorov je puno ofanzivni igrac od markovica i prodorni i voli vise da igra prema naprijed tako da ce u biti markovic igrati desnog bocnog kao i do sada a Gligorov desno ispred a moze i prema sredini... Ne kontam kako ste zaboravili Zurzinova a dali prednost kaicu koji treba da se dokaze. Igor je imao krizu i nadam se da je to samo prošlost.! Druga stvar sta je sa Lazarom zar ste zaboravili na njega ???
Znam da je ofanzivniji vise..to nam moze samo pomoci onda ako je na beku jer moze se kvalitetno prikljucivat napadu,dok to za Markovica nije slucaj ocajan mu je centarsut a obranu odigra vise manje kvalitetno zato moj je izbor Gligorov,a sto se tice Zurzinovog mislim da je njega vrijeme stislo. A ja znam zasto sam dao prednost Kaicu ispred Lazara jer mislim da je kvalitetniji i prodorniji i bolji jedan na jedan jer sam ga gledao dosta utakmica. To je moj izbor. Samo se nadam da ce Jurina odigrat ovdje kako zna jer se voli zaigrat malo,a tako se isto nadam da je Poredski dobar i da ce to dokazat.

istina je da su se Marjanović i Žuržinov totalno izgubili bili van forme definitivno ali sad su pripreme koje treba kvalitetno odraditi kao i konkurencija je povecana gotovo na svim pozicijama.. kaica sam gledao malo protiv Hajduka napisi detaljnije kakv je igrac možei na P.M...

Pozdrav!
Kaic momak visok ima nevjerovatnu brzinu i startnost gdje je odma brzi od protivnika. jedan na jedan je prejak ima odlican udarac samo neznam kakav je centarsut jer nisam u par utakmica to primjetio. moj izbor i prije i lazara i igora..nadam se da ce se prilagodit ekipi i da ce uklopit :D a sto se jurine tice to cu ispitat jeli otisao..a znam da ce ici u tomsk na probu.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 14 jan 2013, 15:49

plavobijeli je napisao/la:Pa šta vi mislite da je Troglav levatorska ekipa i da u njoj ima mjesta za svakoga,pa Troglav je ekipa Livnjaka što nije slučaj sa Zrinjskima i volio bih da zaigrami jednu tekmu pada bvidite diste u odnosu na nas-to je najbolje osjetio Hajduk,Sloboda iz Tuzle i sl.ekipe.
znamo,zato ne smijemo sa vama odigrati prijateljsku utakmicu da nas ne obrukate :D :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 14 jan 2013, 15:51

jurina je na probi u TOM-u iz Tomska,ako ne prodje tamo,vraca se :D :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 14 jan 2013, 16:08

Rosas7 je napisao/la:jurina je na probi u TOM-u iz Tomska,ako ne prodje tamo,vraca se :D :D

Eto vidiš da znam sve :D :lol:

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 14 jan 2013, 17:34

što se tiče Kajića on pored navedenog ima ono najbitnije ide ravno na gol,nema okolišanja i tu je tatamata,a ovaj Jurina igrao je protiv nas i jednom nas čak sam pobjedio,mislim da je mlad momak i da bi trenutno teško izborio početnih 11,ali je sigurno perspektiva-ima drskost.Ranije sam naveo da Vam ove godine neko gađa igrače i to prave-mora da se od kluba odmako Francuz Josipović.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 14 jan 2013, 19:08

plavobijeli je napisao/la:što se tiče Kajića on pored navedenog ima ono najbitnije ide ravno na gol,nema okolišanja i tu je tatamata,a ovaj Jurina igrao je protiv nas i jednom nas čak sam pobjedio,mislim da je mlad momak i da bi trenutno teško izborio početnih 11,ali je sigurno perspektiva-ima drskost.Ranije sam naveo da Vam ove godine neko gađa igrače i to prave-mora da se od kluba odmako Francuz Josipović.
josipovic strasni manager,sve je propalitete znao kod nas dovest :D
ova uprava dobro radi,bit ce nesto ;)

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 16 jan 2013, 00:01

Nije me bilo neko vrijeme i sada kad čitam ovo što ste napisali zadnjih dana moram priznati da sam sve veći optimista, samo daj bože da nas mimoiđu povrede a ako neki igrači ubodu pravu formu mogli bi smo biti dobro moćni.To kažem jer kada počnem slagati sastav uvijek nekoga zaboravim što znači da ćemo i na klupi imati jake adute.Moglo bi ovo biti jedno lijepo proljeće :D :D :D :D .
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 16 jan 2013, 09:20

Evo info iz prve ruke :D Struka baš i nije nešto prezadovoljna sa dovedinm igračima okarakterizirani su upravi kao kadar koji je gram gore ili gram dole u odnosu na stare igrače kao i da sigurno od njih nitko nece odskočiti i izvojit se :) Ali kako i sami kažu da je rano još za neku završnu riječ :) Ovo je info od prije par dana nakon prvog treninga kojeg su po meni korektno odradili iako vidno umorni tek pridošli sa puta igrači Gligorov i Barišić...
Iskreno se nadam da nece biti u pravu i da ce se ipak pokazati kao pojačanja :D

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 16 jan 2013, 20:40

HŠK Zrinjski - GNK Dinamo 31. siječnja u Mostaru sa početkom u 14. sati.
#SuningOUT

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 16 jan 2013, 21:57

Igrati cemo i sa hajdukm i dinamom,nasa dva najvece kluba naravno nakon Zrinjskog,biti ce to odlican pokazatelj gdje smo i sto smo,mozemo se mi sa Kaicem zezati ali malog hvale i vjerovatno ce potpisati ugovor ,jos se ocekuje dovodjenje nekih igraca ali nasa najveca pobjeda bi bila ta da Zurzinov,Lazar,Muminovic i Scepanovic odigraju polusezonu onako kako znaju jer od Lazara i Zurzinova skoro pa nikakav doprinos nismo imali,Mumin je poceo tek nesto igrati pred kraj sezone dok je Scepanovic po meni dosta rezerviran !
Ocekujemo Arezinu da jos vise da doprinosa momcadi kao naravno i Peru ,imamo odlican sastav za BH prilike i samo treba sa momcima raditi ,kada bi barem uprava uspjela prodati Milicevica to bi takodjer bilo veliko pojacanje za HSK Zrinjski!

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 16 jan 2013, 22:36

vratite nam Kajića i bit ćemo Vam zahvalni-tako misle svi odreda navijači Troglava i mole boga da nam neode,al nastranu sve radi njega ali i Zrinjskog bolje da ostane dole.Dobit će te puno navijača a posebno Livanjskih studenata.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 19 jan 2013, 12:25

31.01 ipak protiv dinama
poredski ozlijedjen,stojkic ozlijedjen,lazar na postedi
ostali spremni

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 19 jan 2013, 16:29

Znaci u svega par dana utakmica sa Hajdukom i Dinamom,kuku nama :lol:
Aj Hajduk mozda se i moze casno izgubiti al Dinamo ce nas nakantat ako budemo igrali kao prosle polusezone,od ovih igraca samo je ovaj Makedonac pojacanje a nama treba jedan iskusan napadac koji ce trpati ,tu smo trenutno najtanji!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 19 jan 2013, 18:28

bekicamir je napisao/la:Znaci u svega par dana utakmica sa Hajdukom i Dinamom,kuku nama :lol:
Aj Hajduk mozda se i moze casno izgubiti al Dinamo ce nas nakantat ako budemo igrali kao prosle polusezone,od ovih igraca samo je ovaj Makedonac pojacanje a nama treba jedan iskusan napadac koji ce trpati ,tu smo trenutno najtanji!
protiv dinama

-------------------melher---------------------

markovic----radeljic--anicic------zurzinov

---scepanovic--arezina---muminovic------

gligorov---------------------------------kaic

-------------------bekic------------------------

stojkic,lazar,poredski ozlijedjeni

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 jan 2013, 21:57

Zoran Glomazic novi trener.
Zanimljivo resenje svakako.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 jan 2013, 21:58

Devil je napisao/la:Zoran Glomazic novi trener.
Majstore ,Glomazic je preuzeo Kosarkaski klub Zrinjski :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 21 jan 2013, 21:59

Devil je napisao/la:Zoran Glomazic novi trener.
To ti ide u temu HKK ovo je HSK ! ;)
Kosarku mostarci prate vise manje tako da to nikoga pretjerano ne zanima jer klub je uvijek na rubu druge lige i losi ga ljudi vode!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.