@Damire ne brini brigu.

Pa neće Pep igrat' i kao što znamo neće dovesti za sobom Messija & Co. Tako da to ostaje onaj isti
Jajern koji je naša lijeha.

Možemo se samo još više naložit' na njih i ništa drugo. Ja toliko vjerujem u našu ekipu i kvalitet koji posjedujemo da očekujem neke stvari koje bi mnogi smatrali nemogućim.
Ne treba da se bojimo nikoga. Naši igrači se mogu s bilo kojom ekipom mjerit'. Sada smo doveli i Sahina koji mnogo doprinosi porastu kvalitete na sredini terena i raznovrsnosti koju možemo pružiti.
Za sljedeću sezonu definitivno moramo dovesti igrače na pozicije bekova te napadača. Ovo ostalo je dovoljno za veoma visoke domete.
Hajde na desnom beku nam se vraća Koch koji bi bio dostojna zamjena Piszczeku samo ako ga povrede zaobiđu.

Vraća nam se Sobiech koji će biti dostojna zamjena na poziciji štopera, a bilo bi odlično i da Santana ostane. Lijevo imamo problem. Moja želja je bio Boenish koji je bio
free agent, ali mene niko ne sluša.

Zato se Bayer sada usrećio s njim i dečko je više nego dobar. Sada imam želju koja se zove Rausch. Mlad igrač razorne ljevice s odličnim centaršutem. Uz to ističe mu ugovor i on je definitivno idealan
back-up za Schmelzera.

Uglavnom po izjavama Watzkea i Zorca bek/bekovi su planirani da se dovedu za sljedeću sezonu.
Lewandowski će ostat'

, ali opet treba da dovedemo top igrača koji ga barem približno može zamijenit', a ne Schiebera. Moja želja je bio Milik, ali opet su nas pretekli
Apotekari.
Trebamo vidjet' šta ima na tržištu i dovest' pojačanje i time bi bili kompletirana ekipa bez ikakvih slabosti.
Nas treba da se boje!
Prva titula u 2013. je već tu...

Jajern. Čitati dio teksta od 15:40.
http://www.11freunde.de/liveticker/der- ... rticker-15" onclick="window.open(this.href);return false;
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!