Pale_Companion je napisao/la: Borussijin dres je već nelijep , ovo ga čini još klasu gorim
To je vise zato sto se boje toliko razlikuju,to Hermes se i ne primjeti toliko...
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Pale_Companion je napisao/la: Borussijin dres je već nelijep , ovo ga čini još klasu gorim
Iskreno ovi Lotto-ovi dresovi Gladbacha su pravo ruzni i meni ne izgleda to toliko strasno kod ostalih ekipa...schweinsteiger je napisao/la:Pale_Companion je napisao/la: Borussijin dres je već nelijep , ovo ga čini još klasu gorim
To je vise zato sto se boje toliko razlikuju,to Hermes se i ne primjeti toliko...

S-Y-L-A-R je napisao/la:Pa neće se gledat' ni naredne sezone
Zdena04 je napisao/la:U petak se nastavlja BL a isto tako i naše "malo" takmičenje na Bundesligamanager. Zamolio bih sve članove koje učestvuju u ovoj našoj igri da ne zaborave postaviti formaciju.
Možda Sahin?!Pale_Companion je napisao/la:baš sam htio i ja napomenut. ima li ko kakve asove u rukavu da podijeli ?Zdena04 je napisao/la:U petak se nastavlja BL a isto tako i naše "malo" takmičenje na Bundesligamanager. Zamolio bih sve članove koje učestvuju u ovoj našoj igri da ne zaborave postaviti formaciju.![]()
ja sam se otarasio Holtbya
Neće taj u moju ekipuSemir bvb je napisao/la:Možda Sahin?!Pale_Companion je napisao/la:baš sam htio i ja napomenut. ima li ko kakve asove u rukavu da podijeli ?Zdena04 je napisao/la:U petak se nastavlja BL a isto tako i naše "malo" takmičenje na Bundesligamanager. Zamolio bih sve članove koje učestvuju u ovoj našoj igri da ne zaborave postaviti formaciju.![]()
ja sam se otarasio Holtbya
Haman da je on.JetSet_Hantraga je napisao/la:Dembinski?
Postavljajte dalje ako je tacno.
Iznenađen i ozlojeđen.amerosm je napisao/la:Nadam se da je osoba X igrala u Bundesligi. Pravo mi je poznat, ali ne mogu da se sjetim imena...mozda nekome drugom podje za rukom.![]()

Evo nešto jednostavno. članovi tzv. "Magisches Dreieck"geronimo je napisao/la:Je, lagano za našeg Zdenu.
Nastavi druže.
Bra'o. Dalje.geronimo je napisao/la:Balakow - Bobić - Elber.
don_burza je napisao/la:Nurnberg- Firt?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.