Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Pogba
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 16 jan 2013, 20:21

Hernanes je loša kopija Diega, imaju sličnu kontrolu lopte, nezgrapni nekakvi, ali je znaju čuvati.

Ali mi se ne sviđa nikako, u ovom Juventusu nema šta tražiti, uskoro i 28 ljeta.

Svakako da je ovo patka jer i da imamo pare, Hernanes ne bi bio meta ni u snu.

Napadači i samo napadači, a vezni red je osiguran za narednih 5-6 godina jer smo tu najmlađi + fin broj sjajne djece na posudbama, a da ne govorim Verratti kojeg ćemo kad-tad vratiti tamo gdje mu srce želi. ;)
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 16 jan 2013, 20:30

Domenico Berardi, 18-godišnji napadač Sassuola je 99,9% Juventusov igrač.
Berardi kotira kao jedan od najperspektivnijih igrača svoje generacije te je standardni napadač u ovogodišnjem hitu Serie B, Sassuolu.

Llorentea čekamo do petka.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 16 jan 2013, 20:45

Kakav je taj? Vjerovatno ide u Genou za Imobilea. Dakle pola ugovora Berardija za Imobilea. :D 100% će tako bit.
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 16 jan 2013, 23:10

Neće taj omladinac do ljeta sigurno, a i na ljeto će garant negdje na posudbu da se kali par sezona, standardno. :D

Ključni igrač za povratak Immobile bi mogao biti Ziegler. Jako smo zainteresoavni za Lisandra Lopeza koji želi da napusti klub, ali prmea riječima direktora Lyona Aulasa trebamo poboljšati ponudu ako hoćemo da dovedemo ovog napadača već u januaru.
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 16 jan 2013, 23:28

Lisandro je u godinama, ali ipak iskusan u LP.
Sjetite se kako je igrao za Lyon u LP dok su harali i bivali cak i u polufinalu.

Njega ili Immobile-a i ja sam zadovoljan Marottom za Januar.

Peluso je tu da bude zamjena Asamoahu, tako da to i nije los potez. Meni je bolji od Padoina samo sto je rano ubacen u vatru pa odmah kiks. A relativno dobro je to pokrice za beka dok ne dodje Asa, ipak se nismo nesto istrosili.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

jbmilan
Kontakt:

Post Postao/la jbmilan » 16 jan 2013, 23:29

Meni je Llorente bolji od Lisandra, plus sto ga mozemo dobiti jeftinije ;)
Amicci Di Nessuno

Vječna Ljubav Čeličnog Grada

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 16 jan 2013, 23:37

Pa znam, Llorente je sigurno najbolja opcija, ali naši pokušavaju, ovi neće da ga puste i to je to, ljetos se nudilo skoro 20 miliona pa su odbili, tako će odbiti i ovih 5 miliona.

U 7 dana 3 tekme na Areni, subota vs Udinese, utorak vs Lazio, opet subota vs Genoa. Zaradit će se oko 5 miliona, ako ništa. :mrgreen:

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 16 jan 2013, 23:40

Mene nastavlja nervirati gomilanje polovnjaka i trosenje novca na njih kada se taj novac mogao bolje potrositi. Ne treba nam novi Padoin, Giaccherini, Matri,...Ja cekam da se njih rijesimo a mi samo ih nastavljamo gomilati. Tom politikom necemo daleko dogurati. Umjesto da pravimo iskorak mi cemo ostati na mjestu. To mi se ne svidja.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 16 jan 2013, 23:41

Ma i meni je tri puta bolji, ali nista od njega u Januaru izgleda.
Kako nije bolji, gradja fanstasticna, prejak u duelima, a efikasnost na visokom nivou, tacno ono sto nam treba, a Lisandro ne posjeduje nista od navedenog :)

Samo cuvace ga za ljeto pa ce nam reci eto Top Playera i hajd mars :lol:

JuveArena
Kontakt:

Post Postao/la JuveArena » 16 jan 2013, 23:43

Bice utakmica u narednom periodu, a i bodova, aBd: :mrgreen:
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 16 jan 2013, 23:48

Juventus je trenutno primoran da ima polovanjke u ekipi, čisto iz finansijskih razloga. Da bi imao dobrog igrača koji je spreman da sjedi na klupi trebaš mu ponuditi dobru plaću, a to klub još uvijek nije u mogućnosti jer još uvijek ne zarađuje kao ostali top klubovi koji sebi mogu priuštiti igrača od 3 miliona po sezoni, a da taj igrač po sezoni ne odigra 20 utakmica kako treba.

I ja bih najradije da su svi igraču u ekipi kao Pirlo, Marchisio ili Vidal, ali ne može. :mrgreen:

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 16 jan 2013, 23:50

Nismo primorani da ih imamo u ovoj mjeri. Moglo se i bez njih. Bolje bilo pruziti sansu nekom nasem klincu iz Primavere nego forsirati nekog panja. A na njih se opet lijepa lova potrosila. To me nervira.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

jbmilan
Kontakt:

Post Postao/la jbmilan » 16 jan 2013, 23:51

Razumijemo mi svi to, al sto su trebali Peluso i Padoin??
Na lijevoj strani imas Asu, a kad njega nema u 4-3-3 moze PDC, a 3-5-2 Giach
Na desnoj strani imas Lichta i Islu,plus Caseresa..

Dovode svoje igrace u Juventus isto Vlado Jagodic u Čelik jbt
Amicci Di Nessuno

Vječna Ljubav Čeličnog Grada

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 16 jan 2013, 23:52

Mislim da idemo u Rim 22.01., a ne oni nama na Arenu..Revans 29.01. kod nas ..
Zadnja izmjena: caseres, dana/u 17 jan 2013, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 jan 2013, 23:55

pa na Matrija je otisla ogromna lova 15 mil na transfer plus lova za pozajmicu + plata koja bas i nije mala, Padoin takodjer nije bio bas tako jeftin, vise se platio on nego sto se nudi za Ljorentea tako da se , pored toga da navodno nema para, i ovo sto ima trosi prilicno pogresno.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 16 jan 2013, 23:58

Ziegler prelazi u Genou, najvjerovatnije da će se u narednih 48 sati sve dogovoriti.
Direktor Genoe opet tvrdi da Ciro ne ide nigdje.

Mislim da je Ziegler dio deala sigurno, eventualno još neki pjetlić ili pare, ali sam siguran da će on doći i to zadnjeg dana prelaznog roka kako Marotta najviše voli. :mrgreen:

P.S. Dajte Zieglera u Juve, a Pelusa u Genou. :|
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

JuveArena
Kontakt:

Post Postao/la JuveArena » 17 jan 2013, 00:01

Padoin je treca opcija, medjutim splet okolnosti i povrede su ucinile da dobije neplanirano veci broj minuta. Ne bih da ga krivim, sve sto je odigrao bilo je sasvim korektno i u skladu sa njegovim igrackim kvalitetima. Po svima on je flop u samom startu, pa se moze omalozavati i svrstavati u nepozeljne igrace kojima nije mjestu u Juventusu.

I Pepe je bio kod nekih na transfer listi, pa se sada proziva kao spasioc, stvarno idemo iz krajnosti u krajnostu.
Zadnja izmjena: JuveArena, dana/u 17 jan 2013, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Paulo Montero

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 17 jan 2013, 00:01

Ma vi ste mene pogrešno razumjeli, ja sam konkretno mislio na plate igrača, nisam mislio na novac izdvojen za transfere. Evo toliko spominjani Padoin igra za 700 hiljada godišnje, Giccherini 600 hiljada.

Evo plaće naših igrača, pa u pola top timova rezerve imaju plaće kao naši prvotimci:

slika

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 17 jan 2013, 00:02

Ali da ne dadosmo tih 20 mil na Matrija, zavrsili bi ispod 10.tog mjesta...Kriza je bila prevelika, a on nas je golovima drzao na 6.-7. mjestu.

A oni nece sad da trose na Llorentea mnogo kad mogu na ljeto dzaba, a ne igra veliku ulogu ako dodje sad ili kasnije jer ce se vjerujem tek na ljeto slagati tim za LP iduce sezone. Sad je prioritet odbraniti titulu i progurati sto dalje sa Vuckom i Giovincom u ligi prvaka.

Padoin jeste greska i predstavlja bespotrebno gomilanje po desnoj strani gdje imamo Lichta i polivalentne Islu i Caseresa, ali ta greska i greske tipa Elia (za kojeg i dalje tvrdim da nije dobio pravu sansu), Ziegler i ostali se mogu tolerisati s obzirom da je doveo jednog Vidala za 10 mil., a momku trenutna cijena minimalno 30 mil.
Barzagli 500.000, a jedan od najboljih stopera u svijetu trenutno. Giacherini, Pepe, Isla (kojem treba jos da se oporavi) radilice za koje je i Conte rekao da su bitniji od pojedinaca koji su vec stasali u zvijezde.

Ja sam za sad zadovoljan Marottom, cekajte dok se izadje iz ovog malog minusa i dok se sav profit bude usmjeravao na skauting i dovodjenje mladih nada i Top Playera. Samo strpljenje.
Zadnja izmjena: caseres, dana/u 17 jan 2013, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.

JuveArena
Kontakt:

Post Postao/la JuveArena » 17 jan 2013, 00:05

Prescritto je napisao/la:Ma vi ste mene pogrešno razumjeli, ja sam konkretno mislio na plate igrača, nisam mislio na novac izdvojen za transfere. Evo toliko spominjani Padoin igra za 700 hiljada godišnje, Giccherini 600 hiljada.

Evo plaće naših igrača, pa u pola top timova rezerve imaju plaće kao naši prvotimci:

slika
Place izgledaju kao sica u odnosu na neke Europske klubove koji su ispali iz CL. Ja sam prezadovoljan trenutnom situacijom u Juventusu.
Paulo Montero

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.