Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
vidi zbilja, prestao sam pratiti kad je chelsea završio, tad je bilo 2:1 za barcu i igrač manje kod gostiju.. znači, i oni štimajuViper je napisao/la:Barca nije prosla, ti si je zazelenioKakve su to sigurice 2 od 3 para nisu prosla
![]()
![]()
Ja vec odigro Miami ako Curiya nema nema ni GoldenStateSTEVEN je napisao/la:Dr.noostrand
Koliko je sigurno da su Wariorsi bez Currya ?
Uh zbog ovog poklona sam "prolio" litar znoja, al dobro jeMagiiic je napisao/la:Evo snuker poklon kvota :
Selby - Bingham 1 @1,55
Pa Chelsea ocigledno igra toplo-hladno tako da nije sigurica, a Barca je kup utakmica a kupovi nikad nisu siguriceZeman je napisao/la:vidi zbilja, prestao sam pratiti kad je chelsea završio, tad je bilo 2:1 za barcu i igrač manje kod gostiju.. znači, i oni štimajuViper je napisao/la:Barca nije prosla, ti si je zazelenioKakve su to sigurice 2 od 3 para nisu prosla
![]()
![]()
![]()
ma kažem da je KASTROFA dan, šta to barca i chelsea kući nisu sigurice inače?
Isti sammirza_9 je napisao/la:Uh zbog ovog poklona sam "prolio" litar znoja, al dobro jeMagiiic je napisao/la:Evo snuker poklon kvota :
Selby - Bingham 1 @1,55
dovetips kazu samo ako je maxbet al opet kazu ne zalijetati se, azarenka je poznata po namjestanju grudnjaka u toku mečaHass je napisao/la:@Viper,sta mislis za Azarenku veceras,jaci ulog je u upitanju???
ja sam tu stephens gled'o sa Vesninom i mogu reci da mala igra k'o promasen slucaj.zgmiky je napisao/la:TENIS
S.STEPHENS-MLADENOVIĆ -5.5 1 1.75 7/10
ova djevojka igra sjajan tenis, lakoćom lomi protivnice i ne bi trebala imati problema ni noćas, bude li sve po planu i pokaže li barem pola onoga što može ovaj handicap ne bi trebao biti upitan.
RAONIĆ-ROSOL -6.5 2 1.70 9/10
stvarno ne znam što toliko forsiraju ovog Raonića, Rosol mu može napraviti puno problema i poklon kladionice ovaj handicap koji će lagano proći
GASQUET-FALLA -7.5 2 1.75 9/10
ovo na osjećaj, ne vjerujem da će Gasouet razbiti Fallu, može kolumbijac pružiti solidan otpor.
DEL POTRO-BECKER -8.5 1 1.75 7/10
Delpo igra odlično, lagano prošao prvo kolo, nije se ni oznojio dok je Benjamin igrao težak meč u četiri seta sa Bedeneom, umorniji je puno i argentinac bi trebao lagano pokriti handicap.
prvi par možda izbaciti jer sa ženama se nikad ne zna, ne volim ih igrati ali eto ovu volim pa nadam se da neće zeznuti...
ako netko isprati, izabere nešto sretno !
LenBias je napisao/la:biti ce mnogo bolji ucinak veceras, ne desava se cesto da neko suta 1 od 11 ali opet vjerovatno ne bi trebao da ode u over samo zbog toga sto igra protiv indiane koja u zadnje vrijeme igra strasno dobru kosarku koja se bazira na odbraniTitova-Juga je napisao/la:
A.Afflalo (-18.5)
SAMO U WILLIAMS KLADIONICI 18,5 !!
Njegov Orlando igra protiv najbolje defanzivne ekipe u cijeloj ligi, Indiana Pacers. On je zadnju utakmicu protiv Washingtona imao šut iz igre 1-11, sa samo 2 ukupno ubačena poena u cijeloj utakmici. Večeras ne očekujem mnogo bolji učinak s obzirom da igraju protiv ekipe koja ne samo da primaju najmanje koševa u cijeloj ligi, mislim 89.0 tako nešto, nego i najbolje zaustavljaju zvijezde ekipa, a Afflalo u Orlandu to svakako jeste.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.