Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

GunnerS
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la GunnerS » 17 jan 2013, 00:08

Svakidam danom u svakom pogledu sve ga više i više volim <3 :D :oops:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 jan 2013, 00:11

GunnerS je napisao/la:Svakidam danom u svakom pogledu sve ga više i više volim <3 :D :oops:
Da si samo gledao. Ovo je djelic onoga sta je radio. Tamam pomislis izgubio loptu a on okrene igraca, prodje, ili ona situacija u sesnestercu, covjek lagano primi loptu opali laznjak onom odbrambenom Swansea ispali prsljenovi, i onda sut koji golman brani.
Celik!3,2,2.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 17 jan 2013, 00:15

ko ba ozbiljno reče da Jack nije neki igrač, da je dobar al da nikad neće doć do nekog vrhunskog nivoa :lol: . Ko :(
Vođa zna.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 17 jan 2013, 00:18

Neki od napaćenih barceloninih fanova koji su posjećivali temu ako me pamćenje dobro služi :mrgreen:

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 17 jan 2013, 00:24

nedim1993 je napisao/la:ko ba ozbiljno reče da Jack nije neki igrač, da je dobar al da nikad neće doć do nekog vrhunskog nivoa :lol: . Ko :(
Centre forward

Sjecam ga se, dobro sam upamtio taj nick ;)
Zadnja izmjena: vedofeelgood, dana/u 17 jan 2013, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 jan 2013, 00:24

Zabrinem se za buducnost kad se sjetim da Barca ima ovakvih na desetine u svojoj skoli. :lol: :lol: :lol:

Njemu je vjerovatno Kroos bolji od Jacka.
Celik!3,2,2.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 17 jan 2013, 00:26

vedofeelgood je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:ko ba ozbiljno reče da Jack nije neki igrač, da je dobar al da nikad neće doć do nekog vrhunskog nivoa :lol: . Ko :(
CentralForward

aaaaa onaj bajernovac :lol: .

joj al se brinu :| :mrgreen:
Vođa zna.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 17 jan 2013, 00:26

nedim1993 je napisao/la:
vedofeelgood je napisao/la:
CentralForward

aaaaa onaj bajernovac :lol: .

joj al se brinu :| :mrgreen:
ma ja, centre, central, tako nesto je bilo, ev ispravio sam se gore :mrgreen:

ma nek se brinu, imaju i zbog cega 8-)
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 17 jan 2013, 00:32

AllGunsBlazing je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Svakidam danom u svakom pogledu sve ga više i više volim <3 :D :oops:
Da si samo gledao. Ovo je djelic onoga sta je radio. Tamam pomislis izgubio loptu a on okrene igraca, prodje, ili ona situacija u sesnestercu, covjek lagano primi loptu opali laznjak onom odbrambenom Swansea ispali prsljenovi, i onda sut koji golman brani.
:( :( :( :shock: :o

Šteta što nisam mogao gledati tekmu bio sam primiraon, mala jbg gazda :D

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 17 jan 2013, 00:35

Tema "Precijenjeni igrači"
calcio je napisao/la:Jack Wilshere. Konacno se pojavio englez koji zna voditi loptu duze od 5m a da pri tom ne slomije nogu (mada je i ovo upitno s obzirom da momak provodi vise vremena u bolnici cak i od Robbena). I naravno to se mora proslaviti tako sto ce ga engleski mediji i navijaci dici u nebesa do besvjesti. Wenger mozda prednjaci u tome jer svaki put kad mu se zaljulja stolica ide sa populisticko-patriotskom pricom kako ce on u Arsenalu u buducnosti dati priliku engleskim mladim talentima koji ce biti kicma njihove reprezentacije, samo ako mu ne daju otkaz. Uzima ih francuz na glupu patriotsku pricu. :lol: A u stvarnosti dovodi svoje precjenjene francuze i igrace iz francuske lige, pocinjem sumnjati da ima nekog svog menadzera u Francuskoj preko kojeg uzima te poluigrace a zauzvrat dobije neki procenat?
pa kasnije kad se nas par dobro ismijalo na ove trdnje
calcio je napisao/la:Smij se ali mislim da i sam znas da tu ima malo (puno) istine :)

Ovaj post nikad necu zaboravit.

Ali Jackie kada krene u sprint s loptom, ono je nešto najsexy što se može vidjet. Bolje od Alexis Texas. Sve mislim evo ovaj će ga oborit, ovaj će mu je uzet ali kakvi, momak u punom sprintu s loptom promijeni smjer tako brzo da ni naši igrači ne skontaju to pa zato i kasne na njegove podvaljotke.

Čudo od igrača, čudo!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

skolovaniprevarant
Kontakt:

Post Postao/la skolovaniprevarant » 17 jan 2013, 00:45

Blago vama na Jacku,jos je vise puta izjavio da je vas dok je ziv.Nesto slicno imamo mi u Cleverliju,drago mi je i zbog Engleske da ima dva mlada veznjaka jako kvalitetna za buducnost jer su Frenk i Stivi u godinama.Nesto sam optimistican da ce te pobijedit Celzija,lijepo igrate samo moraju se vasi konsolidovat u odbrani

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 jan 2013, 00:46

Marsale jesam li ti govorio da Jack mora igrati ofanzivnije, on bi i na cmf bio odlican igrac, a ovako ima priliku postati jedan od najboljih :D Samo da malkice vise suta, i statisticki bi bio mnogo jaci.
Celik!3,2,2.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 17 jan 2013, 00:47

skolovaniprevarant je napisao/la:moraju se vasi konsolidovat u odbrani
Moraju malo više se konsolidovati, jer ovako ne ide... :roll:

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 17 jan 2013, 00:47

Cekam sutra da se strasti smire pa da napisem nesto o utakmici...

Koliko vidim Jacki da svrati kod nas imao bi sexa i blowjobs do sudnjeg dana... :mrgreen: SVE za DZ... :lol: :lol:
Pusti te papkove sto provociraju, sto sada nema niti jednoga??? Tacno je da Englezi vole da precenjuju svoje igrace ali Wenger je cekao 8 godina da bi u prvi tim uvrstio njih cak vec pet. (Waloctt se podrazumjeva)

PS: Ja sam cuo da je ta bomba od 30 milja Cavani a na nekom drugom mjestu Higuain!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 17 jan 2013, 00:49

Igra je bila odlicna ali napadaci su bili dramaticni. Klasni spic bi veceras dao bar dva gola.
Walcott na krilo (maksimala), Girouda jos trpiti, mozda momak i napreduje u EPLu. Ipak, treba spic podhitno.

Jack je sve zasjenio.... I ne treba vise nikog kritikovati. Desilo se bas kao u filmovima, da bas on postigne taj gol. Tako ce nekad dici pehar, u skoroj buducnosti nadam se. :)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 jan 2013, 00:55

Gibbs,Jack i Coquelin, jos je tu falio Ox i Carl, Ox je morao igrati, a Carl ce ipak morati malo pricekati Sagna nije bio los ovu utakmicu. Ali sam prezadovoljan ovim igracima sto su igrali. Gibbs fakat nije normalan, i covjek igra i gore i dole, doduse dole malo slabije, ali gore je fakat prejak.

Coquelin sta reci? Sve stigne pa cak i opaliti koji dribling kojeg se ni Ronaldinho ne bi postidio, fakat igracina, jos kad onog nekog izvali savrseno. Samo mora on jos dobijati prilike, moze biti dobar defanzivni samo treba jos mnogo utakmica u nogama.

A vidjeli smo sta se dobije kad Jack ima potpunu slobodu u igri i malo manje igra odbranu, bio je i lijevo i desno i u sredini, i probijao i vracao se, stvarno zanimljivo ono njegovo kretanje. Sad stane sad krene, bas pravo dobro ubrzanje ima, nije prebrz, ali ga ne mogu stici. Cini mi se da je Henry nesto slicno radio, samo sto to Jack mnogo cesce koristi jer je blizi podu pa mu lakse. Ali fakat, okruzise ga trojica i ja bas kontam eno izgubiti ce loptu jos ce i po nogama dobiti, a on ih sve trojicu nalevati, cudo. Ako nastavi ovako, i ne bude nekih vecih povreda ima priliku postati jedan od najvecih ikad Arsenala, a i svijeta. NAdam se da ga Engleski mediji nece previse nafurati, i da ce raditi kao i do sad.
Celik!3,2,2.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 17 jan 2013, 00:58

AllGunsBlazing je napisao/la: Coquelin sta reci? Sve stigne pa cak i opaliti koji dribling kojeg se ni Ronaldinho ne bi postidio, fakat igracina, jos kad onog nekog izvali savrseno. Samo mora on jos dobijati prilike, moze biti dobar defanzivni samo treba jos mnogo utakmica u nogama.
Kako si ti meni stalno govorio da Jack mora bit ofanzivac tako sam i ja tebi za Kokolana. Mali je čudo, nepravedno zapostavljen. Protiv Čelzija izveo bih istu sredinu ali druga krila. Santi i OX, a špica Podolski. 8-)
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 17 jan 2013, 01:00

Neće Wenger ovako sigurno izvest. Nepamtim kad je isti sastav izveo 2 tekme zaredom :roll:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 jan 2013, 01:03

Ja bih ovo volio vidjeti u buducnosti, a mislim da bi sa tim igracima Arsenalu porasle sanse za titulu:

Coq-Fellaini
---Jack-----
Ox----Gibbs
---Podolski--

Ovo je zanimljivo jer ako ganjamo rezultat Fellaini sasvim dobro moze odigrati i kao ofanzivniji igrac, kao i Coq. Samo Coq mora dobijati vise sanse, pravo dobar igrac moze postati.
Celik!3,2,2.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 17 jan 2013, 01:03

veoma dobra predstava Arsenala veceras, kamo srece da igraju ovako u kontinuitetu pa da se prvenstvo kol'ko-tol'ko zakuha ...posebno su po meni dobro igrali Jack,Coquelin i Giroud.. Walcott me racorao

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []