AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Warrick
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Warrick » 16 jan 2013, 19:37

Frank dobio pedalu u Arabiji,ko da gledam eto ga nama. :lol:

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 16 jan 2013, 19:45

Ambrosini out 30-40 dana tako da ce Milan vjerovatno trebati kupiti nekoga u vezi ;)
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 16 jan 2013, 19:49

Znači definitivno ovi naši iz uprave moraju dovesti jednog DMF/CMF igrača .

Pročitao sam par post-ova koji su napisani u zadnja 2-3 dana , i mogu reći da sam razočaran kritikama koje se upućuju našim najmlađim igračima .
Očigledno neki ne shvataju da mogu sve u ekipi kriviti ali ne i De Sciglia , Shaarawy-a , Nianga pa i Bojana.
Treba da znate da su to momci koji su još uvijek u fazi fudbalskog "odrastanja " i "učenja " .
Nemoguće je očekivati da bilo koji od tih momaka igra fantastično svaku utakmicu , za igrače njihovih god. oscilacije u igri su normalne .

Zato molio bi' pojedince da popuste sa tim kritikama .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 jan 2013, 22:31

Galliani: "Bellomo? Saponara is enough for us. This signing is enough for the January transfer window."

Ako sam dobro skontao,Saponara bi trebao doci tek na ljeto,tako da fakticki nista od pojacanja do kraja sezone.E svasta,oni valjda ne vide nikakve probleme u ekipi,kod njih nema nikakve potrebe za pojacanjima ... :roll: :roll:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 16 jan 2013, 23:29

rope11 je napisao/la:Galliani: "Bellomo? Saponara is enough for us. This signing is enough for the January transfer window."

Ako sam dobro skontao,Saponara bi trebao doci tek na ljeto,tako da fakticki nista od pojacanja do kraja sezone.E svasta,oni valjda ne vide nikakve probleme u ekipi,kod njih nema nikakve potrebe za pojacanjima ... :roll: :roll:

Vidis ba ko je to reko :lol: . Ovo znaci da ce biti 1000% pojacanja :mrgreen:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 17 jan 2013, 00:29

večeras u Milanu ..

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 17 jan 2013, 00:54

IlPrincipe je napisao/la:večeras u Milanu ..

slika

huh Grande Kaka. kako bi ga volio ponovo vidjeti u nasem dresu, makar na klupi :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 17 jan 2013, 01:56

Galliani: "Kaka is too expensive , and Beckham was just a suggestion 99% he won't join"
dok postoji i 1% sa ćelom, ja strepim :roll:
Kakà: "It's not a pleasant situation for me at Real Madrid. I've already told Milan that I'm ready to find a solution."

Kakà: "How much I have missed Milano? I experienced some really wonderful moments of my life there."
A Bgm se i provodi fino sa hanumom :mrgreen: :

slika
Il club piu titolato al mondo!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 17 jan 2013, 11:33

znaci Kaka ce se vratiti sad je to vise nego izvjesno...napokon cemo imati tog ofenzivnog veznog, e samo steta sto ne bi imao pravo nastupa u LP :?

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 17 jan 2013, 12:09

ovaj Zeman u Romi očigledno šikanira De Rossija ... mislim da bi ovdje trebalo potegnuti i dovest ga dok je nezadovoljan. Lego bi nam ko budali šamar. Iskustvo u Seriji A, kvalitet, sve ima. Ja sam uvijek skeptičan kad se dovode igrači van Italije, jer se mnogi teško naviknu na Seriju A, koja je po meni još uvijek daleko najzahtjevnija liga, prije svega u taktičkom smislu. Možda ne najatraktivnija liga ali definitivno najteža za dokazivanje.
Undici stelle - ACM 1899

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 jan 2013, 13:03

Kakà: "I'm ready to do anything in order to return to Milan."

Mozda ipak i imaju neke sanse da nam Kaka dodje,vidim da se na sastanku zakuhalo 8-)
a onako prateci fudbal uvijek se desavalo da povratak igraca u bivsi klub bude promasaj,ali istina da bi nam strasno sjeo na toj poziciji ofanzivog veznog i bez dvojbe bi ga doveo.... je*o platu i sve,samo nam ga dovedite :mrgreen:

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 17 jan 2013, 13:18

NE Kaki i De Rossiju. Kaka je pokazao kakav je čovjek hvala mu na svemu ali napušta Milan jer je njegov otac Bosco Leite pohlepan čovjek i malo mu je bilo para što je u Milanu zarađivao a zadnji ugovor koji je imao bio je daaaleko najplaćeniji igrač u Italiji oko 10m. Da je Milanista otišao bi u City onda u januaru one godine za 100m gdje bi Milan najviše zarađivao. A capitano futuro nema šanse neće ga Roma dati a i neka te u Romi ima 30.g. super je igrač da se razumijemo ali ako u Milanu imaju projekat sa mladim igračima i kažu nema se para ok neka furaju projekat ali dovođenje igrača od preko 30g. je licemjerno i pljuvanje navijačima u facu! Dosta je polovnjaka!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 17 jan 2013, 13:25

Kaka mozda jedini brazilac kojega sam gotivio .... ne volim ih nikako, al' mi je Kaka bio vrh. Pogotovo nakon onih golova Mančesteru, kako je samo svršavao po mutavim englezima pfff
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 17 jan 2013, 13:30

Ludnica je cijelo jutro u prostorijama kluba.
Izgleda da se Kaka vraca i postoji ogromna mogucnost da i Beckham dodje,vidjet cemo sta ce biti....uglavnom zakuhalo se opasno.
@ forzamilan
Vidi brate ja bi i De Rossija uzeo odmah sad,ljudi su kvalitet ogroman,mora se spasiti sezona,a sa njima dvojicom nam ogromno rastu sanse da se domognemo LP.
Sve stoji za Kaku sto si rekao,ali mi nemamo veznog igraca koji zna dati loptu kako treba,a ovo sto oni pricaju fol se okrenuli mladim igracima,love u mutnom i mladi igrac koji je dobar kosta finih para,pogubili su se oni u ovom svemu izgleda.
Nama treba kvalitet i ODMAH nam treba.

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 17 jan 2013, 13:45

Rossi tek puni 30. ali nema veze

nisam je protiv starijih igrača ali ljudi moji i ako se radi podmlađivanje ekipe, ne radi se na način da otjeraš sve preko 25 i igraš s abalavcima

balans je najbolje rješenje, neka nama podmlađivanja ali kvalitetan veznjak je uvijek dobrodošao, da li De Rossi ili Kaka, nebitno je

natrpaj oko njega klinaca nek trče i nema frke

živi dokaz su i Pirlo i Scholes i Xavi i mali milion primjera

uostalom neka dovode koga hoće, samo da bude rezultata i igre
Undici stelle - ACM 1899

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 17 jan 2013, 13:47

Uvjek dobrodosao nazad,kad potpise zaplakat cu :D

[youtube][/youtube]

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 17 jan 2013, 13:53

Koji je onda smisao bio otjerati Ibru i Pirla npr. a dovest jednog Beckhama i Kaku?
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 jan 2013, 13:58

Ma kakav De Rossi,sve to stoji da je dobar igrac,ali mi vec na toj poziciji imamo De Jonga,Muntarija,Ambrosinija,pa i oni Strasses/Traore mogu korektno obaviti posao na toj poziciji.Ne vrijedi davati velike pare za nekoga ko je vec jednom nogom u penziji dok imamo dobrih igraca poput De Jonga i Muntarija,ionako ce kada ozdrave biti velika dilema koga ubaciti u prvi sastav.

Nisam ni ja u pocetku bio za Kaku,ponijele su ga pare a sada kada godinama grije klupu on bi se kao vratio u Milan.Pa izvoli jarane,grij je i dalje.
Ali treba priznati da bi nam strasno dobro dosao on sada u ekipi i ako uopste hoce neki rezultat na kraju bilo bi pametno ga dovesti,ipak je jedan Kaka. ;)
Beckham no coment,ne znam koji ce nam k* on...

FORZA MILAN !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 17 jan 2013, 14:02

Ma Ricky je uvijek govorio, Real i Milan. Ispao je covjek kad je odbio City, koji mu je nudio sigurno vise nego Real. I kad je dosao Real dobio je istu platu kao i u Milanu a Milan 65 miliona. To je klasa od igraca a doce sigurno jeftino. Za LP nam i ne treba ionako idemo na Rusiju odma :lol:

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 17 jan 2013, 14:11

Confirmations come: The deal is official!

Ricardo Kaka in AC Milan. A temptation that is worth a try, Milan is dealing officially with Real Madrid. He revealed Milan Channel, thematic Rossoneri, communicating the beginning of a discussion between the companies. In particular, the presidents would be directly Berlusconi and Florentino Perez to talk about Kaka in the first person. Already in the last few hours, after visiting the player in Milan and the opening to a return, had passed its agents in place. And now you think the solution ideas as a two-year loan to circumvent tax problems. Then would serve a large reduction of the engagement by Kaka. But some love, you know, do not stop ... (****: ginalucadimarzio.it)

Evo izgleda da se privodi kraju posao,Silvio pregovara sa Perezom,i navodno je Kaka pristao na 3.5 miliona platu.
Bice dvogodisnja posudba.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.