Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Ovo za mescerana je 80% vjerovatnoca da ce otici u barcelonu.. frajer je zeljan titula i slave a kod nas se to ne desava tako cesto, jos plus zena mu zeli svim silama odseliti u spaniju jer je ona spanskog porijekla i jbg.. Samo je fazon da ako vec ide uzmemo sto vece pare za njega ili igraca+ pare sto ce se ja mislim i desiti
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
eee momci znal se tacno ko ce poceti utakmicu u lyonu da igram dvicu ajd ak ko zna nek postavi
njegova tetka reklareds je napisao/la:VILLA BI VOLIO NA OLD TRAFFORD
Zvijezda Valencije i reprezentacije Španije David Villa najviše bi volio preći u redove engleskog prvaka Manchester Uniteda.
The Mirror piše danas kako će Chelsea ponuditi Valenciji 33 miliona funti za Davida Villu, koji bi radije izabrao Manchester United od Stamford Bridge.
"Davidu je Chelsea prišao i ovog ljeta, ali on nije bio posebno zagrijan za prelazak na Stamford Bridge. Ukoliko bi ga Valencija prodavala, David bi najviše volio da to bude Manchester United", rekao je izvor blizak reprezentativcu Španije.![]()
![]()

reds je napisao/la:Top 10: Meta u siječanjskom prijelaznom roku
Ponedjeljak, 02.11.2009.
Kako se približava vrijeme kada će se ponovno otvoriti prijelazni rok sve su intenzivnije i špekulacije oko mogućih transfera, ali i kontakti između klubova, igrača i njihovih menadžera. Brojni igrači su nezadovoljni svojom situacijom u klubovima, dok klubovi u isto vrijeme traže pojačanja za nastavak sezone.
Izabrali smo deset igrača koji će u siječnju, ako ništa drugo, onda barem biti najčešćom temom novinarskih napisa, a neki od njih bi uistinu mogli i promijeniti sredinu, iako je poznato kako se puno rjeđe veliki transferi događaju u siječnju nego na ljeto.
10. Roman Pavlyuchenko - Tottenham
Rus se još uvijek nije naviknuo na engleski nogomet i način života, a kako stvari stoje čini se da niti neće. Harry Redknapp mu posljednjih dana pruža priliku kako bi dokazao svoju vrijednost, ali kada napadač ne zabija golove jasno je što slijedi. Pavlyuchenko mora osigurati mjesto u reprezentaciji za svjetsko prvenstvo sljedećeg ljeta, a to neće moći ako ne bude igrao u klubu, te bi stoga i on sam mogao zatražiti transfer. Prelazak u neki drugi engleski klub je malo izgledan, jer je očito kako se nije dobro snašao u Engleskoj, a druge opcije koje su se do sada spominjale su ruski Zenit ili talijanska Roma.
9. Marouane Chamakh - Bordeaux
Odlazak Marokanca iz redova francuskih prvaka činio se izvjesnim već u ljetnom prijelaznom roku. Chamakh je inzistirao na prelasku u redove nekog od engleskih premierligaša i pri tom nije bio previše izbirljiv, pa je bio spreman i u Arsenal i u Sunderland, no na kraju je ostao u Bordeauxu. Sada se kao najizglednija destinacija čini West Ham, koji je pokazao interes. Iako su u financijskim problemima, u West Hamu se nadaju kako mogu prikupiti novac prodajom svog kapetana Matthewa Upsona.
8. Luca Toni - Bayern Munich
Luca toni je u sličnoj situaciji kao i već spomenuti Pavlyuchenko, iako je on u posljednje vrijeme u prilici puno više igrati, prije svega zahvaljujući lošoj formi Maria Gomeza i ozljedi Ivice Olića. I za njega je bio zainteresiran West Ham, gdje je na mjestu menadžer njegov veliki prijatelj Gianfranco Zola, no mali su izgledi da do tog transfera dođe. Ne stigne li prava ponuda iz nekog od talijanskih klubova Toni će ipak vjerojatno i drugi dio sezone odraditi u Bayernu.
7. Rafeal Van der Vaart - Real Madrid
Ljetni egzodus Nizozemaca iz Reala je preskočio Rafaela van der Vaarta, koji je sam inzistirao na ostanku, no nakon što nije uspio zadobiti povjerenje Manuela Pellegrinija u siječnju bi mogao i sam zatražiti transfer. Van der Vaart ove sezone nije igrao za Real u Ligi prvaka, tako da bi mogao biti poželjno pojačanje za neki od ostalih klubova koji se natječu u ovom natjecanju. Njegov bivši klub HSV je u problemima sa ozljedama i povratak u njihove redove nije opcija bez izgleda.
6. Luis Suarez - Ajax Amsterdam
22-godišnji urugvajski reprezentativac je najbolji nogometaš Ajaxa i kapetan nizozemske momčadi. Igrajući kao napadač ili krilo, njegova zrelost na terenu, ali i van njega, dovela ga je do statusa ključnog člana momčadi Martina Jola. Njegova sjajna tehnika i učinkovitost u postizanju golova nije prošla neopaženo kod europskih velikana. Barcelona, Milan i Inter su klubovi koji se dovode u vezu sa njim, a ni engleski premierligaši Manchester United i Liverpool nisu hladnokrvni prema njemu, pa se tvrdi kako su oba kluba već poslala ponude vrijedne preko 15 milijuna eura.
5. Sergio ‘Kun’ Aguero - Atletico Madrid
Iako je u niz navrata izjavio kako je sretan u Atleticu i kako nema namjeru napuštati taj klub, loša situacija i niz loših rezultata ove sezone mogli bi ga natjerati da promijeni mišljenje. Najčešće se povezivao sa Chelseaem, no s obzirom da londonski klub ne smije kupovati igrače do tog transfera neće doći. Čelnici Atletica također tvrde kako ga neće prodavati, ali njegov izbornik i otac njegove supruge Diego Maradona tvrdi drugačije: "Ako Chelsea, Manchester City ili Inter dođe sa pravom ponudom, Atletico će je prihvatiti, to je zakon nogometa."
4. Javier Mascherano - Liverpool
Engleski mediji tvrde kako je kapetan argentinske reprezentacije odbio potpisati novi ugovor sa Liverpoolom, što i nije preveliko iznenađenje, s obzirom da je prije godinu dana potpisao četverogodišnji ugovor. Međutim, s obzirom na probleme u kojima se nalazi klub sa Anfielda i s obzirom na činjenicu koliko Mascherana cijeni trener Barcelone Josep Guardiola, moglo bi se dogoditi da europski prvaci u siječnju ponovno krenu u akciju njegovog dovođenja.
3. David Silva - Valencia
Vješti, brzonogi krilni nogometaš španjolske reprezentacije i Valencie nije do sada pokazivao posebnu želju za odlaskom sa Mestalle, no s obzirom na kronične probleme sa financijama u tom klubu, čak i čelnici kluba priznaju kako će ga morati prodati, kao i njegovog kolegu iz napada Davida Villu. 23-godišnji nogometaš nije uvijek standardni član početne postave španjolske reprezentacije, ali je zasigurno jedan od najboljih nogometaša na svijetu na svojoj poziciji i teško je pronaći klub za koji on ne bi bio veliko pojačanje.
2. David Villa - Valencia
Situacija sa Villom je slična, praktični identična, kao i sa njegovim imenjakom Silvom. Njegova se vrijednost procjenjuje na oko 45 milijuna eura. Najveća prepreka velikom transferu je njegova želja da do kraja karijere ostane u Španjolskoj, čime je izbor mogućih kupaca sveden na dva imena - Real i Barcelonu. Real je na ljeto nakupovao niz ofanzivno orijentiranih igrača i teško je vjerovati da će nastaviti istim putem i u siječnju, iako ni to nije nemoguće ukoliko se nastave loši rezultati koji su zaredali u posljednje vrijeme.
1. Franck Ribery - Bayern
Predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge je odlučan u tvrdnji kako taj klub neće prodati Francuza u siječnju. To doista može biti tako, no to sigurno neće spriječiti ostale klubove da nastave slati ponude za francuskog reprezentativca. Dobra vijest za navijače Bayerna je da Chelsea u siječnju ne smije kupovati igrače, tako da je jedna velika prijetnja otpala, no čini se kako je ionako realnija opcija da Ribery u budućnosti karijeru nastavi u redovima madridskog Reala. Naravno, tu je i Manchester United, koji također ima dovoljno novca, a i potrebu za igračem njegovog tipa, koji će dostojno zamijeniti Cristiana Ronalda.
hmmmm.............
jedino Chamakha mozemo dovesti, za ostale americka stoka ne da lovu, ne racunam na tonia

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Proklinjao bi dan kada bi otisao !! Jedan od najboljih zadnjih veznih u posljednjih 10tak godina sigurno je Mascherano .. A bojim se da ce otici jer nam trebaju novci za pojacanja posebno taj napadac ili lijevo krilo ..Ovo za mescerana je 80% vjerovatnoca da ce otici u barcelonu.. frajer je zeljan titula i slave a kod nas se to ne desava tako cesto, jos plus zena mu zeli svim silama odseliti u spaniju jer je ona spanskog porijekla i jbg.. Samo je fazon da ako vec ide uzmemo sto vece pare za njega ili igraca+ pare sto ce se ja mislim i desiti
Mozda zamjena Toure ili Keita plus novac , pa da onda se dovede jos neki poluspic ili napadac .. Sve u svemu do vlasnika je , da li ce dati novac ovako ili cemo opet morati prodavati najbolje igrace kako bi kupovali

- majestic24
- Kontakt:
STEVEN GERRARD, kapetan engleskog nogometnog velikana Liverpoola i slovački srednji branič Martin Škrtel zbog ozljeda će sigurno propustiti gostovanje kod Lyona u srijedu u 4. kolu u E skupini Lige prvaka.
Liverpool se nakon dva uzastopna poraza u ovome natjecanju, u gostima kod Fiorentine 2-0 i u prošlom kolu na Anfieldu upravo protiv Lyona 2-1, našao u vrlo nezavidnoj situaciji u E skupini.
Lyon je vodeći s 9 bodova, Fiorentina druga sa 6, dok ''redsi'' drže tek treće mjesto s 3 boda. Jasno je, dakle, da će na stadionu Gerland morati ganjati pobjedu, a to će činiti bez kapetana Stevena Gerrarda, koji muku muči s ozljedom prepona.
"Gerrard neće putovati u Lyon. Nema šanse za to. On se oporavlja, pod injekcijama je, ali moramo još pričekati dva ili tri dana da vidimo kakvo će biti njegovo stanje", izvijestio je menadžer Liverpoola Rafael Benitez.
Uz Gerrarda, Liverpool u okršaju s francuskim klubom neće moći računati niti na slovačkog reprezentativnog stopera Martina Škrtela, koji ima ozljedu mišića. Benitez neće imati na raspolaganju još dvojicu igrača, ljevokrilnog španjolskog napadača Alberta Rieru (zadnja loža) i mladog braniča Martina Kellyja (gležanj), a upitni su Daniel Agger, Fabio Aurelio, Glen Johnson i David Ngog.
Fernando Torres, uz Gerrarda najvažniji igrač Liverpoola, bit će u sastavu za Lyon.
Liverpool se nakon dva uzastopna poraza u ovome natjecanju, u gostima kod Fiorentine 2-0 i u prošlom kolu na Anfieldu upravo protiv Lyona 2-1, našao u vrlo nezavidnoj situaciji u E skupini.
Lyon je vodeći s 9 bodova, Fiorentina druga sa 6, dok ''redsi'' drže tek treće mjesto s 3 boda. Jasno je, dakle, da će na stadionu Gerland morati ganjati pobjedu, a to će činiti bez kapetana Stevena Gerrarda, koji muku muči s ozljedom prepona.
"Gerrard neće putovati u Lyon. Nema šanse za to. On se oporavlja, pod injekcijama je, ali moramo još pričekati dva ili tri dana da vidimo kakvo će biti njegovo stanje", izvijestio je menadžer Liverpoola Rafael Benitez.
Uz Gerrarda, Liverpool u okršaju s francuskim klubom neće moći računati niti na slovačkog reprezentativnog stopera Martina Škrtela, koji ima ozljedu mišića. Benitez neće imati na raspolaganju još dvojicu igrača, ljevokrilnog španjolskog napadača Alberta Rieru (zadnja loža) i mladog braniča Martina Kellyja (gležanj), a upitni su Daniel Agger, Fabio Aurelio, Glen Johnson i David Ngog.
Fernando Torres, uz Gerrarda najvažniji igrač Liverpoola, bit će u sastavu za Lyon.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
majestic24 je napisao/la:STEVEN GERRARD, kapetan engleskog nogometnog velikana Liverpoola i slovački srednji branič Martin Škrtel zbog ozljeda će sigurno propustiti gostovanje kod Lyona u srijedu u 4. kolu u E skupini Lige prvaka.
e hvala puno drug
- reds_forever
- Kontakt:
a koliko nas oni hateri iz zavisti proklinju i koliko zele lose klubu ne bi me cudiloOTNYS_YNWA je napisao/la:Isto ko da je neko bacio sihire na klub![]()

a sto se tice mascherana....od pocetka sezone se vidi nekako da ne igra sa onom srcanoscu s kojom je prije igrao...sjecam se njegovih izjava,emocija,postovanja koje je stalno spominjao o klubu...sad je nekako "zatajio",cini mi se da zeli otici...
Utakmica ce biti na BHTu samo ne znam da li u direktnom prenosu ili snimak...uglavnom...FTV nam dosad nije bila sretna
a to gdje bi villa...ma to su gluposti,preko ljeta su pricali da je rekao da bi samo u LFC presao u engleskoj
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- majestic24
- Kontakt:
Ja bih dao mascherana za keitu i pedra i jos mozda 10-15 mill. Keita i Aqvilani bi bili odlican par u veznom,tu jos vratiti Gerrarda te mozda kupiti Silvu. Napad Torres i Pedro,a jos su tu N'gog i Kuyt. Prodati Babela,Voronina i Rieru.
Ovo je za moj idealan sastav za Liverpool (uz par pojacanja).
-----------------Reina------------------
Kelly-------Skrtel-----Agger-----Insua
----------Keita----Aqvilani------------
Gerrard---------------------------Silva
----------Torres-----Pedro----------
Klupa: Golman,Carragher,Aurelio,Kuyt,Lucas,n'gog
Mana ovom timu je neiskustvo obrane,Carragher jest iskusan al poceo je grijesiti,nema brzine. Njemu bih dao jedno 40% utakmica u sezoni da pocne,Gerrardu bih da potpunu slobodu u veznom redu,jednostavno da radi sve sto hoce. Silva ima odlican pas. Svaki napad s Torresom je sjajan.
Ovo je za moj idealan sastav za Liverpool (uz par pojacanja).
-----------------Reina------------------
Kelly-------Skrtel-----Agger-----Insua
----------Keita----Aqvilani------------
Gerrard---------------------------Silva
----------Torres-----Pedro----------
Klupa: Golman,Carragher,Aurelio,Kuyt,Lucas,n'gog
Mana ovom timu je neiskustvo obrane,Carragher jest iskusan al poceo je grijesiti,nema brzine. Njemu bih dao jedno 40% utakmica u sezoni da pocne,Gerrardu bih da potpunu slobodu u veznom redu,jednostavno da radi sve sto hoce. Silva ima odlican pas. Svaki napad s Torresom je sjajan.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
rafa ne prodaje igrace koji su bitni za ekipu osim ako taj igrac ne zeli otici, pa tako ce rafa sigurno sve uciniti da zadrzi mascha u liverpoolu, prosli prelazni rok je lijepo rekao da masch nije na prodajuOTNYS_YNWA je napisao/la:Proklinjao bi dan kada bi otisao !! Jedan od najboljih zadnjih veznih u posljednjih 10tak godina sigurno je Mascherano .. A bojim se da ce otici jer nam trebaju novci za pojacanja posebno taj napadac ili lijevo krilo ..Ovo za mescerana je 80% vjerovatnoca da ce otici u barcelonu.. frajer je zeljan titula i slave a kod nas se to ne desava tako cesto, jos plus zena mu zeli svim silama odseliti u spaniju jer je ona spanskog porijekla i jbg.. Samo je fazon da ako vec ide uzmemo sto vece pare za njega ili igraca+ pare sto ce se ja mislim i desiti
Mozda zamjena Toure ili Keita plus novac , pa da onda se dovede jos neki poluspic ili napadac .. Sve u svemu do vlasnika je , da li ce dati novac ovako ili cemo opet morati prodavati najbolje igrace kako bi kupovali
Sarajevo i Liverpool
- alan_kardec
- Kontakt:
ako ode Mascherano koliko god keša da dobijemo neće biti dovoljno.Možda je bolje uzeti od Barce nekog dobrog igrača i nešto keša.Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ovo za mescerana je 80% vjerovatnoca da ce otici u barcelonu.. frajer je zeljan titula i slave a kod nas se to ne desava tako cesto, jos plus zena mu zeli svim silama odseliti u spaniju jer je ona spanskog porijekla i jbg.. Samo je fazon da ako vec ide uzmemo sto vece pare za njega ili igraca+ pare sto ce se ja mislim i desiti
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ako ode i masch ja necu ni pratiti ovaj klub vise... dosta mi je vise odlazaka meni dragih igraca.... sjecam se onog ljeta kada se rafa svađao sa gerrardom... brate to je bilo tesko za pretrpiti...alan_kardec je napisao/la:ako ode Mascherano koliko god keša da dobijemo neće biti dovoljno.Možda je bolje uzeti od Barce nekog dobrog igrača i nešto keša.Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ovo za mescerana je 80% vjerovatnoca da ce otici u barcelonu.. frajer je zeljan titula i slave a kod nas se to ne desava tako cesto, jos plus zena mu zeli svim silama odseliti u spaniju jer je ona spanskog porijekla i jbg.. Samo je fazon da ako vec ide uzmemo sto vece pare za njega ili igraca+ pare sto ce se ja mislim i desiti
You are someone else I am still right here
Za sada kako se govori na RAWK-u, najblizi da dodje u Liverpool od zvucnih pojacanja je Mata, kao pojacanje za tu lijevu stranu, s obzirom da ce u ljeto ili cak u januaru Liverpool napustiti i Dossena i Babel, ali on moze igrati i na poziciji iza napadaca, kao i na desnom krilu. Reina ce potpisati novi ugovor na 4 godine, a za Mascherana je 99% sigurno da nece napustiti Liverpool u januaru, cak sta vise veoma brzo bi trebali poceti pregovori sa njim oko novog ugovora. Sve je na Mascheranu, do kraja sezone ako ne bude zelio potpisati ponudjeni ugovor, onda sigurno ide, jer su mu ostale onda samo 2 godine ugovora i Purslow i Rafa ne zele da se dodje u situaciju da ode za male pare. Kazem u slucaju da ne potpise ugovor o produzenju do kraja sezone.
WE'LL BE COMING
WE'LL BE COMING
WE'LL BE COMING DOWN THE ROAD
WHEN YOU HEAR THE NOISE
OF THE SHANKLY BOYS
WE'LL BE COMING DOWN THE ROAD!!!
WE'LL BE COMING
WHEN YOU HEAR THE NOISE
OF THE SHANKLY BOYS
I moje misljenje je da bi Mascha mogao otic..sve vodi ka odlazku sjetite se Alonsa prvo spekulacije i ode igrac ( vazan ).. a sto se tice pojacanja jedino bi Rus iz Spursa bio realn a i gledao sam ga odlican sidras (napadac)
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Nisam mislio da smaram zato i nisam pisao sve igrace...fkt bi mi trebalo vremena al eto tu su oni za koje ja mislim da si bili kvalitet veci nego neki igraci sadYNWA je napisao/la:kad vec poredis poredi sve igrace i kako treba a ne samo ono sto ti odgovara, keane je se prodao zato sto se nije uklopio u ekipu a i mogao se tad prodati za dobre pare, makar nesto vratiti sto se ulozilo u njega, dok za voronina ne mozemo dobiti ni 3 miliona, a za te pare se moze kupiti samo neki debil gori od voronina, i ja vorinina ne podnosim ali nemamo boljeg, tacnije imamo ali je on na posudbi u AEK-uLFC_LAVOV je napisao/la:pa stavio sam samo neke momke koji bi sad bez problema mogli igrat cinit strasne tandeme... evo npr Robbie Keane strasan napadac (polu spic) otisao je tako lako a npr Voronin ostane 2 3 sezone nez tacno sad..a pennant je bolji od kuyta vjeruj mi brzi bolji centarsut jer na toj poziciji se to traci...et to kao uspjesne nebi poredioYNWA je napisao/la:
pennant ti za klasu bolji od kuyta![]()
kewell-meni licno jedan od drazih igraca koji je nosio dres liverpoola ali je imao previse problem sa ozljedama, a riera nikad ne bi ni zaigrao za liverpool da je rafa dobio pare da kupi silvu
a i gdje su ti torres, masch, johnson,reina, agger...de njih poredi
koliko je dobar pennant dokaz ti je gdje igra, porstmouth ga nije zelio zadrzati, a kuyt ej standardan i u liverpoolu i u reprezentaciji holandije
TM '87
- TheScouser
- Kontakt:
Liverpool duo Fernando Torres and Steven Gerrard face surgery
Rafael Benítez suffered a double blow when he was warned that striker Fernando Torres could require surgery on a hernia on Monday night.
The news came after the Liverpool manager had already confirmed that captain Steven Gerrard would not travel with his team-mates to France on Tuesday morning for his team’s crucial Champions League tie with Lyon, after failing to recover from the groin injury which has ruled him out for two weeks.
Torres, who is travelling to Lyon, has been suffering from an inguinal hernia since the injury occurred on international duty with Spain last month.
But the 25 year-old, who played just an hour at Fulham on Saturday, may not be able to continue his restricted pattern of training and playing with the club’s medical staff raising the possibility of the Spaniard going under the knife, according to reports on Monday night.
Benítez will allow Glen Johnson, Daniel Agger, Fabio Aurelio and David Ngog time to prove their fitness for tomorrow’s game, while the club are “cautiously optimistic” that Alberto Aquilani, the £20 million summer signing, will have recovered from his virus to occupy a spot on the bench.
Pepe Reina, has given his manager a welcome fillip by stating his intent to sign a new contract in the New Year and to remain at Anfield “for many years”.
It’s already my fifth season here and that says it all, really,” the goalkeeper said. “I have some friends here and my wife and kids are happy.
“One of my daughters is a Scouser. I have every reason to stay and of course I will. Rafa Benítez is building something special here. When he came, the club was one thing, and now it’s something totally different. We have grown up and we can still grow up a little bit more.”
Liverpool have written to the Football Association asking for the red card shown to Philipp Degen at Craven Cottage to be overturned.
It is believed the club do not plan to appeal Jamie Carragher’s dismissal, despite the player insisting he played the ball first. Liverpool’s stand-in captain is due to serve a one-game ban for his last-man offence on Bobby Zamora.
Liverpool injuries:
Steven Gerrard: groin, facing operation
Glen Johnson: calf, one week
Albert Riera: hamstring, six weeks
Martin Skrtel: ankle, two weeks
Daniel Agger: back, days
Fabio Aurelio: calf, one week
Nabil El Zhar: knee, four months plus
Alberto Aquilani: virus, days
Martin Kelly: ankle, one month
David N’Gog: ankle, days
I malo ironije na kraju... sevap bi bilo izgraditi jednu bolnicu na Melwoodu.
Rafael Benítez suffered a double blow when he was warned that striker Fernando Torres could require surgery on a hernia on Monday night.
The news came after the Liverpool manager had already confirmed that captain Steven Gerrard would not travel with his team-mates to France on Tuesday morning for his team’s crucial Champions League tie with Lyon, after failing to recover from the groin injury which has ruled him out for two weeks.
Torres, who is travelling to Lyon, has been suffering from an inguinal hernia since the injury occurred on international duty with Spain last month.
But the 25 year-old, who played just an hour at Fulham on Saturday, may not be able to continue his restricted pattern of training and playing with the club’s medical staff raising the possibility of the Spaniard going under the knife, according to reports on Monday night.
Benítez will allow Glen Johnson, Daniel Agger, Fabio Aurelio and David Ngog time to prove their fitness for tomorrow’s game, while the club are “cautiously optimistic” that Alberto Aquilani, the £20 million summer signing, will have recovered from his virus to occupy a spot on the bench.
Pepe Reina, has given his manager a welcome fillip by stating his intent to sign a new contract in the New Year and to remain at Anfield “for many years”.
It’s already my fifth season here and that says it all, really,” the goalkeeper said. “I have some friends here and my wife and kids are happy.
“One of my daughters is a Scouser. I have every reason to stay and of course I will. Rafa Benítez is building something special here. When he came, the club was one thing, and now it’s something totally different. We have grown up and we can still grow up a little bit more.”
Liverpool have written to the Football Association asking for the red card shown to Philipp Degen at Craven Cottage to be overturned.
It is believed the club do not plan to appeal Jamie Carragher’s dismissal, despite the player insisting he played the ball first. Liverpool’s stand-in captain is due to serve a one-game ban for his last-man offence on Bobby Zamora.
Liverpool injuries:
Steven Gerrard: groin, facing operation
Glen Johnson: calf, one week
Albert Riera: hamstring, six weeks
Martin Skrtel: ankle, two weeks
Daniel Agger: back, days
Fabio Aurelio: calf, one week
Nabil El Zhar: knee, four months plus
Alberto Aquilani: virus, days
Martin Kelly: ankle, one month
David N’Gog: ankle, days
I malo ironije na kraju... sevap bi bilo izgraditi jednu bolnicu na Melwoodu.

This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
- alan_kardec
- Kontakt:
ma kakav bolan Pavljučenko,bezveze igrač skroz.njega su u Premiership prodala dva gola koja je zabio Englezima na Lužnjikiju u prošlim kvalifikacijama.U spursima ništa pokazao nije.Čovjek ima velikih problema da se prilagodi životu u Engleskoj pošto mu teško ide učenje jezika.Na treninzima skoro uopšte ne komunicira sa trenerima i saigračima,a na utakmici da ne govorimo.LFC_LAVOV je napisao/la:I moje misljenje je da bi Mascha mogao otic..sve vodi ka odlazku sjetite se Alonsa prvo spekulacije i ode igrac ( vazan ).. a sto se tice pojacanja jedino bi Rus iz Spursa bio realn a i gledao sam ga odlican sidras (napadac)
Što se Mate tiče paklen igrač,pravo bi volio da ga vidim u dresu Liverpoola.Uz to je i jako mlad tako da ima još puno mjesta za napredak.Kad već ne možemo dobiti Villu ili Silvu,ajde barem Matu da uzmemo.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
I Lyon ima problema s povredama,,pogotovo sa stoperima,izgleda da ce opet Toulalan stopera igrat,,steta sto je Boumsong povrjedjen..ako neko slucajno ne zna on i Gogo su rodjaci i Boumsong je nas navijac tako da vjerujem da je dosta utico u odluci Ngoga da dodje kod nas i velko mu hvala za to
Btw. Govoua nasli pijanog al izgleda da ce samo s novcanom kaznom proc tako da ce vjerovatno igrat protiv nas
Edit:Manchester United and Liverpool to watch QPR whizzkid, 14, this week
Wonder kid Raheem Sterling has been given his first England call-up - and will be watched by TWELVE Premier League clubs this week.
The QPR prospect, still just 14, has been picked for the under-16 international side against Northern Ireland in the Victory Shield.
Skillful and quick winger Sterling has been kept under wraps by Rangers but a gang of scouts - headed by Manchester United and Liverpool - saw him dazzle again for their under-18 side at the weekend.
Rangers are considering giving Sterling a first-team game after his 15th birthday next month as they try to keep him sweet.

Btw. Govoua nasli pijanog al izgleda da ce samo s novcanom kaznom proc tako da ce vjerovatno igrat protiv nas
Edit:Manchester United and Liverpool to watch QPR whizzkid, 14, this week
Wonder kid Raheem Sterling has been given his first England call-up - and will be watched by TWELVE Premier League clubs this week.
The QPR prospect, still just 14, has been picked for the under-16 international side against Northern Ireland in the Victory Shield.
Skillful and quick winger Sterling has been kept under wraps by Rangers but a gang of scouts - headed by Manchester United and Liverpool - saw him dazzle again for their under-18 side at the weekend.
Rangers are considering giving Sterling a first-team game after his 15th birthday next month as they try to keep him sweet.
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma ovo je sve pritisak na vlasnike . Jes zivotami mog . Sada ce uvidjeti koliko igraca fali i napustice klub ..

Nadam se da hoce.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma ovo je sve pritisak na vlasnike . Jes zivotami mog . Sada ce uvidjeti koliko igraca fali i napustice klub ..![]()
I nadam se da ce povesti rumenka sa sobom.
Samo je on mogao da se ponasa na nacin da za najbolje igrace uopce nema zamjena ( a Lucas i Babel to nisu ).
Neka je ova sezona propala, nije ni prva ni posljednja, ali hajdemo iz nje iskoristiti ono najbolje - rijesiti se rafe i amera i odmah smo na dobitku...

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Evo malo na temu Benitezovih transfera. Ovi podaci preuzeti su sa stranice lfc history, na kojoj se nalaze svi statisticki podaci od postanka Liverpool-a.
2004/05
Total bought: £27.5m
Total sold: £11m
2004/05 net spend: £16.5m
2005/06
Total bought: £26.73
Total sold: £14m
2005/06 net spend: £12.73m
2006/07
Total bought: £27.15m
Total sold: £10.15m
2006/07 net spend: £17m
2007/08
Total bought: £70.7m
Total sold: £36.7m
2007/08 net spend: £34m
2008/09
Total bought: £39m
Total sold: £36.5m
2008/09 net spend: £2.5m
2009/10
Total bought: £36.76m
Total sold: £36.75m
2009/10 net spend: £10,000
Total Players Bought: £228,976,000
Total Players Sold: £145,100,000
Total Net Spend: £83,876,000
2004/05
Total bought: £27.5m
Total sold: £11m
2004/05 net spend: £16.5m
2005/06
Total bought: £26.73
Total sold: £14m
2005/06 net spend: £12.73m
2006/07
Total bought: £27.15m
Total sold: £10.15m
2006/07 net spend: £17m
2007/08
Total bought: £70.7m
Total sold: £36.7m
2007/08 net spend: £34m
2008/09
Total bought: £39m
Total sold: £36.5m
2008/09 net spend: £2.5m
2009/10
Total bought: £36.76m
Total sold: £36.75m
2009/10 net spend: £10,000
Total Players Bought: £228,976,000
Total Players Sold: £145,100,000
Total Net Spend: £83,876,000
WE'LL BE COMING
WE'LL BE COMING
WHEN YOU HEAR THE NOISE
OF THE SHANKLY BOYS
WE'LL BE COMING
WHEN YOU HEAR THE NOISE
OF THE SHANKLY BOYS
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.