Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
JA RAzmisljam boozera il noaha i naravno izabrao sam noaha.. al dobro je i njemu jos 7 poena treba.. al boozeru kapa dole 

- Titova-Juga
- Kontakt:
soxx je napisao/la:JA RAzmisljam boozera il noaha i naravno izabrao sam noaha.. al dobro je i njemu jos 7 poena treba.. al boozeru kapa dole
Ide bola Noah preko, ne treba se sekirati.
Ja sam inače navijač Bullsa još od 92-3-e pa ih malo dublje pratim, ali ne volim igrati Boozera jer previše oscilira, mada je sad zaredao par dobrih utakmica. Draže mi onda ubacit Denga ili Noahu, barem su konstantni i igraju obojica po 40 min... odnosno Noah nešto manje od cijelih 40 pa je i veća mogućnost za pogodit. Sve u svemu, fantastična partija Carlosa za sada

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
pa lol bolji drugi sastav toronta od prvog zato su i poveli sad koji cigani, ak chicago ne dobije ne kladim se vise
- Titova-Juga
- Kontakt:
Falcaoo je napisao/la:pa lol bolji drugi sastav toronta od prvog zato su i poveli sad koji cigani, ak chicago ne dobije ne kladim se vise
Razigrao se Lowry... Cim Nate Robinson udje umjesto Hinricha, Chicagova se igra doslovno raspadne jer covjek zeli sve sam i na silu, nema tu razigravanja, plus ne igra odbranu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Postoji taj jedan lik kojeg nikako ne mogu da pogodim odkako je počela NBA, ali ne predajem se.
Ime mu je David West... ja gore, on dole, ja dole on gore... na zapadu ništa novo.. Što moj Weste, šta sam ti ja ikad skrivio !
Ime mu je David West... ja gore, on dole, ja dole on gore... na zapadu ništa novo.. Što moj Weste, šta sam ti ja ikad skrivio !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- zlatniljiljan
- Kontakt:
Debili iz brooklyna zaboravise igrat kosarku preko noci
mislim da je brooklyn umoran od sinocnje utakmice sa torontom
Samo treba trpat na ovog Andersona 

- EmirSioux89
- Kontakt:
Mislim da Durant ne ide preko.Jer Oklahoma ce da pokida ovaj Denver vec sad ga kida i da nece bit' potrebno da Durant i odigra citavu a margina mu je prevelika.Al ja ga odigram kad ne treba jbg kad se neda 

Manchester United!
EmirSioux89 je napisao/la:Mislim da Durant ne ide preko.Jer Oklahoma ce da pokida ovaj Denver vec sad ga kida i da nece bit' potrebno da Durant i odigra citavu a margina mu je prevelika.Al ja ga odigram kad ne treba jbg kad se neda
Ma ide on preko milion posto. Ne sikiraj se..
- EmirSioux89
- Kontakt:
Nadam seDona je napisao/la:EmirSioux89 je napisao/la:Mislim da Durant ne ide preko.Jer Oklahoma ce da pokida ovaj Denver vec sad ga kida i da nece bit' potrebno da Durant i odigra citavu a margina mu je prevelika.Al ja ga odigram kad ne treba jbg kad se neda
Ma ide on preko milion posto. Ne sikiraj se..
Manchester United!
a ovaj denver **** jedni nemogu nista pogodit a igro sam over 209,5 -.-
a sjebat ce i Parker smece malo
a sjebat ce i Parker smece malo

Zadnja izmjena: Falcaoo, dana/u 17 jan 2013, 02:51, ukupno mijenjano 1 put.
ma ibaka se vratio dok ibake nije bilo durant je harao.. danas mi je westbrook bio nekako sigurniji, jaran mi ga je igrao ja ga nisam htio dirati..EmirSioux89 je napisao/la:Mislim da Durant ne ide preko.Jer Oklahoma ce da pokida ovaj Denver vec sad ga kida i da nece bit' potrebno da Durant i odigra citavu a margina mu je prevelika.Al ja ga odigram kad ne treba jbg kad se neda
inace da se ja pohvalim mislim nije za pohvale al eto.
I ja nikad jos nisam pogodio zbroj koseva na utakmici... Nisam mnogo puta igrao u svojoj karijeri 6,7 puta.. Ja vise ono manje ja manje ono vise i tako

vise i ne stavljam na tiket

inace noah mi prosao jos chicago i parker
- EmirSioux89
- Kontakt:
Westbrook ubisoxx je napisao/la:ma ibaka se vratio dok ibake nije bilo durant je harao.. danas mi je westbrook bio nekako sigurniji, jaran mi ga je igrao ja ga nisam htio dirati..EmirSioux89 je napisao/la:Mislim da Durant ne ide preko.Jer Oklahoma ce da pokida ovaj Denver vec sad ga kida i da nece bit' potrebno da Durant i odigra citavu a margina mu je prevelika.Al ja ga odigram kad ne treba jbg kad se neda
inace da se ja pohvalim mislim nije za pohvale al eto.
I ja nikad jos nisam pogodio zbroj koseva na utakmici... Nisam mnogo puta igrao u svojoj karijeri 6,7 puta.. Ja vise ono manje ja manje ono vise i takoSamo sam jednom statisticki ovdje napisao da bi trebao over i bio je over al nisam ga ja igrao
vise i ne stavljam na tiket
inace noah mi prosao jos chicago i parker

Manchester United!
16 ima nije jos kraj 1. poluvremena. Ako ga posalje na klupu sto je logicno za ocekivati ode tiket
a etoo ima opet neke nade da i odigra utakmicu citavu

-
- Kontakt:
jedva ovaj afllalo prodje under oznoji me matremi a i under orlando haman za 3 kosa 

- 10DelPiero
- Kontakt:
Isto a prije zadnje imao 9 kosevakinder_jaje je napisao/la:jedva ovaj afllalo prodje under oznoji me matremi a i under orlando haman za 3 kosa

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Meni taman ja igrao under i gledao sam malo utakmicu dosta je bio na klupi10DelPiero je napisao/la:Isto a prije zadnje imao 9 kosevakinder_jaje je napisao/la:jedva ovaj afllalo prodje under oznoji me matremi a i under orlando haman za 3 kosa
- zlatniljiljan
- Kontakt:
parkeru opucaj loptu,nije zabranjeno Allahami
eto ga chicago X
noah proso
parker nece ni da suta
slabo za vcrs odo spavat
noah proso
parker nece ni da suta
slabo za vcrs odo spavat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.